Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Ne tirpius, o tiesiog akrilinius dažus skirtus vidaus darbams, o jie būna vandens pagrindu, todėl galima(bet aš niekada taip nedariau) skiesti vandeniu smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites...
Gelbekite mane, labai reikia mirtinai reikia vienos serveteles LABAI LABAI
http://www.senasnauj...product&id=2984
arba pirkciau arba mainyciau i savo turimas, tik deja jau issitryniau savo serveteliu albumus...
Atsakyti
na, idedu savo nelabai vykusius naujus darbus, remelius tai tikrai zadejau mesti lauk, na jau anksciau raisiau, jei galit ka patarti, kaip juos patobulinti - labai prasau - patarkit unsure.gif

http://public.fotki....auto/dekupaas-/
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif man bus kozliki su vazonu, daba nulakavau pries pusvalandi su laku, kazkaip isbalo plemais, nuvarvejo...zodziu...kai bus isdziuves nuforkinsiu ir pabandysiu imest\9tik dar ir tai reiks ismokt) , bet va visai sakyciau sekasi su medine vyno dezute, apdoroju laku daba dezutes virseli, tai kai isdzius irgi nufotkinisu, ir pabandysiu idet jei ir tai ismoksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2008 08 27, 17:58)
na, idedu savo nelabai vykusius naujus darbus, remelius tai tikrai zadejau mesti lauk, na jau anksciau raisiau, jei galit ka patarti, kaip juos patobulinti - labai prasau - patarkit  unsure.gif

http://public.fotki....auto/dekupaas-/

koks grazus darbas vazono, mano bus sakes...
Atsakyti
Man tai labai fainai atrodo tos durys su dekoruotu stiklu.....
Atsakyti
Lahja, čia nuotraukoje atrodo DAUG DAUG geriau biggrin.gif nei realybėje.Kai pamatytum iš arti tai toks peckelynas, jau kruopštumo tai lašas doh.gif

Efauto, nežinau ko kabinėjies prie savo rėmelių man tai jie labai gražūs.O su kuo rašei?Ir pakaba tokia miela, kažkodėl pasižiūrėjus man asocijuojas su žodžiu-lengvumas rolleyes.gif
mesyte ar reik parašyt kaip kelt nuotraukas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 08 27, 20:44)
Lahja, čia nuotraukoje atrodo DAUG DAUG geriau  biggrin.gif nei realybėje.Kai pamatytum iš arti tai toks peckelynas, jau kruopštumo tai lašas doh.gif

Efauto, nežinau ko kabinėjies prie savo rėmelių man tai jie labai gražūs.O su kuo rašei?Ir pakaba tokia miela, kažkodėl pasižiūrėjus man asocijuojas su žodžiu-lengvumas rolleyes.gif
mesyte ar reik parašyt kaip kelt nuotraukas cool.gif

Labai aciu , noreciau suzinoti 4u.gif
Atsakyti
Gal galit paaiškint kaip dekupažuot su servetėlėm kurių fonas ne baltas? doh.gif Ką daryt, kad neatrodytų kaip išplėšta iš kažkur ir užklijuota? blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2008 08 27, 21:06)
Labai aciu , noreciau suzinoti 4u.gif

Apie nuotraukų kėlimą skaityk čia.

QUOTE(kooala @ 2008 08 27, 23:18)
Gal galit paaiškint kaip dekupažuot su servetėlėm kurių fonas ne baltas? doh.gif  Ką daryt, kad neatrodytų kaip išplėšta iš kažkur ir užklijuota? blink.gif  unsure.gif

Manau, kad reikia preciziškai iškarpyti ir šešėliuoti...
Atsakyti
arba isplesyti ir panasia spalva aplinkui aptapyti...paseseliuot... 4u.gif man kazkaip dabar gal uzejo plesymo metas toks... biggrin.gif kad kai kai nekarpai svelnesnis gaunasi...nera to nukirpim tokio krasto...na aiksu kiekvienas paveiksliukus individualus ir su juo skirtingai elgtis reikia... 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruosiau isbandyti dekupaza smile.gif Va jau liko tik nulakuoti darbeli ir bus mano pirmas blynas biggrin.gif Zinoma toli dar iki jusu groziu, bet pabandyti norejau labai. Jei priimsite i kompanija tai pasirodysiu ryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Crowned @ 2008 08 28, 00:23)
Pagaliau prisiruosiau isbandyti dekupaza  smile.gif Va jau liko tik nulakuoti darbeli ir bus mano pirmas blynas  biggrin.gif Zinoma toli dar iki jusu groziu, bet pabandyti norejau labai. Jei priimsite i kompanija tai pasirodysiu ryt  blush2.gif

Kur čia nepriimsim smile.gif tik rodyk ką sukūrei bigsmile.gif na bent jau aš tai visada naujų darbų laukiu ax.gif
Atsakyti