Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Sveikos ,
kokie puikus darbeliai. Akiai miela.
Turiu klausimeli. Man labai patiko dekoruoti buteliai.
Ar pries dazant akriliniais dazais buteli ji kuo nors padengiate?
Ar tiesiog dazote. g.gif
Atsakyti
sveikos,isirasau i jusu ligoniu buri blush2.gif lotuliukas.gif siandien ir i darba velavau,nes matai turejau dekupaza pribaigt gun_bandana.gif biggrin.gif kolkas nelabai turiu kuom pasigirti,betbutinai imesiu kai turesiu.Aisku cia tokiu grozybiu prisiziuri,dar toli man iki tokiu,saunuoles! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IrmaAmbr @ 2008 08 19, 12:19)
Sveikos ,
Ar tiesiog dazote. g.gif

Mergaites gruntu specialiudengia...
Atsakyti
QUOTE(IrmaAmbr @ 2008 08 19, 11:49)
Sveikos ,
Ar tiesiog dazote. g.gif

As tai negruntuoju,su VIVACOLOR dazau is kart .
Atsakyti
Nu va, rodausi ir as, nors ir ne visai pirmas darbelis, bet beveik pirmas blush2.gif
tikiuosi labai nesukritikuosit blush2.gif http://public.fotki....shka/dekupazas/
Atsakyti
OOO, balerinos !!! wub.gif Suuper, man asmeniskai labai patiko ypac vidaus isdekoravimas. Tik virsuj dar noretusi ar paseseliavimo, kad neatrodytu kaip priklijuotas arba dar priedo prie paveiksliuko uzpildyti daliai laisvos erdves. Bet visumoj tikrai man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2008 08 19, 12:43)
Nu va, rodausi ir as, nors ir ne visai pirmas darbelis, bet beveik pirmas  blush2.gif
tikiuosi labai nesukritikuosit  blush2.gif http://public.fotki....shka/dekupazas/

Idėja labai graži, bet man užkliuvo įgyvendinimas ax.gif Pirmiausiai tai noriu pasakyt, kad žaviuosi žmonėm, kurie nebijo tokius rimtus darbus iš pat pradžių daryt thumbup.gif Aš tai nuo mažulyčių pradėjau hihihi.gif O užkliuvo man viršaus kompozicija, man kiek per aštrios paveikslėlių briaunos. Reiktų gal dar su dažais pažaisti, kad kokių įdomių efektukų išgauti mirksiukas.gif Ir dar užkliuvo, kad patefono šonai nedažyti liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 08 19, 14:55)
Idėja labai graži, bet man užkliuvo įgyvendinimas ax.gif Pirmiausiai tai noriu pasakyt, kad žaviuosi žmonėm, kurie nebijo tokius rimtus darbus iš pat pradžių daryt thumbup.gif Aš tai nuo mažulyčių pradėjau hihihi.gif O užkliuvo man viršaus kompozicija, man kiek per aštrios paveikslėlių briaunos. Reiktų gal dar su dažais pažaisti, kad kokių įdomių efektukų išgauti mirksiukas.gif Ir dar užkliuvo, kad patefono šonai nedažyti liko ax.gif

Tai kad jie dazyti blush2.gif , tik virsus kita spalva dazytas ax.gif Visas patefonas is pradziu buvo apklijuotas tokia dirbtine oda, tik ji sutrunijusi jau buvo, tai teko viska nulupti,o paskui labai ilgai peiliu skusti ir svitriniu trinti...o virsus man irgi truputi kliuna, bet nelabai dar man iseina su tais seseliais... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2008 08 19, 14:03)
Tai kad jie dazyti  blush2.gif , tik virsus kita spalva dazytas ax.gif Visas patefonas is pradziu buvo apklijuotas tokia dirbtine oda, tik ji sutrunijusi jau buvo, tai teko viska nulupti,o paskui labai ilgai peiliu skusti ir svitriniu trinti...o virsus man irgi truputi kliuna, bet nelabai dar man iseina su tais seseliais... blush2.gif

Aišku...reiškia gerai neįžiūrėjau nuotraukėlėj blush2.gif Manau, kad jei tokie pirmieji darbai, tai su laiku padarysi tikrai daug įdomių darbukų thumbup.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
..kazkaip baigiu susirgti dekupazomanija:)...
..bandau daryti dabar maza skrynele..kai baigsiu jums parodysiu...tik va iskilo klausimas..kur galima isigyti mediniu dezuciu(bet ne skryneliu)..pvz.tokio dydzio kad tilptu nuotraukos...ar butu galima susideti kokia arbata...?
..nes dabar ta skrynele kuria darau tai issigijau www.artmanija.lt..bet ten dideliu lyg ir nemaciau..
Atsakyti
na idedu ir as viena parodyti...
http://picasaweb.goo...259254574438322
ax.gif
Atsakyti