Labas merginos jūs darbštuolės na labai seniai norėjau pabandyti šitą meną, bet buvau užsivežusi modelinais, paskui gimė leliukas ir visai niekam laiko neliko, dabar labai noriu kur nors save realizuoti. Tai va buvau pard, nusipirkau dvi nerealias servietėles, nusipirkau akrilinių dažų, na tik paskui pasidomėjau kad galima viva kolor, o tai jie tokioose bačkutėse? Nepykit, žinau kad viskas parašyta forume, bet neturiu laiko sėdėti ir viską skaityti, o patikėiti kaip noriu, tik pribėgu paskaitau, o neįsigilinu, tai ir prisidirbau jaučiu, nusipirkau vienkomponentį sendinimo laką, ir parastą laką, už kurį daug sumokėjau, tai norėjau pakalausti, kai nori užtvirti jau priklijuotą servietėlę, su kokiu laku geriausia lakuoti, na kai ja darbas baigtas. Antras klausimas, nusipirkau akrilinius dažus OLKI, pradėjau dažyti, bet taip lievai dengiasi, kad susinervinau, o ten šone radau parašyta, kad pakaitint reikia, kaip suprast, visus klijus ar kaip? Galit kas paiaškint, ar ne tokie dažai. Nepykit, kad uždavinėju tuos pačius klausimus.
QUOTE(driftas @ 2008 08 07, 14:25)
Tai čia, kaip matau, labai kruopščiai iškarpytos servetėlės, nelikę jokių baltų kraščiukų ir tarpukų. O tas su lukštais (ten lukštai ar ne?) tai visai
na taip, as visada viska iskarpau iki maximum (taip, ten lukstas )
shrekiuke, aš tai dar prasta patarėja, negaliu tau padėti, nes šiandien tik beveik pirmus darbus pristatinėsiu....
Taigi, dekoruotos, senos kėdės.
Naudojau:
akrilinius dažus vivacolor Melody
pigmentus inchem PigmentMIX
laką baldams, pavadinimo dabar negaliu pažiūrėt.
servetėlės
Taigi, dekoruotos, senos kėdės.
Naudojau:
akrilinius dažus vivacolor Melody
pigmentus inchem PigmentMIX
laką baldams, pavadinimo dabar negaliu pažiūrėt.
servetėlės
relija, kokios gražios kėdės Šaunuolė Nieko sau pirmi darbeliai Tai labai laukiu ir sekančių
Atsiprašau, foto nevienodo formato ir šiaip neparuoštos, tiesiog labai norėjau pasirodyti, o laiko normaliai sutvarkyti šiandien neturiu.
Procesu labai patenkinta. Pirmoji kėdė su visokiais lepsusais gavosi, antroji jau daug geriau. Džiaugiuosi, kad nevengiau daryti taip, kaip nepatariama, nes dabar ne tik teoriškai, bet ir praktiškai žinau, kas negerai buvo.
Užsikrėčiau, labai noriu daryti dar ir dar, aiškintis proceso plonybes
Justess, įmesiu ir pas mus
Procesu labai patenkinta. Pirmoji kėdė su visokiais lepsusais gavosi, antroji jau daug geriau. Džiaugiuosi, kad nevengiau daryti taip, kaip nepatariama, nes dabar ne tik teoriškai, bet ir praktiškai žinau, kas negerai buvo.
Užsikrėčiau, labai noriu daryti dar ir dar, aiškintis proceso plonybes
Justess, įmesiu ir pas mus
kokios fainos kedutes suuuper !!!! As likau suzaveta !! Gera pradzia puse darbo Man labai patiko pirmoji kedute, kur sy vysniom ir vidurys toks tuscias, o aplink lyg plaktos grietineles lankas ) Tiesiog super !
relija,
na tikrai puiku
na tikrai puiku
QUOTE(Domile @ 2008 08 07, 23:06)
kokios fainos kedutes suuuper !!!! As likau suzaveta !! Gera pradzia puse darbo Man labai patiko pirmoji kedute, kur sy vysniom ir vidurys toks tuscias, o aplink lyg plaktos grietineles lankas ) Tiesiog super !
Oi, kaip skaniai tu čia ačiū
vaivaj ačiū ir tau.
Pasirodau, nes ne tik rezultatas yra mielas, procesas buvo super jaudinantis, kai darai ir nežinai ko tikėtis, o rezultatai pranoksta lūkesčius... jausmas puikus.
Visoms, kurios galvoja pabandyti sakau: nelaukit, superinis užsiėmimas. Ir nereikia per daug prisiskaityti, bandykit, nes tik taip daug kas paaiškėja
Na, bent vien tik ko vertas pats tavo ryztas pradeti nuo.. tokiu dideliu daiktu kaip kedes as su batu dezem jau gal 4 menesius vargstu ir jau isdrisau pabandyti kazka rimtesnio, tai gal rytoj ir parodysiu savo kuklia pakabele nes dabar bus prastas apsvietimas ir nesimatytu nieko gero o dabar taip ikvepei drasos, tai gal ir as pereisiu prie didesniu ir rimtesniu daiktu
Žinoma, išdrįsk
Dar esu porą MB darytų dėžučių dekoravus, foto gal ryt poryt pabandysiu padaryt, o kėdės todėl, kad man jas arba išmest, arba tvarkyt reikėjo. O kaip gi mesi gerą daiktą , teko dekoruoti ir pagalvojau - dekupažas kaip tik
Dar esu porą MB darytų dėžučių dekoravus, foto gal ryt poryt pabandysiu padaryt, o kėdės todėl, kad man jas arba išmest, arba tvarkyt reikėjo. O kaip gi mesi gerą daiktą , teko dekoruoti ir pagalvojau - dekupažas kaip tik
Ne, tai aisku tokiu atveju nemesi Na, kadangi mano namas pats kaip stovintis antikvariatas, dekupazuoti tikraituriu ka. Bet vienintele beda, kad esu is tokiu zmogeliuku, kur 9 kartus matuoju, 10 pjaunu. Tai itk kas negera- viska nuvalau ir vel taisau. Bet susiduriau su plastmasiniais ir fanieriniais pavirsiais ir cia jau stopas gal svitrinis netinkamas arba as tikrai prasta ,,svitrintoja'', nezinau, nes pasveiciu, bet vistiek visi dazai po kurio laiko nusilupa, o su jais ir visas grozis Na, sitoj vietoj dar reikes padirbeti man
Dėl plastmasės nežinau, bet faniera turėtų laikyti... Šitų kėdžių sėdimos vietos ir tokios pusiau fanieros, dažiau kelis akrilinius sluoksnius, po to lakavau gal dešimt kartų, tai nežinau, nepanašu, kad iš vis kada nusitrintų...
O dėl plastmasės, manau, reikia kaip nors ruošti. Palauk, gal profės atsakys
O dėl plastmasės, manau, reikia kaip nors ruošti. Palauk, gal profės atsakys