Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Na tai aš suprantu nuoroda gali įdėti jei turi paveikslėlį kokiame puslapyje, o jei tiesiog nori įkelti paveikslėlį tiesiai į žinutę. Nes mano paveiklsėliai tai tik mano kompiuteriniuose failuose...
Atsakyti
Nežinau, bet man atrodo kol nesurenki 100 žinučių įkelti nuotraukų neduoda.... g.gif
Atsakyti
Eh, nu ką čia dabar padarysi. Teks daugiau žinučių parašyti arba bandyti ieškoti kur tas nuotraukas sukelti blink.gif
Atsakyti
Prisiregistravau viename tinklalapyje ir dabar jau bandau įkelti nuorodą smile.gif
photobucket
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2008 08 20, 10:44)
Prisiregistravau viename tinklalapyje ir dabar jau bandau įkelti nuorodą smile.gif
photobucket

nu o, viskas veikia dabar drinks_cheers.gif gražios dėžutės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2008 08 20, 11:44)
photobucket

niu grazu wub.gif man ta pirmutine dezute fantastiska wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai jau dėkui už gražius įvertinimus 4u.gif Aš dar tik mokausi įvairios technikos panaudojimo. Pati tapau aliejiniais dažais ant drobės. Dabartinę dėžutę bandysiu papildyti piešimo elementais kartu su dekupažu. Nežinau kaip išeis, bet dėžutės nėra brangrios tai jeigu neišeis , nebus didelio nuostolio biggrin.gif
Va, kitą mėnesį su šeima kelioms dienoms važiuosime į Londoną. Reiks apsilankyti viename meno knygyne. Skaičiau, kad jame galima nusipirkti šaunių dekupažui skirtų paveikslėlių ir visokių priemonių dekupažui atlikti. Dar reikės paieškoti kokios parduotuvėlės įvairioms dėžutėms nusipirkti, o tai Lietuvoje beveik visos parduodamos dėžutės panašių formų. Norisi ko nors įdomesnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2008 08 20, 07:29)
Sveikos merginos smile.gif Reikia patarimo tokiam dalykeliui : ar galima is karto dekupazinti sena ruda lakuota spinta, ar kazka su tuo pavirsium dar padaryti pries tai. Nepykit jei kartojuosi, bet nepavyko rasti, labai jau daug cia prirasyta. Aciu

Pirmiausia, reiktų nuspręsti, ko norėtumei ir kokia spintos būklė.
Jei tai gražus baldas, tuomet reikia galvoti apie restauravimą arba restauravimą su dekupažo priemaiša. Pvz., teko matyti baldą, kuris paliktas pirminės išvaizdos, o paskui dėta šiek tiek ryžinio popieriaus su kaligrafijos motyvu ir - lakas, mačiau panašiai atnaujintą komodą, kai mediena išsaugota, o dėtos neryškių spalvų rožės vėlgi ant ryžinio, o kai po ryžiniu nepadažyta šviesiai, tai tie visi piešiniai tokie vos matomi, tik menami ir labai gražiai atrodo, tarytum to baldo prisiminimai, man labai patiko...Tokiu atveju reikia nušveisti iki medienos, nuimti visą laką.
Jei baldas nėra didesnės meninės vertės, tuomet paruošimas gal ir lengvesnis, kai kuriais atvejais pakanka užglaistyti nelygumus, paviršių pašiaušti, ir dažyt. Tačiau reikia žiūrėti, ar gerai laikosi senas lakas ir t.t. Žinoma, patikimiausia jį nuimti.

tesulka, labai gražūs darbeliai. Labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 20 rugpjūčio 2008 - 12:05
Tesulka, labai gražu thumbup.gif O pirma dėžutę su mergaite visa klijavai ar karpei?Man tai trečia labiausiai patiko mirksiukas.gif net užuodžiau tų vaisių kvapą rolleyes.gif

tesulka, parvež biggrin.gif mirksiukas.gif k ir mums lauktuvių servetkų
Atsakyti
aciu merginos uz tokius issamius atsakymus, bet liudesys mano veide verysad.gif
Tiesiog sitam reikale esu visiska naujoke ir labai tikejausi, kad seno lako nereikes nuimti, nes spinta tai tikrai be jokios menines vertes, tiesiog darbo kambaryje (kompas , lyginimo lenta ir pan.) norejosi siek tiek jaukumo. Norejau pasviesint sena sovietiniu laiku spinta, nes mesti kol kas negaliu.
Atsakyti
Tesulka, čia save naujoke vadini??? rolleyes.gif
Norėsiu pažiūrėti kas toliau thumbup.gif
Atsakyti
Driftas: ehehe niekada dekupažu neužsiėmiau. Sesuo, kai pas mane svečiavosi, supažindino su dekupažo pagrindais smile.gif Bet kaip as mėgstu sakyti "jei darai daryk gerai, ar bent jau stenkis taip daryti". Tiesa, dar nelabai išeina uždėti didesnį plotą servetėlės, kad ji nesusiglamžytu. Na, manau kuo daugiau praktikos ir pavyks tongue.gif

Babaužienei: tą dėžutę dekupažavau servetėlių nekarpydama. Man patiko žalsvas fonas, o kai panaudojau sendinimo efektą tas žalsvumas tik išryškėjo. Bet bėda, labai jau sunkiai ta sendinimo priemonė dedasi. Vėl manu reikia daugiau praktikos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tesulka: 20 rugpjūčio 2008 - 14:33