Sveikos Labai atsiprašau už , bet turiu tokį klausimuką: gal kuri turit panašių servetėlių/nosinaičių? Motyvo reikėtų kuo smulkesnio. Man labai labai prireikė ir nerandu niekur panašių nusipirkti Būčiau labai dėkinga už pagalbą
88888888 graziai atsigavo duonine , o daba kaip tas gelytes ant tamsaus fono uzdejei ar cia servetele
ewut vidus netgi labai grazus
Kaktusine buteliukas visai netgi fainas, o dar ir pereinanciu tonu
BabyGrite tas (su sesko nosimi ) vazonikas
ewut vidus netgi labai grazus
Kaktusine buteliukas visai netgi fainas, o dar ir pereinanciu tonu
BabyGrite tas (su sesko nosimi ) vazonikas
QUOTE(88888888 @ 2008 08 05, 13:44)
Šauniai pasidarbavai - o darbo tai tikrai čia nemažai turėjo būt Tik man truputį kliūna tas kampuotas gėlyčių kontūras Kažkaip labai matosi, kad iškarpyta....gal reikėjo truputį pašešėliuoti, kad motyvas į foną labiau įsilietų
88888888 neralus darbelis, aš tai ruošiuosi dekoruoti seną stalą, tikiuosi pavyks
Aciu ,mergaites Ojojoi kiek su ja darbo buvo Cia servetele ,tokia gana populiari .Daziau baltai ,tada klyjavau,tada daziau tamsiai ir tuos konturus aplink geles raiciau su teptukeliu plonu ,bet jis nepakankamai minkstas ,kad graziai issilenktu ,todel atrodo ,kad cia "nezgrabnai" iskarpyta Bet jau netaisysiu ,nors man ir paciai tie kampukai krenta i aki. Norejau seseliuot ,nuo pradziu galvojau ,kad seseliuosiu , bet jau tiek jegu jai atidaviau, pirmas DIDELIS blynas
dar apie spausdintus paveikslėlius.
Kaip tik šiandien vyras darbe bandė spausdinti ant sumuštinių popieriaus man paveikslėlį, sakė vos printerio nenužudė nepasisekė
dabar reiks kažkaip su paprastu popierium suktis.
Kas čia rašė apie ploninimą šiltam vandeny, gal galėtumėt smulkiau?
žinau kad kažkiek temų atgal buvo apie tai šnekėta, bet dabar niekaip nerandu
Kaip tik šiandien vyras darbe bandė spausdinti ant sumuštinių popieriaus man paveikslėlį, sakė vos printerio nenužudė nepasisekė
dabar reiks kažkaip su paprastu popierium suktis.
QUOTE(driftas @ 2008 08 05, 15:39)
Paveiksliuką ant paprasto popieriaus kelis kartus lakuoji (aš naudoju matinį purškiamą laką ir purškiu labai labai plonais sluoksniais, kitaip paveiksliukas peršlapma ir susiraukšlėja). Išdžiūvus, jį pamirkai šiltame vandenyje ir tada iš blogosios pusės po truputį trini pirštu. Nutrinsi nereikalingą sluoksnį ir turėsi "paplonintą" paveiksliuką
Papildyta:
Nežinau ar čia teisingas būdas, bet aš taip darau. Ir man gerai gaunasi
ačiū labai
ar ilgai mirkyti reikia? truputis tai kiek maždaug?
ar ilgai mirkyti reikia? truputis tai kiek maždaug?