Oi, mergytės aš viską suprantu, tai ir parašiau, kad tik šiaip pastabėlė.
Ir aš pardavinėčiau po tiek, jei tokias gražias daryčiau Jei žiūrėčiau kliento akim, tai ir kaina lnormali(visgi vienetinis), o kai pagaalvoju, kad pati galiu pasidaryt, tai ir jau brangoka atrodo
Oi merginos gamini ir mokaisi .Padariau dar tris darbelius.Pakrauščiau pas anytą palėpę ir radau vaikiška kėdutę ir gėlių stovą.Na ir dar vieną molinę vazą damušiau.Stovą gėlėm darydama supratau vieną dalyką ,kad balta gėlė ant juodo pagrindo po gėle tai baltai padaziau ,o po lapais tai ne Na o vazą tai perdazinėjau keturis kartus.
http://public.fotki....azas/page2.html
http://public.fotki....azas/page2.html
Pabaigiau dėžutę, šiandien baigsiu dar vieną.
lashelis, man atrodo, kad čia gaunasi taip pat kaip ant aliejaus vandenį tepsi, tai tas ir sueis į lašelius. Skirtingi lakų pagrindai nelabai draugauja. Tik kai dariau atvirkščiai - pirma tepiau akrilinį, o paskui purškiau sintetinį - viskas lyg ir nieko buvo Pataisykit, jei klystu.
lashelis, man atrodo, kad čia gaunasi taip pat kaip ant aliejaus vandenį tepsi, tai tas ir sueis į lašelius. Skirtingi lakų pagrindai nelabai draugauja. Tik kai dariau atvirkščiai - pirma tepiau akrilinį, o paskui purškiau sintetinį - viskas lyg ir nieko buvo Pataisykit, jei klystu.
ačiū kaktusine,o tavo dėžutės labai puikiai padarytos
Aš padengiau daugiau sluoksnių akrilinio lako ir išsilygino,nes virtuvinė lentelės vis tiek nedekoruotą pusę naudosiu,tai tie purškiami lakai su maistu negerai lyg tai
Aš padengiau daugiau sluoksnių akrilinio lako ir išsilygino,nes virtuvinė lentelės vis tiek nedekoruotą pusę naudosiu,tai tie purškiami lakai su maistu negerai lyg tai
sveikos! mokomes ir tobulejam na tik kartais dingsta ikvepimas... padariau pora pakabu ir remelius, foto veliau idesiu(dziusta lakas). remeliai, tai isvis, zadejau mesti lauk, bet apsigalvojau - pasilikau, kad kita karta darydama pasistengciau sulaukti ikvepimo
Ačiū, kunigunda78 tiktų labai,bet deja esu iš Klaipėdos
Efauto, vistiek parodyk ką padirbai.Pas mane tas pats reikia laukti įkvėpimo, kitaip špyga taukuota
Efauto, vistiek parodyk ką padirbai.Pas mane tas pats reikia laukti įkvėpimo, kitaip špyga taukuota
QUOTE(Kaktusine @ 2008 08 26, 07:50)
Pabaigiau dėžutę, šiandien baigsiu dar vieną.
Kaktusine, Laaabai graži dėžutė (beja, kaip ir grafinas) Ir visų čia plepančių darbeliai nuostabūs Ir aš noriu taip išmokti, skaitau vis po kelintą kartą, be taip ir nelabai suprantu, kaip ten su tais lakais Aplankiau dekupažinę parduotuvę, pasibaisėjau kainomis ir nutariau pasinaudoti kažkieno pasiūlymu priemones įsigyti statybinių prekių parduotuvėj. Tad nusipirkau baltus akrilinius dažus (irgi nepigūs 1 litras - 30 Lt), pigmentų. Dėl lakų suabejojau. Radau tik vienos rūšies akrilinį, bet jis skirtas sienoms, luboms ir t.t. Žodžiu parašyta, kad nenaudoti baldams ir grindims (o taip viena medinė spintelė prašosi restaurojama - dekupažuojama). Buvo ir dvikomponenčio lako 1,5 l už 80 Lt Tai kokia kaina išeis vien priemonių O jei ant akrilinių dažų dekupažint ir lakuot su alkidiniu laku? "Nesueis į lašelius?" Nieko nebesuprantu ...
QUOTE(Failas @ 2008 08 26, 16:04)
Kaktusine, Laaabai graži dėžutė (beja, kaip ir grafinas) Ir visų čia plepančių darbeliai nuostabūs Ir aš noriu taip išmokti, skaitau vis po kelintą kartą, be taip ir nelabai suprantu, kaip ten su tais lakais Aplankiau dekupažinę parduotuvę, pasibaisėjau kainomis ir nutariau pasinaudoti kažkieno pasiūlymu priemones įsigyti statybinių prekių parduotuvėj. Tad nusipirkau baltus akrilinius dažus (irgi nepigūs 1 litras - 30 Lt), pigmentų. Dėl lakų suabejojau. Radau tik vienos rūšies akrilinį, bet jis skirtas sienoms, luboms ir t.t. Žodžiu parašyta, kad nenaudoti baldams ir grindims (o taip viena medinė spintelė prašosi restaurojama - dekupažuojama). Buvo ir dvikomponenčio lako 1,5 l už 80 Lt Tai kokia kaina išeis vien priemonių O jei ant akrilinių dažų dekupažint ir lakuot su alkidiniu laku? "Nesueis į lašelius?" Nieko nebesuprantu ...
Parašysiu iš savo patirties, jei kas daugiau žinančios mane pataisys, nes esu savamokslė
Tikrai yra akrilinių lakų, kurie skirti vidaus darbams.Pas mane rašo instrukcijoje " Skiedžiamas vandeniu pusiau blizgantis akrilinis lakas skirtas mediniams ir mineraliniams paviršiams"....Aš tiesiog paprašiau konsultanto ir man parodė.Akrilinis geras tuom, kad su juo galima dirbti namie(nesmirda).O kiti lakai turi baisiai specifini kvapą aštrų(liaudiškai- žiauriai smirda ) ir su tokiu tik lauke lakuot, psisidengus respiratorium.Jei dekoruotas daiktas stovės lauke ar drėgnesnėje aplinkoje, tai akrilinis netinka, nes yra vandens pagrindu.
Yra dar purškiami lakai, jie patogūs tuom, kad lygiai pasidengia.Ir lengviau nupurkšt, nei teptuku tepliot.Tik dabar nežinau(bijau sumeluot), bet akrilinių tokių nėra
Dėl sendinimo.Nežinau kaip dėl dvikomponenčio iš statybinių prekių parduotuvės, nes nesu dirbusi.Bet kaip viena forumietė patarė neverta sendinti viso paviršiaus(tuo labiau diddelio), nes atrodo nenatūraliai.Mažesniems plotams tų sendinimo priemonių užtenka.Be to ne kiekvienam darbeliui reikalingas sendinimas.O galima ir pabandyti pratrynimus.Kai daiktas nudažomas dviem kontrastingom spalvom pirmą sluoksnį pratrinant(priklauso kaip darai, koks daikto dydis ir pan..) švitriniu popierium švelniu arba drėgnu skudurėliu ir pasimato apatinė spalva.Gaila, kad padovanojus dėžutę esu ,parodyčiau kaip atrodo, bet gal yra kas turi, nes tikrai yra buvę darbų tokių.Ant akrilinių dažų lakuojant alkidiniu laku lašeliais nenueis:), atvirkčiai-tikriausiai taip
Nelabai suprantau, kokie lakai labai smirda.
Iš mano naudojamų lakų labiausiai smirda purškiamas ir tai, kol purškiu, o paskui jis net labai maloniai kvepia.
Tai - ne kokie nors nitro lakai, kurie tikrai turi aštrų kvapą.
Tarkim, Johnstone's lakas, ypač jau visai išdžiūvęs turi tokį jaukų naujo daikto "aliejinį" kvapą, kad, nusipirkusi vanile kvepiančio vaško, dar tik kartą naudojau vašką tam, kad slystų dėžutės detalės uždarinėjant...Ir...gaila, kad vanilė užgožė tą gerąjį lako kvapą.
Kaip sakai, "žiauriai" smirdančių...na, neteko...
Iš mano naudojamų lakų labiausiai smirda purškiamas ir tai, kol purškiu, o paskui jis net labai maloniai kvepia.
Tai - ne kokie nors nitro lakai, kurie tikrai turi aštrų kvapą.
Tarkim, Johnstone's lakas, ypač jau visai išdžiūvęs turi tokį jaukų naujo daikto "aliejinį" kvapą, kad, nusipirkusi vanile kvepiančio vaško, dar tik kartą naudojau vašką tam, kad slystų dėžutės detalės uždarinėjant...Ir...gaila, kad vanilė užgožė tą gerąjį lako kvapą.
Kaip sakai, "žiauriai" smirdančių...na, neteko...
ka patarsit mergytes, noriu pradeti dekupazinti kokias priemones pasiulysit pagrindines pradziamoklsiui
Papildyta:
ir kur jas nusipirkti? kokios firmos, gal senukuose dauk ka rasciau?
Papildyta:
ir kur jas nusipirkti? kokios firmos, gal senukuose dauk ka rasciau?
Sveikutes pasizvalginejau, pasiziurejau, visokiu jus cia grozybiu pridare Pasirodysiu ir as savo keleta darbuku http://picasaweb.goo...maser/Dekupazas