Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

QUOTE(more more @ 2008 08 20, 13:41)
aciu merginos uz tokius issamius atsakymus, bet liudesys mano veide verysad.gif
Tiesiog sitam reikale esu visiska naujoke ir labai tikejausi, kad seno lako nereikes nuimti, nes spinta tai tikrai be jokios menines vertes, tiesiog darbo kambaryje (kompas , lyginimo lenta ir pan.) norejosi siek tiek jaukumo. Norejau pasviesint sena sovietiniu laiku spinta, nes mesti kol kas negaliu.

more more, tu taip nenusimink mirksiukas.gif Apžiūrėk,gal spintos lakas pakankamai gerai laikos(nenutrupėjęs , nesuaižėjęs), tada užteks su švitriniu pašiaušti.Su voleliu lygiai nusidažo didesni paviršiai.Tada siūlyčiau nusipirkti kokį motyvą ant dekupažinio popieriaus(manau, naujokėms lengviausia su juom dirbti.O gal pati moki kiek papaišyti...o gal kokį trafaretą pasidarytum ornamento ir bus liuks thumbup.gif ).Dar geriau įdėk nuotrauką čia.Yra tikrai neblogų patarėjų ir idėjų mergaitės čia nešykšti drinks_cheers.gif

tesulka. Man kadangi dar neišeina servetėlę visą klijuot, tai aš darydama vazoną, nusidažiau jį žalsvai, tada kirpau visas šios servetėlės dalis ir klijavau rolleyes.gif Aišku darbo daug daugiau, bet ką padarysi, kad neišeina labai kruopščiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 20 rugpjūčio 2008 - 21:30
QUOTE(Babaužienė @ 2008 08 20, 22:27)
more more, tu taip nenusimink mirksiukas.gif Apžiūrėk,gal spintos lakas pakankamai gerai laikos(nenutrupėjęs , nesuaižėjęs), tada  užteks su švitriniu pašiaušti.Su voleliu  lygiai nusidažo didesni paviršiai.Tada siūlyčiau nusipirkti kokį motyvą ant dekupažinio popieriaus(manau, naujokėms lengviausia su juom dirbti.O gal pati moki kiek papaišyti...o gal kokį trafaretą pasidarytum ornamento ir bus liuks thumbup.gif ).Dar geriau įdėk nuotrauką čia.Yra tikrai neblogų patarėjų ir idėjų mergaitės čia nešykšti  drinks_cheers.gif

tesulka. Man kadangi dar neišeina servetėlę visą klijuot, tai aš darydama vazoną, nusidažiau jį žalsvai, tada kirpau visas  šios servetėlės dalis ir klijavau rolleyes.gif Aišku darbo daug daugiau, bet ką padarysi, kad neišeina labai kruopščiai doh.gif

Pasisvečiavau pas jus, pasiskaitinėjau dieną - kitą: ir aš iškart griebiausi spintelės blush2.gif Matyt mažai skaičiau, kad apie lako nušveitimą net nepagalvojau doh.gif O ir servetėlė klijuojama susilamdė, tai pamaniau, kai užtepsiu sendinančiu laku, vistiek nieko nesimatys blush2.gif Net nebežinau, ką daryt, ar čia rizikuot ir lakuot, ar bėgt plaut ir grandyt spintos, kol nieks nepamatė g.gif Kolkas vaizdelis nekoks, lyg ir servetėlė vietom aptirpo doh.gif
Atsakyti
Failas, wow kaip drąsu bigsmile.gif Man atrodo bėk plauti rolleyes.gif Dekupažas tai kruopštus darbas,jei darysi paskubom vaizdelis tikrai nedžiugins schmoll.gif Žinau kaip noris greito rezultato, bet... biggrin.gif
Jei lakas neatsilaupęs tai jo nuimti nebūtina, užtenka tik pašiaušti.
Jei dabar vaizdelis nedžiugina, tai užlakavus tikrai jo nepagerinsi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 21 rugpjūčio 2008 - 09:25
Jei servetėlė tik nežymiai suslamdė, tai iš mano mažos patirties sendinamas lakas šiek tiek retušuoja nelygumus. Bet jei susilamdymas stiprus, tai lakas nepadės.
Ir šiaip pastebėjau, kad kai kurios servetėlės labai lengvai klijuojasi, o kai kurios vos tik uždedi klijų tuoj pat ir pradeda glamžytis. Prisimenu kai klijavau persikus. Maniau, ai bus lengva, nes kirpau paveikslėlius, bet kai pradėjau klijuoti, va je , va je, tik užtepu klijų tuoj ir traukiasi. Nu bet lyginau, lyginau kol dar šlapia ir kaži kaip išsilygino smile.gif
Atsakyti
tesulka, ot naujokė matai biggrin.gif tokius nerealius darbus padarei bigsmile.gif man dar toli iki tokio naujokiškumo, nes aš vis bijau ką nors labai rimto daryti, kad nesugadinčiau unsure.gif

Dabar noriu padaryti butelį dovanu, bet taip baisu, kad vis nepradedu lotuliukas.gif Man įdomu, ar rekėtų jį nugruntuoti prieš dažant. Vienur skaičiau kad galima nugruntuoti akriliniu laku, o dar turiu gesso primer. Tai kuo gi būtų geriau? g.gif

Oi, merginos, dar radau tokią nuorodėlę wub.gif nežinau, gal kuri buvo paminėjus. Na bet man tai akys raibsta kokie darbeliai gražūs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WildCat: 21 rugpjūčio 2008 - 12:45
tikrai akys raibsta blink.gif mmm... kad as taip mokeciau ax.gif
Atsakyti
Aš bandžiau dekupažuoti butelį. Pasirodo, kad reikėjo stiklui skirtus klijus naudoti. Eh, iš kur aš galėjau žinoti tongue.gif Butelis ėjo į šiukšlių kibirą. Dabar pabaiginėju paskutinę savo drobę. Jau seniai būčiau užbaigusi, bet tai reikia man pasiuvinėti, tai dekupažas laukia, o kur dar darbas ir namai tongue.gif Na, kai baigsiu piešinį tada reikės daugiau paskaityti apie dekupažą ant stiklo. Čia kažkur temelė buvo apie stiklo dekupažą. Reiks kokią dieną pasirausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2008 08 21, 16:29)
Aš bandžiau dekupažuoti butelį. Pasirodo, kad reikėjo stiklui skirtus klijus naudoti. Eh, iš kur aš galėjau žinoti tongue.gif  Butelis ėjo į šiukšlių kibirą. Dabar pabaiginėju paskutinę savo drobę. Jau seniai būčiau užbaigusi, bet tai reikia man pasiuvinėti, tai dekupažas laukia, o kur dar darbas ir namai tongue.gif  Na, kai baigsiu piešinį tada reikės daugiau paskaityti apie dekupažą ant stiklo. Čia kažkur temelė buvo apie stiklo dekupažą. Reiks kokią dieną pasirausti mirksiukas.gif

O tai gal tu nedažei to butelio? Nes kai temą skaičiau, tai supratau, kad tą mediumą stiklui reikia naudoti jei tiesiai ant stiklo nori motyvą klijuoti. O aš norėčiau jį dažyti.
Atsakyti
aaaa, nu taip, aš kaip kvaiša tiesiai ant butelio dėjau blush2.gif Kaži ko nepagalvojau kad dar reikėtų ir nusidažyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, nutepiau savo sena spinta dazais, nelabai kruopsciai gavosi, bet gal kai sendinsiu tai bus dar geriau g.gif Spalva tokios riebios grietines, ne balta, bet i gelsvuma. Vos sulaukiau kol isdzius. Ir jau priklijavau kelias geles biggrin.gif Atrodo, kad bus kazkas link Provanso arba jei nesigaus, keliaus spinta sekmingai i siukslyna lotuliukas.gif
Aciu uz palaikyma, tik gaila, kad neturiu galimybiu ikelti nuotrauka 4u.gif
Einu dirbti toliau, nes atrodo, kad net rankos niezti, kaip norisi dekupazinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2008 08 21, 20:13)
...
Aciu uz palaikyma, tik gaila, kad neturiu galimybiu ikelti nuotrauka 4u.gif
...

Pabandyk per http://www.talpink.com/ Ten užkrausi savo foto iš kompiuterio ir čia įdėk nukopijavusi visą tą ilgą užrašą po žodeliu Forumams.
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2008 08 21, 20:13)

Einu dirbti toliau, nes atrodo, kad net rankos niezti, kaip norisi dekupazinti lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė! Ir man rankos niežti, bet nebedrįstu nei dekupažint toliau nei nušveist savo servetėlių nuo spintelės... Dar kai sužinojau, kad tooookios kainos sendinančių lakų, tai pagailėjau ir spintelės senoviškos ir pinigėlių... verysad.gif O taip rūpi...

more more, linkio visa ko geriausio... Pavydžiu unsure.gif
Atsakyti