QUOTE(more more @ 2008 08 20, 13:41)
aciu merginos uz tokius issamius atsakymus, bet liudesys mano veide
Tiesiog sitam reikale esu visiska naujoke ir labai tikejausi, kad seno lako nereikes nuimti, nes spinta tai tikrai be jokios menines vertes, tiesiog darbo kambaryje (kompas , lyginimo lenta ir pan.) norejosi siek tiek jaukumo. Norejau pasviesint sena sovietiniu laiku spinta, nes mesti kol kas negaliu.
Tiesiog sitam reikale esu visiska naujoke ir labai tikejausi, kad seno lako nereikes nuimti, nes spinta tai tikrai be jokios menines vertes, tiesiog darbo kambaryje (kompas , lyginimo lenta ir pan.) norejosi siek tiek jaukumo. Norejau pasviesint sena sovietiniu laiku spinta, nes mesti kol kas negaliu.
more more, tu taip nenusimink Apžiūrėk,gal spintos lakas pakankamai gerai laikos(nenutrupėjęs , nesuaižėjęs), tada užteks su švitriniu pašiaušti.Su voleliu lygiai nusidažo didesni paviršiai.Tada siūlyčiau nusipirkti kokį motyvą ant dekupažinio popieriaus(manau, naujokėms lengviausia su juom dirbti.O gal pati moki kiek papaišyti...o gal kokį trafaretą pasidarytum ornamento ir bus liuks ).Dar geriau įdėk nuotrauką čia.Yra tikrai neblogų patarėjų ir idėjų mergaitės čia nešykšti
tesulka. Man kadangi dar neišeina servetėlę visą klijuot, tai aš darydama vazoną, nusidažiau jį žalsvai, tada kirpau visas šios servetėlės dalis ir klijavau Aišku darbo daug daugiau, bet ką padarysi, kad neišeina labai kruopščiai