Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Taip,taip,kas papigiai tai ir kaka biggrin.gif Net idomu, litras dazu 5 litai ?Pirkau VIVACOLOR 250 gr stovui gelems dazyti,akriliniai ,apie 15 lt mokejau doh.gif
Man ir VIVACOLOR patinka thumbup.gif O tie RILAK irgi gana tirstoki ,jau net skiedziau i pabaiga bonkeles .O kaip jie skaitosi ar akriliniai ,tai nezinau kaip cia is chemines puses g.gif ,parasyta dispersiniai - vandens pagrindu . Ju yra ivairiu ,pas mane su melyna etikete .
O siaip ,tai kaip Gabii sako -kiekvienam savaip , reikia atrast savo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 08 rugpjūčio 2008 - 13:23
labai gerai, kad yra forumai thumbup.gif nes pardavejo paklausus apie preke, na kad ir apie dazus-nieko schmoll.gif , pirkau ir as tuos dazus, kur nuortauka ideta buvo, nes konsultacijos is pardavejo nesulaukiau... paklausiau kur galeciau rasti akrilinius dazus-sako: -ten. o dazu tagi daug ir visokiu unsure.gif , skaitau kas parasyta prie kainos, isvis neatitinka, kas ant dazu... dabar zinosiu kokius dazus pirkti smile.gif
Atsakyti
Kai pats isbandai tai ir gali ir patarti,o parduotuveje nuosirdumo ir ziniu tai stoka.
Ko paklausi to negausi.Jiems svarbu preke iskisti.
Is ties labai gerai kai yra su kuo pasitarti.
Taip kad eisiu ieskoti kokybes. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 08 08, 14:19)
Taip,taip,kas papigiai tai ir kaka  biggrin.gif Net idomu, litras dazu 5 litai ?Pirkau VIVACOLOR 250 gr stovui gelems dazyti,akriliniai ,apie 15 lt mokejau doh.gif 
Man ir VIVACOLOR patinka  thumbup.gif O tie RILAK irgi gana tirstoki ,jau net skiedziau i pabaiga bonkeles .O kaip jie skaitosi ar akriliniai ,tai nezinau kaip cia is chemines puses  g.gif ,parasyta dispersiniai - vandens pagrindu . Ju yra ivairiu ,pas mane su melyna etikete .
  O siaip ,tai kaip Gabii  sako -kiekvienam savaip , reikia atrast savo .

as irgi turiu viena bankiuka rilak firmos ir irgi man jie geri, ypac jei su vienkomponenciu reikia ka pasizaisti, vien del savo tirstumo thumbup.gif , nes jei skysti tai su vienkomponenciu apatine spalva prasimusa i virsu ir tada jau doh.gif plaunamas daiktas gaunasi, niu nebent gerai ir ta prasimususi spalva g.gif

DarkMind o tas liutas irgi tavo rankeliu darbas, ar tokia jau buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 08 08, 14:50)

DarkMind o tas liutas irgi tavo rankeliu darbas, ar tokia jau buvo  unsure.gif

Nu čia buvo stiklinė peleninė paprasta permatoma ax.gif Iš apačios klijavau paveiksliuką smile.gif
Atsakyti
Kaip tik ruosiausi iskraut fotika,tai nutraukiau parodyt tuos savo RILAK blush2.gif
user posted image
O prie manes Senukuose( Ukmerges g.) ,tai kaip ant kokio konsultanto uzsirausi ,karta net sakinio nepabaigiau ,o jis man jau parode mirksiukas.gif ir super preke thumbup.gif Cia kaip loterija biggrin.gif
Dar parodau vazele savo princesems i kambari ir einu dazyt ir viena akim ziuret Olimpiados atidarymo bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 08 rugpjūčio 2008 - 14:01
QUOTE(88888888 @ 2008 08 08, 14:53)
Kaip tik ruosiausi iskraut fotika,tai nutraukiau parodyt tuos savo RILAK  blush2.gif
user posted image
O  prie manes Senukuose( Ukmerges g.) ,tai kaip ant kokio konsultanto uzsirausi ,karta net sakinio nepabaigiau ,o jis man jau parode  mirksiukas.gif ir super preke  thumbup.gif Cia kaip loterija  biggrin.gif
Dar parodau vazele savo princesems i kambari ir einu dazyt ir viena akim ziuret Olimpiados atidarymo  bigsmile.gif
user posted image

Kokia vazelė wub.gif thumbup.gif Matosi lb kruopščiai padaryta smile.gif
Atsakyti
aisku seniuose nelabai ka patrs..keiciasi tie zmones...nelabai jie ten ka nusimano...o kurie kazka ir raukia...tai...jie zino pacius pagrindus...ir jiems nesuprantamas dalykas, kad tu ten nori koki vazona dazyt...bliuda, ar dar koki "nedazoma " pavirsiu....smile.gif)))) be to jei parasyta dispersiniai, tai jiem ir reiskia dispersiniai...ir nieko daugiau... biggrin.gif
nors yra ir tikrai geru... smile.gif
Atsakyti
relijos kedes - SUPERINES, ypac ta zalia thumbup.gif
Gabii__, o ka reiskia dispersiniai? blush2.gif
Atsakyti
nu as tai tikrai nepaaiskinsiu...smile.gif va voriuko paklausk, ji manau dar ir sudetis parasys... biggrin.gif
Atsakyti
Tsile suuper tinklapis- manau, indenai ne tik dekupazui pravers, bet ir siaip tokios meniskos nuotraukos gali papuosti kambary =))

Na, o as nusprendziau pasidalinti sabo baleto kolekcija su jumis. Nezinau, gal kam irgi patinka baletas ir rasit, ka pritaikyti savo kuryboje biggrin.gif Baletas
Atsakyti
gal kas pades man... atsitiko beda...uzdejau deko popieriu...ir vienoj vietoj viduri iskele...nuimt nebenuimu...nes sonai tvirtai laikos...be to jau uzdejau sendinima...ka daryt????gal nieko...paskui laku pasidengs, gal persigers ir prilips????
Atsakyti