aha kokia dėžutė graži, čia pirceleninė? Jo čia iš fimo modelino.
88888888, kokia gražulytė dėžutė, aš kaip tik esu pasiruošusi nedidukę dėžutę pirkau dekovitoje, buvo dvi viename, ir sunku patikėti, bet su ta pačia servetėle ruošiausi dekoruoti, tai dabar nebežinau...... ......
didelis bučkis Ingusiai , ji puiki mokytoja
o čia rėmukai
didelis bučkis Ingusiai , ji puiki mokytoja
o čia rėmukai
Aciu ,mergaites.Turbut jus nuvilsiu ,dezute - plastmasine
Lachese , nesupratau,kodel dabar nebezinai ... Tavo darbas kaip visad,nerealus ,net is abeju pusiu dekoruotas Man labai patinka butent sios rozytes
Lachese , nesupratau,kodel dabar nebezinai ... Tavo darbas kaip visad,nerealus ,net is abeju pusiu dekoruotas Man labai patinka butent sios rozytes
niugi nudekoruosiu, įdėsiu čia ir visos sakys, jau tokia buvo, vadinasi nukopinai...
o aš labai juokingai tą servetėlę gavau ir ji pas mane raudona taip pat... sėdžiu Nidoje restoraniuke, jau pavalgėm, reikia susimokėti, pasisuku ir žiūriu ant gretimo staliuko pridėta peištukų vaikams piešti ir šita servetėlė , į ją buvo pridrožta šiūkšlyčių, tai kaip griebiau su visais priedais.
MAn rudas šios servetėlės variantas ne toks gražus kaip raudonas, ir aš dar ją skaldysiu ir įtrinimai bus raudono vyno spalvos.
o aš labai juokingai tą servetėlę gavau ir ji pas mane raudona taip pat... sėdžiu Nidoje restoraniuke, jau pavalgėm, reikia susimokėti, pasisuku ir žiūriu ant gretimo staliuko pridėta peištukų vaikams piešti ir šita servetėlė , į ją buvo pridrožta šiūkšlyčių, tai kaip griebiau su visais priedais.
MAn rudas šios servetėlės variantas ne toks gražus kaip raudonas, ir aš dar ją skaldysiu ir įtrinimai bus raudono vyno spalvos.
Labas rytas,
Lachesė, ar aš gerai supratau.Tu tą patį rėmelį žadi dar sendinti ant viršaus?
Lachesė, ar aš gerai supratau.Tu tą patį rėmelį žadi dar sendinti ant viršaus?
Sveikutes visos,
ale darbeliai vis grazeja ir grazeja ... Saunuolytes
Turiu klausima - sugalvojau virtuveje uzsisakyti roletus, bet pradejus ziureti kokie rastai siulomi, matau, kad nykuma. Zodziu, isivaizduoju kazka su maistu, vynu ir pan... Nieko panasaus nera, tad pradejo listi mintis, gal galima dekupaza pritaikyti, tai yra ant sviesaus medziaginio roleto, keleta paveiksleliu uzdeti. Gal kas bande daryti, galvojo apie tai ir pan. Gal kokiu ideju ar siulymu ta kryptim turetumete? Pati esu isbandziusi dekoravima tik ant medzio...
Bet kokiu atveju uz bet kokias mintis aciu
Turiu klausima - sugalvojau virtuveje uzsisakyti roletus, bet pradejus ziureti kokie rastai siulomi, matau, kad nykuma. Zodziu, isivaizduoju kazka su maistu, vynu ir pan... Nieko panasaus nera, tad pradejo listi mintis, gal galima dekupaza pritaikyti, tai yra ant sviesaus medziaginio roleto, keleta paveiksleliu uzdeti. Gal kas bande daryti, galvojo apie tai ir pan. Gal kokiu ideju ar siulymu ta kryptim turetumete? Pati esu isbandziusi dekoravima tik ant medzio...
Niu, rodausi ir as ka sukuriau sianakt....
nerealiai gražu o su kokia čia sendinimo priemone?
QUOTE(shrekiuke @ 2008 08 19, 11:06)
nerealiai gražu o su kokia čia sendinimo priemone?
Aciu shrekiuke...
Sendinta su Stamperios Sotile.
QUOTE(vu.vyturelis @ 2008 08 19, 08:57)
Sveikutes visos,
as masciau apie roletu isgrazinima dekupazo butu, tos idejos vesdama ir nusipirkau mediuma klijavimui ant medziagos, bet ta ideja mano dar tebestovi ideju stalciuje kitaip tariant nebandziau, bijau visai sugadinti
nors gal kai prasnekai, tai reiks ir pabandyti
Dome, labai grazi dezute, man sitas skeldejimas gal pats graziausias, kurio as net ir nebandzius dar arabiska graziai atrodo
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 19, 00:28)
niugi nudekoruosiu, įdėsiu čia ir visos sakys, jau tokia buvo, vadinasi nukopinai...
Va taip ir buna .As susiruosiau laikrodi savo panom i kambari dekoruot ,kol susiruosiau Craisy Daisy parode toki ,su ta pacia servetele ! As ir apsiraminau,iki siol jo nepadariau
O tu serveteliu turiu visa poka ,jei ka
O as su ta arabiska guma taip ir nesimokau dirbti...
Gaila pinigeliu i bala ismestu, ne sji taip ir guli nepaliesta beveik...
Man dar vienas is grazesniu sendinumu, tai kur Lachese tokia padazine dare... Bet ten kur jjis parsidavineja, tai siuo metu nera step 2...
Gaila pinigeliu i bala ismestu, ne sji taip ir guli nepaliesta beveik...
Man dar vienas is grazesniu sendinumu, tai kur Lachese tokia padazine dare... Bet ten kur jjis parsidavineja, tai siuo metu nera step 2...