Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ir man taip, Deimushka, buvo lotuliukas.gif , tai dažiau vėl iš naujo ir jau tada nebe praleidau vienkomponentinio lotuliukas.gif O pirmą kartą taip įsijaučiau, kad pamiršau...
Dabar jau liko ant antros kėdės priklijuoti servetėles bei nulakuoti abi. Rytoj vakare jau tikiuosi jums pristatyti antruosius dekupažo darbus.
Pirmojo dar irgi nerodžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos mielos, na negi nei viena neturite kokio internetinio saituko, kur galėčiau rasti laikrodžių ciferblatų?????

Panos, help prašau, laabai reikia help.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 08 07, 00:32)
Merginos mielos, na negi nei viena neturite kokio internetinio saituko, kur galėčiau rasti laikrodžių ciferblatų?????

Panos, help prašau, laabai reikia  help.gif

Na turiu tik tokį puslapį, jei tiks
http://lenagold.ru/f...rt/ch/chas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaya: 07 rugpjūčio 2008 - 07:30
Sveikos merginos ,
dekoju uz patarimus. biggrin.gif
Atsakyti
Uzsikreciau ir as dekupazo liga thumbup.gif , vakar iki 2 val bandziau savo pirmaji blyna iskepti biggrin.gif Vakare atiduosiu Jusu kritikai blush2.gif
O servetele ne taip lengva priklijuoti, kaip is pirmo zvilgsnio atrodo blush2.gif
Tik dar vienas klausimelis , ant metalinio pavirsiaus tinka tos pacios medziagos kaip ir medziui, ar spec. reikia ? 4u.gif
Atsakyti
Ačių visoms už patarimus smile.gif eisiu dekoruoti savo vazonėlių. kažin kaip tas pirmas blynas iškeps ax.gif
Atsakyti
Dar galiu apie vazonėlius iš savo karčios patirties. schmoll.gif
Jei vazonėlis ne glazūruotas koks, o paprastas molinis ir liks nenulakuotas vidus tai vanduo garantuotai prasimuš, t.y. užklijuota servetėlė pageltonuos, papilkės ir kitaip susibjauros. Kaip greitai, priklauso nuo dažų spalvos. Mano buvo pieno baltumo dažai tai va kas gavosi po kelių savaičių
user posted image
Dabar galvoju, kaip ištaisyti, nes išmesti ranka nekyla. g.gif
Gal kas turit idėjų? 4u.gif
Atsakyti
O kam taisyti? pasilik tokį, o kitą pasidaryk naują, gerą, gražų mirksiukas.gif Man tai jis visai neatrodo blogas - nemesčiau niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 07, 13:33)
O kam taisyti? pasilik tokį, o kitą pasidaryk naują, gerą, gražų  mirksiukas.gif Man tai jis visai neatrodo blogas - nemesčiau niekaip schmoll.gif

ačiū už paguodą smile.gif
Naujų jau pasidariau, o ir tas blogas gal nėra, bet kai kiekvieną kartą akis bado primindamas koks buvo suplanuotas ir koks pasidarė tai norisi kažką daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2008 08 07, 12:18)
Jei vazonėlis ne glazūruotas koks, o paprastas molinis ir liks nenulakuotas vidus tai vanduo garantuotai prasimuš,

nu jau tik nereikia
esu darius 2 vazonelius- viena pries 1,5 metu, kita-pries metus kazkur.Abu moliniai, nei vieno vidaus nelakavau -iki siol nei vieno bukle nepasikeite, nors geles nuolat laistomos
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tai čia, kaip matau, labai kruopščiai iškarpytos servetėlės, nelikę jokių baltų kraščiukų ir tarpukų. O tas su lukštais (ten lukštai ar ne?) tai visai thumbup.gif
Atsakyti