Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

QUOTE(Kaktusine @ 2008 08 25, 07:58)
Žiuriu aš čia biški į temą pasirodysiu smile.gif
Aš taip pat nieko nedengiu, tiesiai dažus. Sendinau Antik 1ir2. Dar tik pradžia, bet servetėlių jau neplėšau ir raukšlių beveik nėra. Dėkinga už tai, kad pasidalinat patirtim 4u.gif

Prikeltas grafinas:

user posted image

Na tikrai labai grazu.
Turiu klausimeliu:
Tu is kart batu akrilu tepei ? biggrin.gif
Atsakyti
Toj pačioj žinutėj ir yra atsakymas, kad taip smile.gif
Atsakyti
Kazin kokia sendinimo priemone reiketu naudoti jeigu noreciau dengti apacioje tamsesne o virsuje sviesesne spalva? Dvikopomponenti ar geriau tikto vienkomponentis? g.gif
Atsakyti
oi aš irgi užsikabinusi... tiek, kad ekpermentuoju ant netikrų objektų, nesinori sugadinti tikrų daiktų... kaip skyla, kaip kas gauansi, koks didelis skirtumas tarp skirtingų priemonių... net saldu... ir visai nėra laiko ir vietos tuom užsiimti namuose...
labai ačiū už pasidalinimą patirtimi. dekupažas valdo. doh.gif
o čia matyt darbai, uf net pavydu... ale nieko tikiuosi ir aš grietu laiku turėsiu ką parodyti. blush2.gif
Atsakyti
Ačiū ,merginos blush2.gif
Aurelija ma , aštuonios aštunkės mirksiukas.gif
IrmaAmbr ,kad is po apačios matytusi kita spalva ,reik su vienkomponeneciu sendint .Dariau dabar viena darbeli ,bet parodysiu vėliau ,kai padovanotas jau bus ax.gif Šiap,man gana sunku su juo gražiai padaryti , bet kaip kažkada sakė bitė , dresiruoju po truputi jį bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien buvau parduotuvėj vienoj rankdarbių, tai už pakaba prašė 47 lt, o jei vardą užrašyti, tai po 3lt raidė.Suprantu, kad rėankų darbas, bet vistik brangoka smile.gif

Čia tik šiaip pastebėjimas biggrin.gif
O darbeliai liuks.Aš žadu pakabą daryt, tik niekur nerandu senovinių mašinų modelių(mažų paveiksliukų) verysad.gif Gal kuri nors turit kokią nuorodėlę 4u.gif
Atsakyti
Aš noriu pasiklaust dėl to smirdinčio purškiamo lako "dupli color"firmos,jis yra alkidinis ir nedraugauja su akrilu,aš nupurškiau darbelį,o po to akriliniu laku tepiau,bet labai blogai dengiasi,išsiskirsto kažkaip,nu nežinau,ar čia taip turi būti,ar čia daug kartų dengiant viskas susistato į vietas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 08 25, 17:42)
Šiandien buvau parduotuvėj vienoj rankdarbių, tai už pakaba prašė 47 lt, o jei vardą užrašyti, tai po 3lt raidė.Suprantu, kad rėankų darbas, bet vistik brangoka smile.gif

Čia tik šiaip pastebėjimas biggrin.gif
O darbeliai liuks.Aš žadu pakabą daryt, tik niekur nerandu senovinių mašinų modelių(mažų paveiksliukų) verysad.gif Gal kuri nors turit kokią nuorodėlę 4u.gif

o siaip is smalsumo...jei butum daug dirbus su tuo, daug domejusis, kol galetum pardavineti savo darbeli...ir i kiekviena idetum daug darbo...ar noretum kad ir ta pakaba parduoti uz kelis litus.... g.gif manau tos kurios uz tiek parduoda...jos ne del pardavimo tai daro, o is sirdies...bet is sirdies padaryto uz kelis lt. nesinori atiduoti...
cia as ne apie save...bet man kiles klausimas kazkada buvo del keliu mergaiciu darbu ir ju kainu....ir pamasciau, kad ju vietoje as lygiai taip pat daryciau...
aisku kai zinai kaip tai padaryti...ir moki...tai nesinori moketi tokiu pinigu...bet paimk kita grazu darbeli, kurio technikos nezinai ir jis tau nebus brangus...be to siaip kinieciu padielku laikais...ranku darbo daiktas neatstoja net 100 kinietisku...uz kuri ir negaila sumoketi, jei jo norisi... 4u.gif
Atsakyti
Gal toje parduotuvėje 100 procentų antkainis uždėtas? tada kas atnešė gaus tik 23,5 Lt. wink.gif ir jei tai tikrai gražiai padaryta, tai nėra daug už vienetinį darbą, parduotuvė irgi turi mokesčius sumokėti, aišku jei pats viską mokėtum būtų geriausias variantas rolleyes.gif
Atsakyti
Įkišiu savo trigrašį dėl kainos. Kai tik ima rodytis, kad kažkokio darbo kaina per aukšta, visad pagalvoju:"o už kiek pati parduočiau?"
Padeda mirksiukas.gif
Juk pirkti visada per brangu, o parduoti per pigu ax.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos. Užsikrėčiau ir aš šia dekoravimo technika, nudažiau kėdutę raudona spalva ir bandžiau klijuoti baltas gėlytes, bet man klijai persimato, raudona kėdutės spalva šviečiasi ,išlyginti klijų neina, nes servietėlės palikau tik vieną sluoksnį, bijau, kad supliš. Klijavau su lipalu tokiu baltu PVA, neskiestu, patepus piešinuko apačią, gal galit išsamiau paaiškinti kaip reikia klijuoti, būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
ojej... sitiek temu prirasyta ax.gif pasiskaityti reiktu, nes tox vaizdas, kad nieko neskaicius darei g.gif klijus skiesti reikia su vandeniu santykiu 1:3, jei nori ant tamsaus (ryskaus) fono klijuot servetele, tai pagrinda kur bus paveiksliukas nudazyk baltai... nu bet siaip taicia ir yra dekupazo pagrindai, tai vis tik atsiversk pirma psl ir pasiskaitinek bent ji 4u.gif
Atsakyti