Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Labas merginos jūs darbštuolės smile.gif na labai seniai norėjau pabandyti šitą meną, bet buvau užsivežusi modelinais, paskui gimė leliukas ir visai niekam laiko neliko, dabar labai noriu kur nors save realizuoti. Tai va buvau pard, nusipirkau dvi nerealias servietėles, nusipirkau akrilinių dažų, na tik paskui pasidomėjau kad galima viva kolor, o tai jie tokioose bačkutėse? Nepykit, žinau kad viskas parašyta forume, bet neturiu laiko sėdėti ir viską skaityti, o patikėiti kaip noriu, tik pribėgu paskaitau, o neįsigilinu, tai ir prisidirbau jaučiu, nusipirkau vienkomponentį sendinimo laką, ir parastą laką, už kurį daug sumokėjau, tai norėjau pakalausti, kai nori užtvirti jau priklijuotą servietėlę, su kokiu laku geriausia lakuoti, na kai ja darbas baigtas. Antras klausimas, nusipirkau akrilinius dažus OLKI, pradėjau dažyti, bet taip lievai dengiasi, kad susinervinau, o ten šone radau parašyta, kad pakaitint reikia, kaip suprast, visus klijus ar kaip? Galit kas paiaškint, ar ne tokie dažai. Nepykit, kad uždavinėju tuos pačius klausimus.
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2008 08 07, 14:25)
Tai čia, kaip matau, labai kruopščiai iškarpytos servetėlės, nelikę jokių baltų kraščiukų ir tarpukų. O tas su lukštais (ten lukštai ar ne?) tai visai thumbup.gif

na taip, as visada viska iskarpau iki maximum (taip, ten lukstas 4u.gif )
Atsakyti
shrekiuke, aš tai dar prasta patarėja, negaliu tau padėti, nes šiandien tik beveik pirmus darbus pristatinėsiu....

Taigi, dekoruotos, senos kėdės.
Naudojau:
akrilinius dažus vivacolor Melody
pigmentus inchem PigmentMIX
laką baldams, pavadinimo dabar negaliu pažiūrėt.
servetėlės biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
relija, kokios gražios kėdės wub.gif Šaunuolė thumbup.gif Nieko sau pirmi darbeliai thumbup.gif Tai labai laukiu ir sekančių mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprašau, foto nevienodo formato ir šiaip neparuoštos, tiesiog labai norėjau pasirodyti, o laiko normaliai sutvarkyti šiandien neturiu.
Procesu labai patenkinta. Pirmoji kėdė su visokiais lepsusais gavosi, antroji jau daug geriau. Džiaugiuosi, kad nevengiau daryti taip, kaip nepatariama, nes dabar ne tik teoriškai, bet ir praktiškai žinau, kas negerai buvo.
Užsikrėčiau, labai noriu daryti dar ir dar, aiškintis proceso plonybes lotuliukas.gif

Justess, įmesiu ir pas mus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 07 rugpjūčio 2008 - 22:04
kokios fainos kedutes wub.gif suuuper !!!! As likau suzaveta !! Gera pradzia puse darbo thumbup.gif Man labai patiko pirmoji kedute, kur sy vysniom ir vidurys toks tuscias, o aplink lyg plaktos grietineles lankas smile.gif) Tiesiog super !
Atsakyti
relija,

na tikrai puiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Domile @ 2008 08 07, 23:06)
kokios fainos kedutes  wub.gif  suuuper !!!! As likau suzaveta !! Gera pradzia puse darbo  thumbup.gif Man labai patiko pirmoji kedute, kur sy vysniom ir vidurys toks tuscias, o aplink lyg plaktos grietineles lankas smile.gif) Tiesiog super !

Oi, kaip skaniai tu čia wub.gif ačiū
vaivaj ačiū ir tau. 4u.gif
Pasirodau, nes ne tik rezultatas yra mielas, procesas buvo super jaudinantis, kai darai ir nežinai ko tikėtis, o rezultatai pranoksta lūkesčius... jausmas puikus.
Visoms, kurios galvoja pabandyti sakau: nelaukit, superinis užsiėmimas. Ir nereikia per daug prisiskaityti, bandykit, nes tik taip daug kas paaiškėja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 07 rugpjūčio 2008 - 22:28
Na, bent vien tik ko vertas pats tavo ryztas pradeti nuo.. tokiu dideliu daiktu kaip kedes thumbup.gif as su batu dezem jau gal 4 menesius vargstu ir jau isdrisau pabandyti kazka rimtesnio, tai gal rytoj ir parodysiu savo kuklia pakabele blush2.gif nes dabar bus prastas apsvietimas ir nesimatytu nieko gero tongue.gif o dabar taip ikvepei drasos, tai gal ir as pereisiu prie didesniu ir rimtesniu daiktu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žinoma, išdrįsk drinks_cheers.gif
Dar esu porą MB darytų dėžučių dekoravus, foto gal ryt poryt pabandysiu padaryt, o kėdės todėl, kad man jas arba išmest, arba tvarkyt reikėjo. O kaip gi mesi gerą daiktą lotuliukas.gif , teko dekoruoti ir pagalvojau - dekupažas kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Ne, tai aisku tokiu atveju nemesi biggrin.gif biggrin.gif Na, kadangi mano namas pats kaip stovintis antikvariatas, dekupazuoti tikraituriu ka. Bet vienintele beda, kad esu is tokiu zmogeliuku, kur 9 kartus matuoju, 10 pjaunu. Tai itk kas negera- viska nuvalau ir vel taisau. Bet susiduriau su plastmasiniais ir fanieriniais pavirsiais ir cia jau stopas schmoll.gif gal svitrinis netinkamas arba as tikrai prasta ,,svitrintoja'', nezinau, nes pasveiciu, bet vistiek visi dazai po kurio laiko nusilupa, o su jais ir visas grozis verysad.gif Na, sitoj vietoj dar reikes padirbeti man unsure.gif
Atsakyti
Dėl plastmasės nežinau, bet faniera turėtų laikyti... g.gif Šitų kėdžių sėdimos vietos ir tokios pusiau fanieros, dažiau kelis akrilinius sluoksnius, po to lakavau gal dešimt kartų, tai nežinau, nepanašu, kad iš vis kada nusitrintų...
O dėl plastmasės, manau, reikia kaip nors ruošti. Palauk, gal profės atsakys mirksiukas.gif
Atsakyti