Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Labai ačiū Babaužienei už konkretų ir išsamų atsakymą 4u.gif Kurkas aiškiau. Tik dar norėčiau pasiteirauti "savamokslių", ar galiu visas medžiagas pirkti statybinių prekių pardėse, o tik dėl sendinimo pirkti dekupažinėj?
Tai mano planas toks:
1. Ten, kur noriu, kad išliktų natūralus medis, tas vietas pavaškuoju su paprasta žvake blush2.gif
2. Visas likusias dažau su akriliniais dažais.
3. Ant baltais dažais nudažytų vietų skiestu lipalu klijuoju karpytas servetėles
4. Viską nulakuoju akriliniu laku.
5. Tas vietas, kurias noriu tonuoti, padažau tamsesniais akriliniais dažais
6. Tas vietas, kur turėtų būti sendinama lakuoju su spec. dekupažui skirtu sendinimo laku (pvz. tas, kurios buvo tonuotos). Kaip sakė dekupažinėj pardėj, tai sendinimo lakas turi būti tepamas dviem sluoksniais ir perkamas dvejose skirtingose pakuotėse (jos kainuoja apie 40 Lt doh.gif )
7. Visa kita gerai lygiai padengiama paprastu statybiniu laku mirksiukas.gif

Įsivaizduoju taip. Jei tikrai viskas taip, norėčiau per naktį įveikti savo seną TV spintelę biggrin.gif O jei nevisai, būkit geros įspėkit kol nevėlu, gal geriau jau man šiąnakt dar eiti miegoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Bite, matai kas vienam žiauriai smirda, tas kitam visai nieko mirksiukas.gif smile.gif Pvz man patinka valerijonas, galiu jį vieną gurkšnoti, o draugė pvz žiaugčioja vien užuodus biggrin.gif Taigi rašau vien iš savo pusės.Aišku, gerai, kad parašei , kad tau nieko, gal būsit vienodų skonių receptorių su failas mirksiukas.gif

Failas nelabai suprantu kodėl nori vaškuot tas vietas, kur nebus dažų, tiesiog ten nedažyk ir tiek:)
Ir nelabai supratau nuo 5 pukto ax.gif čia turi omeny šėšėliuoti? g.gif tas vietas kur nori sendinti(kaip supratau su dvikomponenčiu), tai ir dedi pirmą sluoksnį, palauki kol nudžius ir antrą sluoksnį, tada įtrini su akriliniais dažais maišytais arba ne su patina(priklauso nuo dvikomponenčio rūšies)
Lakuoti reikia visą dekoravimo vietą ir kur sendinta, ir kur klijuota, ir kur dažyta smile.gif
Nežinau ar per naktį įveiksi.Juk dažai, klijai, sendinimo priemonės turi džiūti.Aišku galima su ferno pagalba smile.gif Bet man gražiau suskyla, kai priemonė naturaliai džiūna(pabrėžiu tik man) smile.gif
Nepamiršk pašiaušti švelniu švitriniu popieriumi tas vietas kur žadi dažyti

Mėsyte, visoms pradedančiosioms siūlau susirasti ir paskaityti IF blog'ą.Ten informacija gražiai susisteminta, aukso vertės thumbup.gif

Seva, labai šaunūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 26 rugpjūčio 2008 - 17:12
QUOTE(mesyte @ 2008 08 26, 17:08)
ka patarsit mergytes, noriu pradeti dekupazinti  lotuliukas.gif kokias priemones pasiulysit pagrindines pradziamoklsiui g.gif
Papildyta:
ir kur jas nusipirkti? kokios firmos, gal senukuose dauk ka rasciau? 4u.gif

Viskas yra surašyta pirmame temos psl. Ir pradžiamoksliui reikėtų nueiti į kursus arba pasiskaityti forumus ir šiaip peržvelgti nuorodas, kurios visos yra pirmame temos puslapyje. Pradžiai užteks smile.gif
Atsakyti
aCIU MERGYTES 4u.gif
Papildyta:
O TAI GALIU NUSIPIRKTI SENUOKUOSE?
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2008 08 26, 18:50)
aCIU MERGYTES 4u.gif
Papildyta:
O TAI GALIU NUSIPIRKTI SENUOKUOSE?

Senukuose gali pirkti: dažus, pigmentus, lakus.Sakė yra ir kažkokių sendinimo priemonių, bet aš nebandžiau, tad nežinau smile.gif Sendinimo priemones perku iš rankdarbių parduotuvės arba siunčiuosi iš internetinių parduotuvių smile.gif

Varlės smile.gif user posted image
user posted image
Žmogus voras smile.gif user posted image
Siena mano wc smile.gif nukrito rėmuko dalisuser posted image
http://www.talpink.c...260938e2582.jpg[/IMG]

Vaiko rėmelis smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 26 rugpjūčio 2008 - 19:01
QUOTE(Babaužienė @ 2008 08 26, 19:44)
Senukuose gali pirkti: dažus, pigmentus, lakus.Sakė yra ir kažkokių sendinimo priemonių, bet aš nebandžiau, tad nežinau smile.gif Sendinimo priemones perku iš rankdarbių parduotuvės arba siunčiuosi iš internetinių parduotuvių smile.gif

ACIUKA 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mesyte @ 2008 08 26, 19:46)

STATYSIM RASTINI NAMUKA, TAI MANAU REIKIA IKI TO GERAI ISMOKTI VISKA, NES ZADU NEMAZAI NAMAMS PASIDARYTI GROZYBIU thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Babaužienė @ 2008 08 26, 19:44)

Varlės smile.gif user posted image
user posted image
Žmogus voras smile.gif user posted image
Siena mano wc smile.gif nukrito rėmuko dalisuser posted image
http://www.talpink.c...260938e2582.jpg[/IMG]

Vaiko rėmelis smile.gif user posted image

koks grazus vaiko remelis, o ten kokia mase kad leido tokius ispaudus pedutes ir rankutes palikti? thumbup.gif
Atsakyti
Mėsyte, geriau nekartok su visom nuotraukom, o tai vietos daug užima, nebus kitoms kur rodyt mirksiukas.gif

Su baltu modelinu iš maximos pirktu smile.gif o servetėlę iš interneti parduotuvės siunčiau smile.gif
Atsakyti
Babaužiene, 4u.gif blush2.gif 4u.gif
Labai ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Failas: 26 rugpjūčio 2008 - 19:48
Failas, ten nelabai sistemingai išdėsčiau, bet nepatingėk susirasti forumietės IF BLOG'o.Ten labai išsamiai žingsnis po žingsnio paiaškinta ir paveiksliukais parodyta kaip su sendinimo priemonėmis dirbti 4u.gif ir ne tik.Dar forume craftladies daug išsamių pamokymų, patarimų apie lakus ir visą kitą, netgi temom susisteminta.Aš pati ten skaičiau, tai man labai padėjo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 26 rugpjūčio 2008 - 19:59
Panašu, kad failas gerą naktelę apturės lotuliukas.gif
Tik nežinau, kaip galima spėti visus sluoksnius ir sendinimus, ir lakus per vieną naktį suspėti g.gif
Atsakyti
Šį kart prašau patarimo.Dariau su dvikomponenčiu, bet įtrinant sutrūkimus sugebėjau aplink tiek išpeckeliot doh.gif
Kaži kaip jum atrodo ar eitų pataisyti kaip nors ar nurašyt prie nepavykusių gaminių?
viena siena peckelina
antra siena peckelina
Labiausiai išsiterliojo motyvo kraštai...
Atsakyti
[quote=Babaužienė,2008 08 26, 17:11]
Bite, matai kas vienam žiauriai smirda, tas kitam visai nieko mirksiukas.gif smile.gif Pvz man patinka valerijonas, galiu jį vieną gurkšnoti, o draugė pvz žiaugčioja vien užuodus biggrin.gif Taigi rašau vien iš savo pusės.Aišku, gerai, kad parašei , kad tau nieko, gal būsit vienodų skonių receptorių su failas mirksiukas.gif

Ne tai turėjau galvoje, nors rašydama pagalvojau, kad būtent tokia reakcija bus.
Ne receptorių jautrumo, kvapo pernešimo ar kt. dalykus.
Taip, skonio dalykas, kas kam kvepia ar smirda, tačiau kai dirbu su lakais, kurių kvapas, koks jis bebūtų, vos juntamas, niekada negalėčiau pasakyti, kad tai "žiauriai" smirdantis lakas. Įsivaizduoju, kad taip pavadinti galima tik labai aštrų kvapą. Rašiau nuogąstaudama, kad gal kas kokį nitro laką įsigijo, o jis juk tikrai jokiu atveju netiktų...

Atsakyti