o kada naudojama patina(is artmanijos)?
Papildyta:
jau radau atsakyma..
QUOTE(driftas @ 2008 08 05, 16:03)
Na čia dar ir nuo popieriaus priklauso.. Nežinau.. Aš kažkaip pagal situaciją matau, "iš akies" Na gal 30s, gal 1min... Tiesiog matai, kai tas popieriukas truputį sušlampa ir braukiant pirštu tokie gumuliukai lupasi.. tai va tada jau gerai Sunkiai man čia aiškinti pavyksta.
88888888 tei uz tai ir paklausiau, nes zinau tokia servetele, bet ka gali zinoti sakau gal ir nea, tai darbelio tada buta jei su teptuku visur aplinkui gelytes apeiti grazu
ačiū, Štai
aiškinti pavyksta puikiai
888888888 graži duoninė , tik kai skaitau kaip ji buvo daryta.... kruvinas darbas
aš nekokia ekspertė aišku, tik ar ne paprasčiau būtų buvę ant tamsaus fono dėti servetėlę su išbaltinta nugara? nors gal ir ne tas būtų rezultatas
888888888 graži duoninė , tik kai skaitau kaip ji buvo daryta.... kruvinas darbas
aš nekokia ekspertė aišku, tik ar ne paprasčiau būtų buvę ant tamsaus fono dėti servetėlę su išbaltinta nugara? nors gal ir ne tas būtų rezultatas
QUOTE(driftas @ 2008 08 05, 17:15)
ačiū, Štai
Aciu Jauciu,kad kita karta bandysiu taip kaip sakai,bet dar jauciu ,kad kitas kartas bus negreit ,man mieliau mazus daiktus blusineti
Visi visų darbeliai puikūs, neįmanoma nė išvardinti.
Sveikinu autores ir visoms po balioną būsimų darbelių lengvumui, sklandumui
Paveikslėlį prieš ploninimą mirkau tol, kol blogoji popieriaus pusė permirksta (tai aiškiai matosi).
Šiaip tai ir neploninant tiek pat mirkau paveikslėlį, tai užtikrina lygų prisiklijavimą, nebūna pūslių. Pastebėjau, kad pūslės atsiranda ne tik tada, kai gerai neišlyginamas paviršius, bet ir tada, kai neišbrinkinamas paveikslėlis. Kartą dėl šios priežasties atsirado pūslės gal netgi po mėnesio...
Dėl printerio. Žinau, kad kai kas iš manęs juokėsi, kai sakiau, kad lazerinio būgnas anksčiau ar vėliau apsivels sumuštinių popieriaus tvirtinimo klijais (nesvarbu, ar tai klijai, ar lipni juosta, ar dar kas). Tačiau išties - tik laiko klausimas...
Sveikinu autores ir visoms po balioną būsimų darbelių lengvumui, sklandumui
Paveikslėlį prieš ploninimą mirkau tol, kol blogoji popieriaus pusė permirksta (tai aiškiai matosi).
Šiaip tai ir neploninant tiek pat mirkau paveikslėlį, tai užtikrina lygų prisiklijavimą, nebūna pūslių. Pastebėjau, kad pūslės atsiranda ne tik tada, kai gerai neišlyginamas paviršius, bet ir tada, kai neišbrinkinamas paveikslėlis. Kartą dėl šios priežasties atsirado pūslės gal netgi po mėnesio...
Dėl printerio. Žinau, kad kai kas iš manęs juokėsi, kai sakiau, kad lazerinio būgnas anksčiau ar vėliau apsivels sumuštinių popieriaus tvirtinimo klijais (nesvarbu, ar tai klijai, ar lipni juosta, ar dar kas). Tačiau išties - tik laiko klausimas...
Aš jau atsisakiau minties dėl to sumuštinių popieriaus.
Pirmas lapas iš printerio kaip ir išlindo, bet dažai kažkodėl nebuvo prikepę prie popieriaus. Greičiausiai ne ant tos pusės pasitaikė. O antrą lapą įkišus jis taip ir neišlindo ir tada tai linksmybės prasidėjo - pusę printerio išardyti reikėjo
Dabar bandysiu ploninti paprastą popierių
Pirmas lapas iš printerio kaip ir išlindo, bet dažai kažkodėl nebuvo prikepę prie popieriaus. Greičiausiai ne ant tos pusės pasitaikė. O antrą lapą įkišus jis taip ir neišlindo ir tada tai linksmybės prasidėjo - pusę printerio išardyti reikėjo
Dabar bandysiu ploninti paprastą popierių
Na aš tai paveikslėlius plonindama netepu lako, labai kantrybės neturiu , bet ilgiau palaikau karštam vandenyje ir viskas puikiai po to nusilupa. Dar pastebėjau, kad ploninant paveikslėlį geriau plonint tik kraštelius, nes tada mažesnė įplyšimų tikimybė.
Matete nauja puslapiuka? Anabeles pasaulis
Pradzia labai silta
Pradzia labai silta
gera pradžia - pusė darbo?
QUOTE(driftas @ 2008 08 05, 21:11)
gera pradžia - pusė darbo?
Mano ziniomis parduotuve dirbs nuo rugsejo 1d, o gal dar ir anksciau. Cia bus organizuojami idomus ir netradiciniai kursai.
Pagaliau kazkas naujo
Merginos, visos šaunuolės . Ypač giriu tas, kurios pirmą kartą dekupažino, puiku. Aš kaip busima beveikpirmąkartdarytoja suprantu jus
Dabar dirbu su dviem senomis kėdėmis, kurios jau nelabai džiugino akį. Kaime bus kaip tik Po poros dienų jau manau bus baigta ir pristatyta jums
O tas Anabėlės pasaulis sudomino , reiks lėkti pažiūrėti.
Dabar dirbu su dviem senomis kėdėmis, kurios jau nelabai džiugino akį. Kaime bus kaip tik Po poros dienų jau manau bus baigta ir pristatyta jums
O tas Anabėlės pasaulis sudomino , reiks lėkti pažiūrėti.