Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

QUOTE(Apuole @ 2008 08 29, 09:54)
Labas, Mielosios.

Iskilo man toks klausimas- ar gali dekupazuoti nescia moteris? Ar akrilas smarkiai negaruoja, jis turbut kazkiek toksiskas?

Busiu dekinga uz atsakyma  4u.gif

Na as tai dekupazinu, manau kad dazai vandens pagrindu neturetu pakenkti, o juk ir patalpos vedinamos, o kas svarbiausia, kad tai puikus budas leisti laika per nestumo atostogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 29, 09:53)
aciuks.gif
angel_sadangel.gif prasom nesijuokti... as juk naujoke tam dekupaze ir nelabai supratau apie ka kalba eina blush2.gif

Juk aš nepiktybiškai blush2.gif 4u.gif tiesiog nuoširdžiai wub.gif
Nes aš kai dekupažo temas skaičiau, tai buvo parašyta apie craftladies forumą. O čia taip paprastai pasakei, kad savaime nuotaiką pakėlė. Beje, aš irgi dar tik domiuosi ir mokausi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuole @ 2008 08 29, 09:54)
Labas, Mielosios.

Iskilo man toks klausimas- ar gali dekupazuoti nescia moteris? Ar akrilas smarkiai negaruoja, jis turbut kazkiek toksiskas?

Busiu dekinga uz atsakyma  4u.gif

Gali gali, aš dekupažuoju smile.gif akriliniai dažai man nesmirda (kvapo nejaučiu), sendintojai irgi ne, vat tik lako bet kokio negaliu naudot smile.gif nes su tais, kur baisiai dvokia, nerizikuoju dirbt.
Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2008 08 28, 17:37)
Gal Failas mažiau kalbų,daugiau darbų  mirksiukas.gif
nelabai korektiška iš tavo pusės kabinėtis prie žodžių

blush2.gif Atleisk, nenorėjau taip visko sutirštinti, tik pagailo visų, kurios prieš tave rodė ir džiaugėsi savo pirmais darbeliais. O tu taip apsigimusios menininkės Kaip ten bebūtų, bet į kiekvieną darbelį įdėta meilės, šilumos ir svajų. Gal kažkas ir perdaug paskubėjo, netaip dailiai padirbėjo, ar labiau įpratusiųjų akimis, visa tai galima buvo techniškai ar meniškai gražiau atlikti, bet tam čia ir rodomi darbeliai, kad pasitarti, paklausti patarimo, nuomonės. Nereiktų taip iškart smūgiuot žemiau juosmens mirksiukas.gif

O tavo kėdutė, console.gif iš tikro visai nebloga, ir aš džiaugčiausi jei pavyktų tokią sukurpt ax.gif Tik vat ji lyg kažkaip neužbaigta, gal kad toks atlošas? Įsivaizduoju tokią kėdę, nemanau, kad pavyktų tą visą paminkštinimą nuimt (neaišku ką ten po juo rastum). O jei pabandytum tokį kaip užvalkalėlį su raišteliais atlošui pasiūt iš tokia pat gėle dekupažintos medžiagos? 4u.gif

Lasheli, gal friends.gif ?
Atsakyti

O tu taip apsigimusios menininkės

aš nieko pikto taip kalbėdama neturėjau,nes tiesiog prisimenu savo pirmus darbelius blush2.gif aš net nesupratau pradžioj,kad ant balto pagrindo reikia servetėlę klijuot,tai ne kas gavosi doh.gif o čia matau daug pirmų blynų,kurie labai tvarkingai,dailiai padaryti 4u.gif
o dėl atlošo,ačiū,geros pastabos,bet mano šeimynėlė ir taip labai džiaugiasi kėdžių pasikeitimu...

Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2008 08 30, 09:32)
mano šeimynėlė ir taip labai džiaugiasi kėdžių pasikeitimu...

Tai ir yra svarbiausia: kad patiktų tiems, kam visa tai yra skirta!

Tai draugai? 4u.gif Lasheli... blush2.gif
Atsakyti
[aquote=Failas,2008 08 30, 10:04]

Tai draugai? 4u.gif Lasheli... blush2.gif
[/quote]

draugai friends.gif nenorėčiau pyktis savo mylimiausioj temoj
Atsakyti
Štai ir aš pagaliau prisiruošiau padekupažinti pakabėlę
user posted image
Labai gal neišpeiksite blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
siaip tai faina...tik tas kaspinas tokios spalvos gal cia nelabai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Verstkuliuke @ 2008 08 28, 19:07)
Sveikutes  mirksiukas.gif  varvinau varvinau seile i jusu darbelius ir susigundziau pabandyt  rolleyes.gif prisisakiau prienomiu visokiausiu, tik ne visas dar isdrisau isbandyt  smile.gif  pagrazinau visai paprastai ir atiduodu jusu teismui  mirksiukas.gif  tikiuosi labai nepeiksit, juk pirmas blynas  ax.gif ir kur jau man cia lygintis su tokiom darbstuolem kaip jus  4u.gif
user posted image

Labas, man patinkia tavo vazonelis, pati nusipirkusi tokias serveteles buvau ir kai ka isdekoravau-tuoj atsiusiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bus linksma
Atsakyti
Sveikutes .Labai reikia siu serveteliu , maziausiai 5 vnt .

user posted image

Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 08 30, 16:39)
Sveikutes .Labai reikia siu serveteliu  , maziausiai 5 vnt . 

user posted image
.
Nebe

Turiu du ar tris vnt, bet ryt is pat ryto isvaziuoju, nebent esi is kauno ir atvaziuotum pasiimti..
Arba rasyk kuo greiciau adresa man i AZ ir bandysiu issiusti isvaziavus.
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 08 30, 16:43)
.
Nebe
Turiu du ar tris vnt, bet ryt is pat ryto isvaziuoju, nebent esi is kauno ir atvaziuotum pasiimti..
Arba rasyk kuo greiciau adresa man i AZ ir bandysiu issiusti isvaziavus.

user posted image

user posted image
Atsakyti