Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

QUOTE(efauto @ 2008 08 28, 14:43)
aisku. manau beveik visos skraide is laimes po savo pirmuju darbeliu

tikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
ir aš noriu pasirodyti,deja , kad jau nebe pirmas blynas(nes čia visų tokie pirmi blynai,kad be žodžių 4u.gif apsigimusios menininkės)
Čia mane Mikaf kėdė laivo kapitonui įkvėpė...
user posted image
gaila,kad nenufotkinau šios kėdės prieš,nes jau išmest žadėjau,bet dabar tiek darbo įdėjau ir dar antra kėdė tokia pat laukia
Atsakyti
siaip visai nieko, tik manau, kad atlosa irgi reikejo paklijuoti gelemis ir siek tiek pasendinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2008 08 28, 14:57)

Čia mane Mikaf kėdė laivo kapitonui įkvėpė...

Mikaf kėdė tikrai laivo kapitonui thumbup.gif o šioji gal alwaysų reklamai, patyrusioji menininke?
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 08 28, 15:14)
Mikaf kėdė tikrai laivo kapitonui  thumbup.gif  o šioji gal alwaysų reklamai, patyrusioji menininke?

nesupratau biški g.gif
Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2008 08 28, 14:41)
nesupratau biški  g.gif

oi, o aš tai supratau doh.gif biggrin.gif

Nu bet Failas, tu čia kažkaip žiauriai pajuokavai smile.gif
Atsakyti
nu,Failas lauksim tavo darbelių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2008 08 28, 16:37)
nu,Failas lauksim tavo darbelių  cool.gif

O jei ir mane pavadinsit apsigimusiu menininku? Gal geriau nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal Failas mažiau kalbų,daugiau darbų mirksiukas.gif
nelabai korektiška iš tavo pusės kabinėtis prie žodžių
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif varvinau varvinau seile i jusu darbelius ir susigundziau pabandyt rolleyes.gif prisisakiau prienomiu visokiausiu, tik ne visas dar isdrisau isbandyt smile.gif pagrazinau visai paprastai ir atiduodu jusu teismui mirksiukas.gif tikiuosi labai nepeiksit, juk pirmas blynas ax.gif ir kur jau man cia lygintis su tokiom darbstuolem kaip jus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Verstkuliuke @ 2008 08 28, 18:07)
Sveikutes  mirksiukas.gif  varvinau varvinau seile i jusu darbelius ir susigundziau pabandyt  rolleyes.gif prisisakiau prienomiu visokiausiu, tik ne visas dar isdrisau isbandyt  smile.gif  pagrazinau visai paprastai ir atiduodu jusu teismui  mirksiukas.gif  tikiuosi labai nepeiksit, juk pirmas blynas  ax.gif ir kur jau man cia lygintis su tokiom darbstuolem kaip jus  4u.gif
user posted image

nors as dar nepradejau, tai man ir toks labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Verstkuliuke @ 2008 08 28, 19:37)
Sveikutes  mirksiukas.gif  varvinau varvinau seile i jusu darbelius ir susigundziau pabandyt  rolleyes.gif prisisakiau prienomiu visokiausiu, tik ne visas dar isdrisau isbandyt  smile.gif  pagrazinau visai paprastai ir atiduodu jusu teismui  mirksiukas.gif  tikiuosi labai nepeiksit, juk pirmas blynas  ax.gif ir kur jau man cia lygintis su tokiom darbstuolem kaip jus  4u.gif

Saunuole thumbup.gif ,matosi tvarkingas darbas ,taip toliau thumbup.gif
Ir dar , prasymas ,tai liecia visas mirksiukas.gif ,nevartojame zodzio "teismas" schmoll.gif Mes cia giriames darbais ,dalinames patarimais ,dziaugiames ir t.t.
mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti