QUOTE(Babaužienė @ 2008 08 25, 17:42)
Šiandien buvau parduotuvėj vienoj rankdarbių, tai už pakaba prašė 47 lt, o jei vardą užrašyti, tai po 3lt raidė.Suprantu, kad rėankų darbas, bet vistik brangoka
Čia tik šiaip pastebėjimas
O darbeliai liuks.Aš žadu pakabą daryt, tik niekur nerandu senovinių mašinų modelių(mažų paveiksliukų)
Gal kuri nors turit kokią nuorodėlę
o siaip is smalsumo...jei butum daug dirbus su tuo, daug domejusis, kol galetum pardavineti savo darbeli...ir i kiekviena idetum daug darbo...ar noretum kad ir ta pakaba parduoti uz kelis litus....
manau tos kurios uz tiek parduoda...jos ne del pardavimo tai daro, o is sirdies...bet is sirdies padaryto uz kelis lt. nesinori atiduoti...
cia as ne apie save...bet man kiles klausimas kazkada buvo del keliu mergaiciu darbu ir ju kainu....ir pamasciau, kad ju vietoje as lygiai taip pat daryciau...
aisku kai zinai kaip tai padaryti...ir moki...tai nesinori moketi tokiu pinigu...bet paimk kita grazu darbeli, kurio technikos nezinai ir jis tau nebus brangus...be to siaip kinieciu padielku laikais...ranku darbo daiktas neatstoja net 100 kinietisku...uz kuri ir negaila sumoketi, jei jo norisi...