Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Matau, kad mano klausimas pasimete tarp graziu darbeliu ir pagyrimu smile.gif
bet gal kuri pasidalinsit ant kokio pagrindo darot seges?
Is anksto aciu smile.gif
Atsakyti
labas vakarelis,

norejau jusu paklausti: noriu ant saldytuvo, kazkaip "nutupdyti" biggrin.gif grazia didele braske, gal patartumet is kur man ja gauti ir kaip ta padaryti? buciau labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurajums @ 2008 08 18, 19:53)
Matau, kad mano klausimas pasimete tarp graziu darbeliu ir pagyrimu smile.gif
bet gal kuri pasidalinsit ant kokio pagrindo darot seges?
Is anksto aciu smile.gif

As asmeniskai nedarau, bet zinau, kad panos labai ivairius pagrindus naudoja.
Ir kamstinius, ir paparasta kartona, ir keramika, ir oda...
Reiktu paklausti tu kas tai daro.
Man asmeniskai patiko ant kamstinio, nes sage tada tokia tvirta gaunasi.
Su keramika aisku dar fainiau, bet jau su ja reikia moketi dirbti. blush2.gif
Atsakyti
O stiklair keramika reikia pries dazant kaip nors gruntuoti?
Atsakyti
kiek zinau yra specialus klijai(mediumai) stiklui ir keramikai
Atsakyti
perkeliau sita zinute is kitos temos gal kam pravers pirmuose zingsniuose ar renkantis sau tinkama varianta

CIA NE REKLAMA O TIK MANO NUOMONE IR BANDYMAI

Atsakymai del dvikomponenciu reikalu

Stamperios craklis- suskyla visada greitai, praktiskai vienodai, iskilimai vidutinio gylio ir vienodo dydzio mazdaug. Itrinimai niekada nekele jokiu problemu naudojant aliejinius dazus ir porporina (atrodo kad bandziau). Ant stiklo gaunas skaidrus efektas o ant medzio blizgus. Man patinka sakyciau kad visai nieko. Lbai storai neuztepsi nes komponentai pakankamai skysti. Kaina: nepigus

Stamprios sottile- suskyla netaip greit, iskilimai negilus ir plonyciai. Itrinimai galimi su aliejinais dazais ir porporina bet ant tamsiu spalvu porporina apvelia dalinai spalva. Ant stiklo matinis, ant medzio taip pat. Patinka kada dengiu ant piesinio nes skilimai buna pakankamai smulkus kad jo neuzgostu ir pakankamai kad matytusi. Kaina: nepigus

Aplicraft craklis- suskyla greitai, niekada neskyla taip pat (ypac kintant temperaturos ipatumams), skilimus galima isgaut nuo griovio tipo iki smulkiu, gylis ivairus priklauso nuo sluoksniu storio, sluoksniai pakankamai tirsti kad butu galima jais variuot bet persistengt nep[atarciau nes gaunas grioviai. Ant stiklo balzganas, ant medzio irgi. Man nelabai nes reik tept iskart teptuku labai greit todel kad pavelavus pertepti ant virsaus rezultate sugadini skilima nes pirmas sluoksnis greit dziusta ir velias, o antras normaliai tepas-galima ir palyginti jei kazkur per riebiai ar per mazai uztepei . Itrinimai gali buti problematiski priklausomai nuo dazu kokybes manyciau nes aliejiniai is parduotuves man apvele dalinai, o dailininku ne. Porporina apvelia dalinai. Naudoju kai reikia ryskiu ir storu itrukimu. Kaina- nepigus

Dvikomponentis is meno muzos- suskyla netaip greit, skilimai negilus bet ju dydis labai idomus-gali buti nuo labai dideliu iki mazesniu, priklauso ne nuo sluoksniu storiu o nuo pavirsiaus ant ko tepi. Jei pavirsius mazai sugeriantis tai efektas gaunas geras, jei pavirsius padengtas mediumu (servetka tik uzklijuota) tada itrukimai smulkesni, o jei aplinkui dazai akriliniai o per viduri servetka tada isvis skilimai ant dazu dideli o ant piesinio smulkesni ir efektas SUPER . Komponentu pagrindas terpanitininis (plaunama fairy teptukai). bet pats skystis turi gelsva spalva kuri sviesiems pavirsiams suteikiamutna gelsva atspalvi todel reik kartais pasverti ir tepamu sluoksniu stori kad neiskraipytu spalvos. Itinti bandziau tik aliejiniais (joku problemu). Dar tik kelis darbus dariau bet pradeda patikt nes sklilimai labai idomus tokie stambus. Kaina pigus

DEMONSTRUOJU:
1variantas stamperios sottile
2 variantas stamperios craklius
3 variantas negausiai teptas aplikraft craklius
user posted image
Papildyta:
DAR PALYGINIMUI IMETU PIRMAS SKILIMAS IS MENO MUZOS ANTRAS IR STAMPERIOS SOTTILE (JIE PANASUS BET IR SKIRTINGI TUO PACIU smile.gif )

user posted imageuser posted image
Papildyta:
O cia dr vaizdelis kaip nereiktu padauginti aplicraft crakliaus nes paskui reik griovius uzkasinet smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 18 rugpjūčio 2008 - 21:26
Ingusia31 molodiec thumbup.gif ta tavo zinute turetu pirmam puslapiuke buti thumbup.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif
Atsakyti
ačiū, kad nepeikiat wink.gif nors kritiką mielai priimsiu smile.gif juk čia ir yra tam skirtas forumas, kad mokytumėmės. Na auskariukus ir pakabuką pati dariusi iš modelino. Išsikepiau, o jau paskui klijavau servietėlę. Čia jis baltas yra. Draugei šnd padovanojau, tai liko nerealiai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Shrekiuke, o atrodo, kiap ant stiklo padaryta, labai grazu. is fimo modelino darei?
Papildyta:
o Ingusia31 tai thumbup.gif clap.gif labai aciu uz issamu aprasyma
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Na jus cia ir darbuojates g.gif Saunuoles user posted image
Cia visoms user posted image
O pas mane taip karsta namie ,kad nelabai galiu ka daryt ,viskas dziuna tiesiog ant akiu user posted image,neimanoma nei dazyt nei lakuot normaliai.Tai ,kad ir ilgai nesirodziau ,bet daug nenudirbau blush2.gif
user posted image
Vazele jau matet , ziurekit i piestukine biggrin.gif
O cia dar tokia prie pakabeles ,kas atsimena, isblusinejau .Ta dezute 3,5 cm dydzio doh.gif
user posted image
Aga smile.gif ,Ingusia 31 - maladec drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 18 rugpjūčio 2008 - 22:12
88888888, grazus darbai, matosi, kad i dezute vargo ideta unsure.gif
Atsakyti