Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

radau idomiu ideju, na patyrusios gal jau yr amaciusios, bet naujokems pats tas mirksiukas.gif

http://www.decoart.c....cgi?Search
Atsakyti
Paskutinė - paprasta. Dėkinga už ankstesnius pagyrimus.

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusine: 27 rugpjūčio 2008 - 07:07
Bite 4u.gif

Kaktusine, labai gražu.Ir paprastume slypi grožis smile.gif
Atsakyti
Kaktusine, man ta tavo paprasta nezmoniskai miela wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

aš neseniai susidomėjau dekupažu. Vis bandau ir bandau, tačiau turiu vieną klausimą: niekaip nepavyksta su sendinimu... Kažkaip netrūkinėja man tas paviršius. Bandžiau ir su vienkomponenčiu, ir su dvikomponenčiu sendinimo laku. Nu niekaip doh.gif Gal paaiškintumėte dar kartą visą procesą...? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikia servetėlių? ax.gif
Mes čia renkame tokį grupinį užsakymą iš Wimmel, iš Vokietijos.
Užsakinėsime šį savaitgalį. smile.gif Surinkom tokį whishlist'ą čia
http://public.fotki....rvetli-pirkiau/
Jei kas norėtų prisijungti - maloniai prašom bigsmile.gif bigsmile.gif
Plačiau galite paskaityti temoje "Servetėlės dekupažui" http://www.supermama...howtopic=338118
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 27 rugpjūčio 2008 - 11:13
verysad.gif verysad.gif ka daryti mergytes, pirma karta bandau dekoruot vazona, bet kazkodel uztepus lipalo, visvien smulkios rauksleles susidaro serveteleje. ar cia nieko tokio g.gif
Papildyta:
DAR norejau paklausti, ar interneta kaina uz viena servetele parsisiunciant ar uz pakuti
Papildyta:
QUOTE(Babaužienė @ 2008 08 26, 23:21)
Šį kart prašau patarimo.Dariau su dvikomponenčiu, bet įtrinant sutrūkimus sugebėjau aplink tiek išpeckeliot doh.gif
Kaži  kaip jum atrodo ar eitų pataisyti kaip nors ar nurašyt prie nepavykusių gaminių?
viena siena peckelina
antra siena peckelina
Labiausiai išsiterliojo motyvo kraštai...

man laaabai graziai atrodo viskas, kadangi dar va tik pirma blyna gaminu...bet kad ir nepirma gaminciau, man labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Va čia ir pasirodo mėsyte, kad dekupažas reikalauja kruopštumo ir praktikos mirksiukas.gif biggrin.gif
Nepergyvenk, jei tau bus lengviau, tai išduosiu, kad pas mane irgi raukšlelių būna(kai kuriuos motyvus iš naujo reikia dėt doh.gif )
smile.gif Tik kuo daugiau dirbi tuo jos mažesnės smile.gif

Dar kažkas rašė, kad servetėlė gali raukšlėtis ir nuo per didelio klijų kiekio, nors kitom taip lengviau smile.gif O kitos net specialiai raukšlėja, kad įdomiau būtų(mačiau taip dekoruotą lempo gaubtą, tai labai šauniai atrodė thumbup.gif
Driftas, o kainos kokios maždaug servetėlių.Parašyk į AŽ jei nesunku ax.gif

Kaži kaip failas sekės įveikt staliuką bigsmile.gif g.gif
Papildyta:
mesyte, bet kai visą žiūri, tai kaip purvini šonai atrodo doh.gif Reik kažkaip taisyt, bet nesugalvoju kaip.Tiksliau esu sugalvojus, bet nežinau ar įmanoma.Bijau per daug primarginti g.gif
Atsakyti
BABAUZIENE -man labai grazu, dar karta paziurejau, visai neatrodo tie sonai nutrinti, tkirai esu tik ptadziamokslis, bet man labai mielas darbas ir tikrai nenutrintas. smile.gif
Papildyta:
kruopstumas, tai zinoma is kur pas mane nebus rauksleliu, jei as per kelias minutes ir uzklijavau biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
help doh.gif doh.gif ar reikia vandeny tirpius aktilinius dazus naudot?
Atsakyti
Mano pirmas blynas biggrin.gif Va čia tai raukšlės lotuliukas.gif Bet čia dariau pasiskaičius pastraipėlę mažą žurnale, o rankdarbių parduotuvėj tik davė mediumą stiklui ir pasakė dedi servetką ir ant viršaus klijus.Aš ir galvojau, kad turi raukšlėtis lotuliukas.gif Beje, tada neturėjau visagalio interneto.O kaip didžiavaus savo rankų darbu...kol neįvedė interneto ir nepamačiau viso dekupažo grožybių doh.gif doh.gif Nuo tada nebegaliu žiūrėt į savo duris lotuliukas.gif Gerai, kad neužlakavau, tai darysiu kitaip, kai sugalvosiu ką nors gero ax.gif
user posted imageuser posted image

Va va aš irgi pirmais kartais tik staigiai, kuo greičiau rezultatą pamatyt, o dabar lėtai, per kelias dienas neskubėdama, nenaudodama džiovintuvo darau ax.gif

Čia staigiai per 7 min papuošiau voką, brolis dovanų pinigų užsiprašė smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nesupratau klausimo..
Ar nori sužinot kokius dažus naudot dekupaže, akrilinius? Tada taip. O dažų tirpstančių vandenyje - nėra (ne 100% teigiu, gal koks gudročius ir yra tokius sukūręs)
Atsakyti