Tai kam is viso kelti baliu, jei skaiciuoji, kad gautos dovanos neatpirks patirtu islaidu ?
Man dovana jau vien tai, kad ateina, nepamirsta ir graziais bei siltais zodziais pasveikina
Jei zinai, kad zmogus neturi pinigu, ar padovanos kokia bezdeluske..tai isvis geriau nekviesti, nei kad paskiau sakyti, kad padovanojo tokia dovana, ar per maza suma.
Juk as neatimsiu paskutinio kasnio nuo seimos stalo, kad i vokeli ideciau didesne suma... Man seima svarbiau nei draugai, kurie vertina ar atnesta dovana atpirko tai, ka as "suvalgiau" ...
Na kas liecia bendradarbius, tai kam jiems tada kelti baliu ? Atnesi tortuka, buteliuka, gal kokiu salotu ir valiooo !!! Is kitos puses, jei darbe kolektyvas 30 ir daugiau asmenu, tai rinkliava po 10 ir daugiau Lt tikrai mazina pinigine, kuri siais laikais tikrai pas daugeli suplonejusi ir tikrai daug kas negali tiek leisti. Nes vienam 50 Lt ne pinigas, kitam 5 Lt didziausia vertybe.
Kas liecia vestuves...susimasciau, kokia suma dovanociau. Siuo metu tikrai negaleciau skirti daugiau kaip 100 Lt, man si suma dabar tikrai yra didele, nes su seima uz siuos pinigelius isgyvename visa savaite. Jei negaliu i vokeli ideti 200-300 Lt, vadinasi man geriau neiti
Nenorekime, kad sveciu pinigai atpirktu vestuvems isleistus pinigus. O jei skaiciuojame kiekviena centa, tai galima padaryti kuklias vestuves tik paciu paciu artimiausiu zmogeliuku tarpe