Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

QUOTE(Lahja @ 2008 09 01, 11:32)
merginos,o lakuota pavirsiu galima dekupazinti? Ar ta laka nusveisti reiketu  as turiu omeny toki blizgu stora lako sluoksni

Galima. Jei planuoji tik dekupažinti. Tokiu atveju galima paveiksliuką ne tepti klijais, kaip įprasta, o priklijuot lako pagalba. Jei nori lakuotą paviršių dažyti, teks pašiaušt paviršių, kad kibtų dažai. Rytietė rašė, jog nešvitrino, dėjo gruntą. Taip, dažai gali laikytis, bet nebūčiau garantuota 100%, ar tikrai laikysis, gali ir atsilupt.

Rytiete tavo keisti klausimai... dekupažas, tai kaip piešimas, viskas priklauso nuo tavo fantazijos, paimk teptuką, dažus, servetėlę.. pasidėliok servetėlę ant kibiro, pažiūrėk kur pagal tave tiktų servetėlę klijuot, įsiklausyk ką tau sako tavo vidus ir pirmyn. Dažyk tu tą kibirą visą, plėmais ar kaip tik nori...

Pagal dažymo taisykles visus paviršius reiktų gruntuot, ką tu bedažytum. Tiesiog reik žinot kokią funkciją atlieka gruntas.
Praktikoje viskas puikiai laikos ir be grunto.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 09 01, 12:15)
...
Rytiete tavo keisti klausimai... dekupažas, tai kaip piešimas, viskas priklauso nuo tavo fantazijos, paimk teptuką, dažus, servetėlę.. pasidėliok servetėlę ant kibiro, pažiūrėk kur pagal tave tiktų servetėlę klijuot, įsiklausyk ką tau sako tavo vidus ir pirmyn. Dažyk tu tą kibirą visą, plėmais ar kaip tik nori...

Pagal dažymo taisykles visus paviršius reiktų gruntuot, ką tu bedažytum. Tiesiog reik žinot kokią funkciją atlieka gruntas.

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 01 rugsėjo 2008 - 11:31
IESKAU , LABAI REIKIA ,BENT PO 3 VNT.

user posted image

user posted image

GAL KAS MATET KUR PIRKT ?
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 09 01, 11:35)

Manrods, mačiau toj nuorodoj, kuri buvo įdėta, skelbiant apie bendrą servetėlių užsakymą...dabar neatgaminu, kur ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 09 01, 13:13)
Manrods, mačiau toj nuorodoj, kuri buvo įdėta, skelbiant apie bendrą servetėlių užsakymą...dabar neatgaminu, kur ir kaip...

taip taip ,bitut , ten buvo ,tik nebeliko verysad.gif Dabar ziuriu per visas vietines parduotuves ,tokiu niekur nera, o turiu uzsakyma ,kur kitokiu nenorim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 09 01, 12:18)
taip taip ,bitut , ten buvo ,tik nebeliko  verysad.gif Dabar ziuriu per visas vietines parduotuves ,tokiu niekur nera, o turiu uzsakyma ,kur kitokiu nenorim  verysad.gif

Vadinas, teisingai įsiminiau, nes man jos patiko, tik aš neužsisakinėjau...tai gal atsilieps užsisakiusios, kuriems ne žūtbūtinai reikia ir sutiks su barteriniais mainais? mirksiukas.gif
Atsakyti
Marzde,aciu tau labai!
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 09 01, 12:35)
IESKAU , LABAI REIKIA ,BENT PO 3 VNT.

user posted image

user posted image

turiu vieną... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 09 01, 13:51)
Vadinas, teisingai įsiminiau, nes man jos patiko, tik aš neužsisakinėjau...tai gal atsilieps užsisakiusios, kuriems ne žūtbūtinai reikia ir sutiks su barteriniais mainais? mirksiukas.gif

oi,bite,ten as ir uzsakinejau verysad.gif ,ir jos buvo , bet kol uzsakem ,nebeliko verysad.gif
Atsakyti
http://www.panteek.com/index.htm cia gyvunu piesinukai spauzdinimui..
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 09 01, 11:15)

Rytiete tavo keisti klausimai... dekupažas, tai kaip piešimas, viskas priklauso nuo tavo fantazijos, paimk teptuką, dažus, servetėlę.. pasidėliok servetėlę ant kibiro, pažiūrėk kur pagal tave tiktų servetėlę klijuot, įsiklausyk ką tau sako tavo vidus ir pirmyn.

Na dėl fantazijos ir dėliojimo tai man čia pamokų nereikia, nes aš pati 10 metų dailėj mokiausi, studijavau architektūroj, o dabar studijuoju interjero dizainą. Aš tik klausiau, kaip Jums atrodo, nes aš su šia technika visiškai nebuvau susidūrusi.
Klausiau nuoširdžiai, kaip Jums atrodo tokia dovana...

O jei negaliu nuomonės paklausti, tai dzin, yra kitų forumų...

QUOTE(Marzde @ 2008 09 01, 11:15)
Dažyk tu tą kibirą visą, plėmais ar kaip tik nori...

O čia tai geriausias komentaras... Respect... Aišku, kad dažysiu taip, kaip noriu, ir atsiprašau, kad kažko paklausiau...

Ir nesinervuok, Marzde, nematau čia nervuotis ko ir putuotis biggrin.gif Didžiausi pykčiai ir barniai būna tarp bobų, net ir forumuose...
Atsakyti
sakykite, o kai dekupazinate vazona su skyle, tai ta skyle tik nugruntuojate, ar irgi lakuojate, nes jei isore gruntuota ir dekupazuota, tai kaip su vidum ir skyle? ar uztenka dekupazint isore tik iki apacios ir palikti? g.gif
aciu
Atsakyti