Labai ačiū Babaužienei už konkretų ir išsamų atsakymą Kurkas aiškiau. Tik dar norėčiau pasiteirauti "savamokslių", ar galiu visas medžiagas pirkti statybinių prekių pardėse, o tik dėl sendinimo pirkti dekupažinėj?
Tai mano planas toks:
1. Ten, kur noriu, kad išliktų natūralus medis, tas vietas pavaškuoju su paprasta žvake
2. Visas likusias dažau su akriliniais dažais.
3. Ant baltais dažais nudažytų vietų skiestu lipalu klijuoju karpytas servetėles
4. Viską nulakuoju akriliniu laku.
5. Tas vietas, kurias noriu tonuoti, padažau tamsesniais akriliniais dažais
6. Tas vietas, kur turėtų būti sendinama lakuoju su spec. dekupažui skirtu sendinimo laku (pvz. tas, kurios buvo tonuotos). Kaip sakė dekupažinėj pardėj, tai sendinimo lakas turi būti tepamas dviem sluoksniais ir perkamas dvejose skirtingose pakuotėse (jos kainuoja apie 40 Lt )
7. Visa kita gerai lygiai padengiama paprastu statybiniu laku
Įsivaizduoju taip. Jei tikrai viskas taip, norėčiau per naktį įveikti savo seną TV spintelę O jei nevisai, būkit geros įspėkit kol nevėlu, gal geriau jau man šiąnakt dar eiti miegoti
Bite, matai kas vienam žiauriai smirda, tas kitam visai nieko Pvz man patinka valerijonas, galiu jį vieną gurkšnoti, o draugė pvz žiaugčioja vien užuodus Taigi rašau vien iš savo pusės.Aišku, gerai, kad parašei , kad tau nieko, gal būsit vienodų skonių receptorių su failas
Failas nelabai suprantu kodėl nori vaškuot tas vietas, kur nebus dažų, tiesiog ten nedažyk ir tiek:)
Ir nelabai supratau nuo 5 pukto čia turi omeny šėšėliuoti? tas vietas kur nori sendinti(kaip supratau su dvikomponenčiu), tai ir dedi pirmą sluoksnį, palauki kol nudžius ir antrą sluoksnį, tada įtrini su akriliniais dažais maišytais arba ne su patina(priklauso nuo dvikomponenčio rūšies)
Lakuoti reikia visą dekoravimo vietą ir kur sendinta, ir kur klijuota, ir kur dažyta
Nežinau ar per naktį įveiksi.Juk dažai, klijai, sendinimo priemonės turi džiūti.Aišku galima su ferno pagalba Bet man gražiau suskyla, kai priemonė naturaliai džiūna(pabrėžiu tik man)
Nepamiršk pašiaušti švelniu švitriniu popieriumi tas vietas kur žadi dažyti
Mėsyte, visoms pradedančiosioms siūlau susirasti ir paskaityti IF blog'ą.Ten informacija gražiai susisteminta, aukso vertės
Seva, labai šaunūs darbeliai
Failas nelabai suprantu kodėl nori vaškuot tas vietas, kur nebus dažų, tiesiog ten nedažyk ir tiek:)
Ir nelabai supratau nuo 5 pukto čia turi omeny šėšėliuoti? tas vietas kur nori sendinti(kaip supratau su dvikomponenčiu), tai ir dedi pirmą sluoksnį, palauki kol nudžius ir antrą sluoksnį, tada įtrini su akriliniais dažais maišytais arba ne su patina(priklauso nuo dvikomponenčio rūšies)
Lakuoti reikia visą dekoravimo vietą ir kur sendinta, ir kur klijuota, ir kur dažyta
Nežinau ar per naktį įveiksi.Juk dažai, klijai, sendinimo priemonės turi džiūti.Aišku galima su ferno pagalba Bet man gražiau suskyla, kai priemonė naturaliai džiūna(pabrėžiu tik man)
Nepamiršk pašiaušti švelniu švitriniu popieriumi tas vietas kur žadi dažyti
Mėsyte, visoms pradedančiosioms siūlau susirasti ir paskaityti IF blog'ą.Ten informacija gražiai susisteminta, aukso vertės
Seva, labai šaunūs darbeliai
QUOTE(mesyte @ 2008 08 26, 17:08)
ka patarsit mergytes, noriu pradeti dekupazinti kokias priemones pasiulysit pagrindines pradziamoklsiui
Papildyta:
ir kur jas nusipirkti? kokios firmos, gal senukuose dauk ka rasciau?
Papildyta:
ir kur jas nusipirkti? kokios firmos, gal senukuose dauk ka rasciau?
Viskas yra surašyta pirmame temos psl. Ir pradžiamoksliui reikėtų nueiti į kursus arba pasiskaityti forumus ir šiaip peržvelgti nuorodas, kurios visos yra pirmame temos puslapyje. Pradžiai užteks
aCIU MERGYTES
Papildyta:
O TAI GALIU NUSIPIRKTI SENUOKUOSE?
Papildyta:
O TAI GALIU NUSIPIRKTI SENUOKUOSE?
QUOTE(mesyte @ 2008 08 26, 18:50)
Senukuose gali pirkti: dažus, pigmentus, lakus.Sakė yra ir kažkokių sendinimo priemonių, bet aš nebandžiau, tad nežinau Sendinimo priemones perku iš rankdarbių parduotuvės arba siunčiuosi iš internetinių parduotuvių
Varlės
Žmogus voras
Siena mano wc nukrito rėmuko dalis
http://www.talpink.c...260938e2582.jpg[/IMG]
Vaiko rėmelis
QUOTE(Babaužienė @ 2008 08 26, 19:44)
Senukuose gali pirkti: dažus, pigmentus, lakus.Sakė yra ir kažkokių sendinimo priemonių, bet aš nebandžiau, tad nežinau Sendinimo priemones perku iš rankdarbių parduotuvės arba siunčiuosi iš internetinių parduotuvių
ACIUKA
Papildyta:
QUOTE(mesyte @ 2008 08 26, 19:46)
ACIUKA
STATYSIM RASTINI NAMUKA, TAI MANAU REIKIA IKI TO GERAI ISMOKTI VISKA, NES ZADU NEMAZAI NAMAMS PASIDARYTI GROZYBIU
Papildyta:
QUOTE(Babaužienė @ 2008 08 26, 19:44)
Varlės
Žmogus voras
Vaiko rėmelis
Varlės
Žmogus voras
Vaiko rėmelis
koks grazus vaiko remelis, o ten kokia mase kad leido tokius ispaudus pedutes ir rankutes palikti?
Mėsyte, geriau nekartok su visom nuotraukom, o tai vietos daug užima, nebus kitoms kur rodyt
Su baltu modelinu iš maximos pirktu o servetėlę iš interneti parduotuvės siunčiau
Su baltu modelinu iš maximos pirktu o servetėlę iš interneti parduotuvės siunčiau
Babaužiene,
Labai ačiū.
Labai ačiū.
Failas, ten nelabai sistemingai išdėsčiau, bet nepatingėk susirasti forumietės IF BLOG'o.Ten labai išsamiai žingsnis po žingsnio paiaškinta ir paveiksliukais parodyta kaip su sendinimo priemonėmis dirbti ir ne tik.Dar forume craftladies daug išsamių pamokymų, patarimų apie lakus ir visą kitą, netgi temom susisteminta.Aš pati ten skaičiau, tai man labai padėjo
Panašu, kad failas gerą naktelę apturės
Tik nežinau, kaip galima spėti visus sluoksnius ir sendinimus, ir lakus per vieną naktį suspėti
Tik nežinau, kaip galima spėti visus sluoksnius ir sendinimus, ir lakus per vieną naktį suspėti
Šį kart prašau patarimo.Dariau su dvikomponenčiu, bet įtrinant sutrūkimus sugebėjau aplink tiek išpeckeliot
Kaži kaip jum atrodo ar eitų pataisyti kaip nors ar nurašyt prie nepavykusių gaminių?
viena siena peckelina
antra siena peckelina
Labiausiai išsiterliojo motyvo kraštai...
Kaži kaip jum atrodo ar eitų pataisyti kaip nors ar nurašyt prie nepavykusių gaminių?
viena siena peckelina
antra siena peckelina
Labiausiai išsiterliojo motyvo kraštai...
[quote=Babaužienė,2008 08 26, 17:11]
Bite, matai kas vienam žiauriai smirda, tas kitam visai nieko Pvz man patinka valerijonas, galiu jį vieną gurkšnoti, o draugė pvz žiaugčioja vien užuodus Taigi rašau vien iš savo pusės.Aišku, gerai, kad parašei , kad tau nieko, gal būsit vienodų skonių receptorių su failas
Ne tai turėjau galvoje, nors rašydama pagalvojau, kad būtent tokia reakcija bus.
Ne receptorių jautrumo, kvapo pernešimo ar kt. dalykus.
Taip, skonio dalykas, kas kam kvepia ar smirda, tačiau kai dirbu su lakais, kurių kvapas, koks jis bebūtų, vos juntamas, niekada negalėčiau pasakyti, kad tai "žiauriai" smirdantis lakas. Įsivaizduoju, kad taip pavadinti galima tik labai aštrų kvapą. Rašiau nuogąstaudama, kad gal kas kokį nitro laką įsigijo, o jis juk tikrai jokiu atveju netiktų...
Ne tai turėjau galvoje, nors rašydama pagalvojau, kad būtent tokia reakcija bus.
Ne receptorių jautrumo, kvapo pernešimo ar kt. dalykus.
Taip, skonio dalykas, kas kam kvepia ar smirda, tačiau kai dirbu su lakais, kurių kvapas, koks jis bebūtų, vos juntamas, niekada negalėčiau pasakyti, kad tai "žiauriai" smirdantis lakas. Įsivaizduoju, kad taip pavadinti galima tik labai aštrų kvapą. Rašiau nuogąstaudama, kad gal kas kokį nitro laką įsigijo, o jis juk tikrai jokiu atveju netiktų...