radau idomiu ideju, na patyrusios gal jau yr amaciusios, bet naujokems pats tas
http://www.decoart.c....cgi?Search
Paskutinė - paprasta. Dėkinga už ankstesnius pagyrimus.
Bite
Kaktusine, labai gražu.Ir paprastume slypi grožis
Kaktusine, labai gražu.Ir paprastume slypi grožis
Kaktusine, man ta tavo paprasta nezmoniskai miela
Sveikos, merginos,
aš neseniai susidomėjau dekupažu. Vis bandau ir bandau, tačiau turiu vieną klausimą: niekaip nepavyksta su sendinimu... Kažkaip netrūkinėja man tas paviršius. Bandžiau ir su vienkomponenčiu, ir su dvikomponenčiu sendinimo laku. Nu niekaip Gal paaiškintumėte dar kartą visą procesą...? Būčiau labai dėkinga
aš neseniai susidomėjau dekupažu. Vis bandau ir bandau, tačiau turiu vieną klausimą: niekaip nepavyksta su sendinimu... Kažkaip netrūkinėja man tas paviršius. Bandžiau ir su vienkomponenčiu, ir su dvikomponenčiu sendinimo laku. Nu niekaip Gal paaiškintumėte dar kartą visą procesą...? Būčiau labai dėkinga
Gal kam reikia servetėlių?
Mes čia renkame tokį grupinį užsakymą iš Wimmel, iš Vokietijos.
Užsakinėsime šį savaitgalį. Surinkom tokį whishlist'ą čia
http://public.fotki....rvetli-pirkiau/
Jei kas norėtų prisijungti - maloniai prašom
Plačiau galite paskaityti temoje "Servetėlės dekupažui" http://www.supermama...howtopic=338118
Mes čia renkame tokį grupinį užsakymą iš Wimmel, iš Vokietijos.
Užsakinėsime šį savaitgalį. Surinkom tokį whishlist'ą čia
http://public.fotki....rvetli-pirkiau/
Jei kas norėtų prisijungti - maloniai prašom
Plačiau galite paskaityti temoje "Servetėlės dekupažui" http://www.supermama...howtopic=338118
ka daryti mergytes, pirma karta bandau dekoruot vazona, bet kazkodel uztepus lipalo, visvien smulkios rauksleles susidaro serveteleje. ar cia nieko tokio
Papildyta:
DAR norejau paklausti, ar interneta kaina uz viena servetele parsisiunciant ar uz pakuti
Papildyta:
man laaabai graziai atrodo viskas, kadangi dar va tik pirma blyna gaminu...bet kad ir nepirma gaminciau, man labai grazu
Papildyta:
DAR norejau paklausti, ar interneta kaina uz viena servetele parsisiunciant ar uz pakuti
Papildyta:
QUOTE(Babaužienė @ 2008 08 26, 23:21)
Šį kart prašau patarimo.Dariau su dvikomponenčiu, bet įtrinant sutrūkimus sugebėjau aplink tiek išpeckeliot
Kaži kaip jum atrodo ar eitų pataisyti kaip nors ar nurašyt prie nepavykusių gaminių?
viena siena peckelina
antra siena peckelina
Labiausiai išsiterliojo motyvo kraštai...
Kaži kaip jum atrodo ar eitų pataisyti kaip nors ar nurašyt prie nepavykusių gaminių?
viena siena peckelina
antra siena peckelina
Labiausiai išsiterliojo motyvo kraštai...
man laaabai graziai atrodo viskas, kadangi dar va tik pirma blyna gaminu...bet kad ir nepirma gaminciau, man labai grazu
Va čia ir pasirodo mėsyte, kad dekupažas reikalauja kruopštumo ir praktikos
Nepergyvenk, jei tau bus lengviau, tai išduosiu, kad pas mane irgi raukšlelių būna(kai kuriuos motyvus iš naujo reikia dėt )
Tik kuo daugiau dirbi tuo jos mažesnės
Dar kažkas rašė, kad servetėlė gali raukšlėtis ir nuo per didelio klijų kiekio, nors kitom taip lengviau O kitos net specialiai raukšlėja, kad įdomiau būtų(mačiau taip dekoruotą lempo gaubtą, tai labai šauniai atrodė
Driftas, o kainos kokios maždaug servetėlių.Parašyk į AŽ jei nesunku
Kaži kaip failas sekės įveikt staliuką
Papildyta:
mesyte, bet kai visą žiūri, tai kaip purvini šonai atrodo Reik kažkaip taisyt, bet nesugalvoju kaip.Tiksliau esu sugalvojus, bet nežinau ar įmanoma.Bijau per daug primarginti
Nepergyvenk, jei tau bus lengviau, tai išduosiu, kad pas mane irgi raukšlelių būna(kai kuriuos motyvus iš naujo reikia dėt )
Tik kuo daugiau dirbi tuo jos mažesnės
Dar kažkas rašė, kad servetėlė gali raukšlėtis ir nuo per didelio klijų kiekio, nors kitom taip lengviau O kitos net specialiai raukšlėja, kad įdomiau būtų(mačiau taip dekoruotą lempo gaubtą, tai labai šauniai atrodė
Driftas, o kainos kokios maždaug servetėlių.Parašyk į AŽ jei nesunku
Kaži kaip failas sekės įveikt staliuką
Papildyta:
mesyte, bet kai visą žiūri, tai kaip purvini šonai atrodo Reik kažkaip taisyt, bet nesugalvoju kaip.Tiksliau esu sugalvojus, bet nežinau ar įmanoma.Bijau per daug primarginti
BABAUZIENE -man labai grazu, dar karta paziurejau, visai neatrodo tie sonai nutrinti, tkirai esu tik ptadziamokslis, bet man labai mielas darbas ir tikrai nenutrintas.
Papildyta:
kruopstumas, tai zinoma is kur pas mane nebus rauksleliu, jei as per kelias minutes ir uzklijavau
Papildyta:
kruopstumas, tai zinoma is kur pas mane nebus rauksleliu, jei as per kelias minutes ir uzklijavau
help ar reikia vandeny tirpius aktilinius dazus naudot?
Mano pirmas blynas Va čia tai raukšlės Bet čia dariau pasiskaičius pastraipėlę mažą žurnale, o rankdarbių parduotuvėj tik davė mediumą stiklui ir pasakė dedi servetką ir ant viršaus klijus.Aš ir galvojau, kad turi raukšlėtis Beje, tada neturėjau visagalio interneto.O kaip didžiavaus savo rankų darbu...kol neįvedė interneto ir nepamačiau viso dekupažo grožybių Nuo tada nebegaliu žiūrėt į savo duris Gerai, kad neužlakavau, tai darysiu kitaip, kai sugalvosiu ką nors gero
Va va aš irgi pirmais kartais tik staigiai, kuo greičiau rezultatą pamatyt, o dabar lėtai, per kelias dienas neskubėdama, nenaudodama džiovintuvo darau
Čia staigiai per 7 min papuošiau voką, brolis dovanų pinigų užsiprašė
Va va aš irgi pirmais kartais tik staigiai, kuo greičiau rezultatą pamatyt, o dabar lėtai, per kelias dienas neskubėdama, nenaudodama džiovintuvo darau
Čia staigiai per 7 min papuošiau voką, brolis dovanų pinigų užsiprašė
Nesupratau klausimo..
Ar nori sužinot kokius dažus naudot dekupaže, akrilinius? Tada taip. O dažų tirpstančių vandenyje - nėra (ne 100% teigiu, gal koks gudročius ir yra tokius sukūręs)
Ar nori sužinot kokius dažus naudot dekupaže, akrilinius? Tada taip. O dažų tirpstančių vandenyje - nėra (ne 100% teigiu, gal koks gudročius ir yra tokius sukūręs)