Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

labai grazu smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
nu, bet viskas man aisku su tuo dekupazu, iskyrus seseliavima doh.gif doh.gif , man tai tik prisikleckina o graziai svelniai uzsiseseliuoja g.gif g.gif
Atsakyti
ItaBita...tu pirma nusilakuok viena sluoksni ir tada paseseliuok... mirksiukas.gif kur nepatiks nuvalysi...geriau slys... mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip jūs griovius užkasinėjat kai per daug su kraklium pasilinksminat??? g.gif
Čia aš taip pavariau su artmanijos dvikomponenčiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2008 08 19, 22:45)
Merginos, o kaip jūs griovius užkasinėjat kai per daug su kraklium pasilinksminat??? g.gif
Čia aš taip pavariau su artmanijos dvikomponenčiu...  lotuliukas.gif

man tai paciai grazu, kai tie grioviai buna smile.gif pati stengiuosi storai uzvarvolinti ir neuzkasineju po to schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O as nusipirkau laka Johnstone's "Quick dry Polyurethane varnish", ir noriu paklausti, ar jis turi buti toks gelsvas? Nes nei skaidrus, nei baltas, o pageltusios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 08 19, 21:50)
man tai paciai grazu, kai tie grioviai buna smile.gif pati stengiuosi storai uzvarvolinti ir neuzkasineju po to schmoll.gif  bigsmile.gif

Man irgi gražu, jei grioviai kokioj šalikelėj ar laukuos, bet jei kokiai damai per rausvus skruostelius, tai...nori nenori imies maskuojančių priemonių mirksiukas.gif

Merė Popins, šio greito džiūvimo neturėjau, tačiau jo "pusbrolis" tos pat firmos - gelsvas, taip, jis duoda gelsvumo...
Tačiau iš visų lakų gal būt tuo gelsvumu jis suteikia daugiausia jaukumo...man jis pats "šilčiausias" lakas...Toms auksarankėms, kurios mėgsta baltutėlaičius darbelius, reikia kažkokio kito...
Kartais, kai nepataikau dažo atspalvio tokio, kokio norėjosi, jei jis išdžiūvus pasirodo "šaltesnis", nei norėjosi, žinau, kad Johnstone's sustatys viską į vietas... mirksiukas.gif Taigi, tam tikrais atvejais (arba žemės spalvų mėgėjoms) šią lako savybę galima kuo puikiausiai išnaudoti...
Atsakyti
Aciu bite uz operatyvu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 08 18, 12:06)
Sveikos 4u.gif  tai negi visos dekupazistes tik LT??? unsure.gif  tai kaip man, uzsienietei ismokti daryti situos grozius?? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sveikute smile.gif na aš gyvanu Londone, bet pati dar tik mokausi šios technikos smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Reikia patarimo tokiam dalykeliui : ar galima is karto dekupazinti sena ruda lakuota spinta, ar kazka su tuo pavirsium dar padaryti pries tai. Nepykit jei kartojuosi, bet nepavyko rasti, labai jau daug cia prirasyta. Aciu
Atsakyti
šioj temoj tikrai buvo kalbėta apie paviršių paruošimą tongue.gif
Nuimti laką seną, pašlifuoti, palyginti paviršių, gruntuoti.....- nuo daikto priklauso smile.gif
Spintą, tai nuimciau seną laką, šlifuočiau, jei yra didesnių nelygumų glaistyčiau, tada vėl šlifuočiau, nuvalyčiau dulkes ir tada dažyčiau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Esu supermamų klubo naujokė smile.gif Labai gražūs visų jūsų darbeliai. Pati tik visai neseniai pradėjau mokytis šito meno paslapčių. Dekupažas tikrai labai užkrečiama meno rūšis tongue.gif Bandau įkelti kelis savo darbelius.

Va je, bandžiau įkelti paveikslėlį, bet kaži ko nesugebu. Gal kas galėtų paaiškinti kaip tai padaryti. Spaudžiu ant žymos IMG , atsidaro langas "įterpti pilną paveikslėlio nuorodą". Bandau įterpti bet nesigauna.

Būtų puiku jei kas galėtų pvz. aprašyti. Iš anksto dėkoju ax.gif
Atsakyti
Spaudi img ir kopijuoji nuorodą į paveikslėlį "http://www...." ir tt. Spaudi ok ir viskas turi įkelt. Arba įkeli nuorodą į žinutę ir iš abiejų šonų rašai [ img] nuoroda [ /img] tik be tarpų.
Aišku reikia pačio paveiksliuko nuorodą dėti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusine: 20 rugpjūčio 2008 - 09:45