Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

QUOTE(relija @ 2008 08 08, 00:11)
Dėl plastmasės nežinau, bet faniera turėtų laikyti... g.gif  Šitų kėdžių sėdimos vietos ir tokios pusiau fanieros, dažiau kelis akrilinius sluoksnius, po to lakavau gal dešimt kartų, tai nežinau, nepanašu, kad iš vis kada nusitrintų...
O dėl plastmasės, manau, reikia kaip nors ruošti. Palauk, gal profės atsakys  mirksiukas.gif

Labai gražios tavo kėdės 4u.gif Tik man visada atrodo (greičiausia taip nėra biggrin.gif ) kad su baltom kelnėm atsisėsi ir liks ta servetėlė ant užpakalio lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
labai grazios kedutes.
Namuose turiu tokias pat senovines gal penkias.
Tikrai reiketu pabandyti.
Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa ,
dar norejau apie dazus klausimeli issiaiskinti.
Akriliniai dazai,kurie parduodami senuku ar kitose parduotuvese visi tinka dekupazui ar reikia i kazka tai atkreipti demesi? g.gif
Siandien buvau parduotuveje tai pasirinkimas nemazas, kainos ivairios,bet nerizikavau.
pamaniau pasitarsiu su tomis,kurios jau turi patirties siame reikale.
thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ar ne viena nesusidūrėte su dažais, kur parašyta, kad reikia pakaitinti? Labai prašau padėkit
Atsakyti
neteko su tokiais susidurti,
pati nuejau siandiena ir nezinau kokius imti.
Pardaveja juk bus suinteresuota parduoti brangesnius. O be to nelabai jos ten nutuokia.
Taip kad is ties gal kas daugiau apie dazus zinote? smile.gif
Atsakyti
Indenai

Gal kam patiks wink.gif
Atsakyti
shrekiuke na, man dar neteko susidurti su tokiais dazais, o ir paklausiau senelio, jam irgi neteko apie tokius girdeti... o cia ant pacios dazu skardines/dezutes taip parasyta ar priklijuotoje etiketeje ? g.gif

relija o ta faniera tokia slidi, net nemoku paaiskinti.. bet sveiciant vistiek tas slidumas islieka blink.gif nezinau, gal kokio dedes dailides reikes pasiklausti patarimo, kaip ten ja ,,apdoroti'' biggrin.gif

Na, o as kaip paciai pradziai buvau nusipirkus toki kibiriuka 0.5l paciu pigiausiu baltu akriliniu dazu (gal 5lt mokejau) ir jais esu pakankamai patenkinta. Nebuvo gaila ir bandyti, ir maisyti su paprastu guasu tu dazu, ir spalvas mokytis isgauti. Aisku, po to kai isbandziau kitu firmu gaminius, kokybe labai skiriasi, bet kai pradziai pasibandymams, manau, kokybe gal turi mazesne reiksme. smile.gif
Atsakyti
Na as taip pat radau baltu lenkisku akriliniu dazu 1l. 5,10Lt. kainuoja.
Parasyta sienoms ir vidaus darbams.
Tai cia ko gero jokio skirtumo.
O kokiu firmu dazus naudoji?
smile.gif
Atsakyti
As tokia patareja situose reikaluose doh.gif ,bet pasakysiu ka as pirkau - RILAK latviu firmos ,vandeniniai dispersiniai MOVILAT BASE .Beveik 12 lt.Jie tokie svelnus gaunasi ,gerai svitrinasi ,na man jie visai patinka.O skirtumas yra ar vidaus darbams ar sienoms .O dar turiu VIVACOLOR akril.sienoms ir luboms,tai jie kaip plevele dengiasi,ju nepasvitrinsi ,bet galima daugiau atskiesti vandeniu ,tada daugiau kartu teks dazyt ,bet uz tai jau pasisvitrina ax.gif
Kad kaitint reiketu dazus tai dar negirdejau g.gif
Oi ,cia pasaka be galo ... biggrin.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 08 rugpjūčio 2008 - 12:14
O tai tie latviu RILAK akriliniai?
nes sakau kai patirties nera o pasiula didele tai stovi ir zioplineji.
Atsakyti
QUOTE(IrmaAmbr @ 2008 08 08, 12:23)
Na as taip pat radau baltu lenkisku akriliniu dazu 1l. 5,10Lt. kainuoja.
Parasyta sienoms ir vidaus darbams.
Tai cia ko gero jokio skirtumo.
O kokiu firmu dazus naudoji?
smile.gif

Na yra skirtumas tarp dažų, pati patyriau!!

Va tokius pirmus buvau nusipirkusi, tai š* paskutinis doh.gif Skystas, nesitepa normaliai, burbuliukais išeina..
user posted image
Dabar naudoju vivakolor dažus tai esu patenkinta nes jie daug tirštesni thumbup.gif Kainų skirtumas - dekoral iki10lt vivakolor apie 20 berods, bet užtat rezultatas žymiai geresnis.

O čia maža dovanėlė prie dovanos blush2.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
nu jau dazu pigiausiu tai tikrai nepirkciau...kiek visokiu isbandziau...tai pasitvirtina posakis, kad pagal kaina ir kokybe... smile.gif tie papigiai visi, daznai buna skiesti...normaliai nesidengia... schmoll.gif va tie kur buvo ikelta foto tai isvis kazkoks nesusipratimas...neisivaizduoju kam jie tinkami...as tai dabar visada perku viva color...aisku brangesni...bet labai gerai dengiasi, dziusta akyse...ir kadangi tirsti...tiek daug nesusinaudoja..atitinkamai ilgesniam laikui ir uztenka... mirksiukas.gif
nors aisku...kiekvienam savaip... smile.gif tik tiek, kad paskui gali tekti vel zingsniuot pirkti kitu...ir nelabai sutaupysi... 4u.gif
Atsakyti