Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Merginos,
labaai labai reikia laikrodžių ciferblatų, ypač kvadratinio laikrodžio skaičiukų. Lenagold.ru saite nieko tinkamo neradau g.gif

Na "blondinė" esu ir niekaip nesugebėjau padaryti jo pati, tad gal kuri matėte kur su gražiais šriftais?

Diiidelį bučkį duosiu 4u.gif
Atsakyti
[quote=BabyGrite,2008 08 04, 20:47]
Niu pasirodysiu su savo vazoneliais rolleyes.gif

Kaip gražu 4u.gif

Nesu bandžiusi dekupažo technikos, bet būtent apie pradžią su vazonu ir galvoju smile.gif Turiu keletą paprastų molinių vazonų namuose, kurie prašosi pagražinimo.

Kiek varčiau šias temas, daugiausia darbelių ant mdžio ir popieriaus, o pamokėlių moliui, keramikai neradau.

Ar technika niekuo nesiskiria? Gal kas galėtų pasidalinti patirtim ?
Paprasčiausią schemutę kaip pagražinti vazonėlį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerryx @ 2008 08 06, 12:51)
Kiek varčiau šias temas, daugiausia darbelių ant mdžio ir popieriaus, o pamokėlių moliui, keramikai neradau.
Paprasčiausią schemutę kaip pagražinti vazonėlį?  ax.gif

Aš pati vazonų nesu darius. Bet iš esmės technika nesiskiria. Yra tik vienas "bet" ax.gif Kadangi molinis vazonas praleidžia drėgmę, tai laistant gėlytes tame vazone gali perdrėkti vazono sienelė ir dekoras susigadins. Yra du variantai:
1. Į dekoruojamą vazoną tiesiai nesodinti gėlyčių, o dėti mažesnį vazonėlį ir ten sodint gėles.
2. Lakuoti vidinę ar išorinę vazono pusę (prieš dekoravimą) drėgmei atspariu laku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerryx @ 2008 08 06, 12:51)
[...
Paprasčiausią schemutę kaip pagražinti vazonėlį?  ax.gif

Pavartyk čia sunglasses2.gif
Atsakyti
Justess, puikūs patarimai ir pasiūlymai, bet aš balsuoju už pirmąjį, nes abejoju ar patiktų gėlytei lakuota vidinė vazono sienelė g.gif , o nulakuota išorinė tada reiktų turbūt pašiaušti laką prieš pradedant dekoruoti, kaip manai?
Atsakyti
Laba diena,
esu uzsiregistravusi tik siandiena siame klube.
Mane taip pat labai domina dekupazas ir jo technika.
Esu sioje srityje naujoke.
Sakykite ar nudazius viena spalva daikta ir uztepus skaidraus vienkomponencio sendinimo lako galima tepti kita spalva?
Irma mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 06, 13:06)
Justess, puikūs patarimai ir pasiūlymai, bet aš balsuoju už pirmąjį, nes abejoju ar patiktų gėlytei lakuota vidinė vazono sienelė g.gif , o nulakuota išorinė tada reiktų turbūt pašiaušti laką prieš pradedant dekoruoti, kaip manai?

kadangi pati vazonų nedekoravau, tai čia tik teoriškai parašiau... gal ir negerai gėlytėm tas lakas vidinėj pusėj g.gif Bet kadangi ne gėlininkė esu, tai gal kuri nors pasidalins patirtimi, kaip ten su ta drėgme 4u.gif O pašiaušt visuomet reikia, kad dažiukai geriau liptų...arba gruntuoti prieš dažant 4u.gif

QUOTE(IrmaAmbr @ 2008 08 06, 16:53)
Sakykite ar nudazius viena spalva daikta ir uztepus skaidraus vienkomponencio sendinimo lako galima tepti kita spalva?
Irma mastau.gif

Nelabai klausimo supratau... šiaip jei turi vienkomponentį sendinimą, tai ant jo pakuotės tikrai turi būti instrukcija, kaip elgtis. O spalvos geriau kontrastinės, kad ryškiau matytųsi įtrūkimai. Patarimas: apatinė spalva tamsi, viršutinė šviesi. Taip nudažius bus galima dekoruoti servetėlėm ir jų motyvai gerai matysis 4u.gif
Atsakyti
As vazoneli is isorines puses du kartus gruntavau su gruntu medziui ,tiesiog tik toki turiu ,o paskui jau daziau,klyjavau ,lakavau.Kol kas nieko jam neatsitiko nuo vandens ,bet manau ,kad vistiek kada nors islys tas vandenelis g.gif Juk "lasas po laso ..." mirksiukas.gif
Ant vienkomponencio raso kaip daryt.Jei pasinaudot dar justess 22 patarimu ,tai taip ir darai
1.tamsus dazai,nudziuna
2.vienkomponenetis ,nudziuna
3.sviesus , dziuna ir matosi kaip trukineja
Jei storai tepi 1komponenti,tai jis ilgai ir dziuna,as tai neapsikentus su fenu padziovinu biggrin.gif Svarbu,kad jis gerai nudziutu .Ir labai svarbu ,kaip ten raso tepti skirtingomis kryptimis , nes kitaip gausis nesamone blink.gif
Atsakyti
Aš lakavau vazonus ir iš vidaus. Gėlės pasodintos tiesiogiai. Nieko jom nenutinka. Manau plastmasiniai vazonėliai iš pardės ne ką mažiau toksiški doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2008 08 06, 20:51)
Aš lakavau vazonus ir iš vidaus. Gėlės pasodintos tiesiogiai. Nieko jom nenutinka. Manau plastmasiniai vazonėliai iš pardės ne ką mažiau toksiški  doh.gif

As tai ne del toksiskumo nelakavau is vidaus ,siaip ,kazkodel man taip uzsinorejo ax.gif ,o gal patyngejau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles, jungiuosi ir as prie jusu ax.gif Tik va prisiskaiciau, susipainiojau visai blush2.gif uzdejau tamsesnius dazus, paskui sviesius, o ant virsaus vienkomponenti,o juk reikejo tarp dazu sluoksniu ji lakuoti doh.gif ka dabar daryt ? help.gif
Atsakyti
nikeo...dek vel dazus...tik to pirmo sluoksnio nebebus matyti ir tiek... mirksiukas.gif
Atsakyti