mikaf, labai grazu
Mikaf: nu super atrodo ta kėdė. Taip ir toliau. Tikras grožis. Jau įsivaizduoju sėdinti ant tokio lobio
8888888, o koks cia dvikomponentis? labai graziai atrodo, super
Labuka, gal kas Vilniuj kursus rengia
gal ka i svecius galima pasikviesti
jau tokie nuostabus darbai, taip noretusi ismokt
gal ka i svecius galima pasikviesti
jau tokie nuostabus darbai, taip noretusi ismokt
QUOTE(bulbul @ 2008 08 23, 16:16)
8888888, o koks cia dvikomponentis? labai graziai atrodo, super
Cia ANTIK 1 ir 2 .
Papildyta:
QUOTE(IrmaAmbr @ 2008 08 24, 20:24)
turiu klausimeliu.
Kai dekupazinate butelius dazus dengiate tiesiai ant butelio?
Ar nudazytus sendinate ir kokia priemone?
Manau kad pasidalysite savo patirtimi.
Turiu keleta butelaiciu noreciau juos papuosti.
Kai dekupazinate butelius dazus dengiate tiesiai ant butelio?
Ar nudazytus sendinate ir kokia priemone?
Manau kad pasidalysite savo patirtimi.
Turiu keleta butelaiciu noreciau juos papuosti.
As tai dazau tiesiai ant butelio su VIVACOLOR.O sendint dar nebandziau ,bet ruosiuosi ,jau turiu ideja .Bandysiu su dvikomp.ANTIK .
Žiuriu aš čia biški į temą pasirodysiu
Aš taip pat nieko nedengiu, tiesiai dažus. Sendinau Antik 1ir2. Dar tik pradžia, bet servetėlių jau neplėšau ir raukšlių beveik nėra. Dėkinga už tai, kad pasidalinat patirtim
Prikeltas grafinas:
Aš taip pat nieko nedengiu, tiesiai dažus. Sendinau Antik 1ir2. Dar tik pradžia, bet servetėlių jau neplėšau ir raukšlių beveik nėra. Dėkinga už tai, kad pasidalinat patirtim
Prikeltas grafinas:
Kaktusine grazuuu
888888 (nezinau tikslaii kiek cia tu astuonetu ) grazutis veidrodelis
888888 (nezinau tikslaii kiek cia tu astuonetu ) grazutis veidrodelis
Super sendinimas pas abi, kažkaip buvau užmetus antiką.
O kaip suprasti nebeplėšai servetėlių sakyčiau kai kuriais atvejais man plėšymas yra privalumas, kitais, tai nelabai svarbu.
O kaip suprasti nebeplėšai servetėlių sakyčiau kai kuriais atvejais man plėšymas yra privalumas, kitais, tai nelabai svarbu.
zaviuosi dekupazo darbeliais, smagu, kad radau sia temele, reiks pasiskatyneti apie ji ir gal isdrisiu pati ka suraityt
Taip, kad nori patiesint stumtelt, o jinai ir lieka prie teptuko arba pirštuose. Labiau patinka darbas be tokių staigmenų
Dar norėčiau išbandyt tokius kitokius labai plonus ir stambaus "voratinklio" įtrūkimus, bet dar neišsiryškinau iki galo kaip kas ten su juo naudojama.
Laaabai įdomus užsiemimas, džiaugiuos, kad pabandžiau.
Dar norėčiau išbandyt tokius kitokius labai plonus ir stambaus "voratinklio" įtrūkimus, bet dar neišsiryškinau iki galo kaip kas ten su juo naudojama.
Laaabai įdomus užsiemimas, džiaugiuos, kad pabandžiau.