Sveikos ,
kokie puikus darbeliai. Akiai miela.
Turiu klausimeli. Man labai patiko dekoruoti buteliai.
Ar pries dazant akriliniais dazais buteli ji kuo nors padengiate?
Ar tiesiog dazote.
sveikos,isirasau i jusu ligoniu buri siandien ir i darba velavau,nes matai turejau dekupaza pribaigt kolkas nelabai turiu kuom pasigirti,betbutinai imesiu kai turesiu.Aisku cia tokiu grozybiu prisiziuri,dar toli man iki tokiu,saunuoles!
QUOTE(IrmaAmbr @ 2008 08 19, 12:19)
Sveikos ,
Ar tiesiog dazote.
Ar tiesiog dazote.
Mergaites gruntu specialiudengia...
QUOTE(IrmaAmbr @ 2008 08 19, 11:49)
Sveikos ,
Ar tiesiog dazote.
Ar tiesiog dazote.
As tai negruntuoju,su VIVACOLOR dazau is kart .
Nu va, rodausi ir as, nors ir ne visai pirmas darbelis, bet beveik pirmas
tikiuosi labai nesukritikuosit http://public.fotki....shka/dekupazas/
OOO, balerinos !!! Suuper, man asmeniskai labai patiko ypac vidaus isdekoravimas. Tik virsuj dar noretusi ar paseseliavimo, kad neatrodytu kaip priklijuotas arba dar priedo prie paveiksliuko uzpildyti daliai laisvos erdves. Bet visumoj tikrai man patiko
QUOTE(deimushka @ 2008 08 19, 12:43)
Nu va, rodausi ir as, nors ir ne visai pirmas darbelis, bet beveik pirmas
Idėja labai graži, bet man užkliuvo įgyvendinimas Pirmiausiai tai noriu pasakyt, kad žaviuosi žmonėm, kurie nebijo tokius rimtus darbus iš pat pradžių daryt Aš tai nuo mažulyčių pradėjau O užkliuvo man viršaus kompozicija, man kiek per aštrios paveikslėlių briaunos. Reiktų gal dar su dažais pažaisti, kad kokių įdomių efektukų išgauti Ir dar užkliuvo, kad patefono šonai nedažyti liko
QUOTE(justess22 @ 2008 08 19, 14:55)
Idėja labai graži, bet man užkliuvo įgyvendinimas Pirmiausiai tai noriu pasakyt, kad žaviuosi žmonėm, kurie nebijo tokius rimtus darbus iš pat pradžių daryt Aš tai nuo mažulyčių pradėjau O užkliuvo man viršaus kompozicija, man kiek per aštrios paveikslėlių briaunos. Reiktų gal dar su dažais pažaisti, kad kokių įdomių efektukų išgauti Ir dar užkliuvo, kad patefono šonai nedažyti liko
Tai kad jie dazyti , tik virsus kita spalva dazytas Visas patefonas is pradziu buvo apklijuotas tokia dirbtine oda, tik ji sutrunijusi jau buvo, tai teko viska nulupti,o paskui labai ilgai peiliu skusti ir svitriniu trinti...o virsus man irgi truputi kliuna, bet nelabai dar man iseina su tais seseliais...
QUOTE(deimushka @ 2008 08 19, 14:03)
Tai kad jie dazyti , tik virsus kita spalva dazytas Visas patefonas is pradziu buvo apklijuotas tokia dirbtine oda, tik ji sutrunijusi jau buvo, tai teko viska nulupti,o paskui labai ilgai peiliu skusti ir svitriniu trinti...o virsus man irgi truputi kliuna, bet nelabai dar man iseina su tais seseliais...
Aišku...reiškia gerai neįžiūrėjau nuotraukėlėj Manau, kad jei tokie pirmieji darbai, tai su laiku padarysi tikrai daug įdomių darbukų
Aciu
Labuka
..kazkaip baigiu susirgti dekupazomanija:)...
..bandau daryti dabar maza skrynele..kai baigsiu jums parodysiu...tik va iskilo klausimas..kur galima isigyti mediniu dezuciu(bet ne skryneliu)..pvz.tokio dydzio kad tilptu nuotraukos...ar butu galima susideti kokia arbata...?
..nes dabar ta skrynele kuria darau tai issigijau www.artmanija.lt..bet ten dideliu lyg ir nemaciau..
..kazkaip baigiu susirgti dekupazomanija:)...
..bandau daryti dabar maza skrynele..kai baigsiu jums parodysiu...tik va iskilo klausimas..kur galima isigyti mediniu dezuciu(bet ne skryneliu)..pvz.tokio dydzio kad tilptu nuotraukos...ar butu galima susideti kokia arbata...?
..nes dabar ta skrynele kuria darau tai issigijau www.artmanija.lt..bet ten dideliu lyg ir nemaciau..