Kabarksta kaip tik galiu jums jau pasirodyti, ka padariau is vienos serveteles
Paskutinioji (sios dienos darbelis)
Is arti
Vakarykstis darbelis
kazkaip su tom pakabom isijauciau Dar uzvakar pasiemiau vyno buteli, nusipirkau mediumo, galvojau isbandysiu vientisa servetele klijuoti. Kaip isbandziau, tai pirmakart taip gyvenime susiraukslejo ir nezinau.. Na, savam kambary, savam kampe grazu, bet jau neviesinsiu savo klaidu
merginos, o kur gauti sendinimo priemonių kur naudojamos abi tai step 1 ir step 2, na žiūriu senasnaujas.lt nėra, o kur jūs perkat?
nueik i geras akis 2 babilone...(kiek matau esi is panevezio), ten rayher firmos yra...
QUOTE(shrekiuke @ 2008 08 16, 11:48)
merginos, o kur gauti sendinimo priemonių kur naudojamos abi tai step 1 ir step 2, na žiūriu senasnaujas.lt nėra, o kur jūs perkat?
shrekiuke, na, jei jau Senas naujas, tai kas čia?:
http://www.senasnauj...s...268&level=3
Daug kur daug ko yra, manau, pirmiausia reikia apsispręsti, ko nori...kokios priemonės, kaip su ja toliau dirbama...čia gali pati pasibandyti, gali rekomendacijų klausti, įvairiai...
kaip tik planavau šnd babailočiką išmaišyti, pagalvojau, kad gal yra. O senas naujas step 2 nėra, na tada nebent aš nesuprantu tų parašymų
QUOTE(Domile @ 2008 08 15, 23:59)
Kabarksta kaip tik galiu jums jau pasirodyti, ka padariau is vienos serveteles
Is arti
Vakarykstis darbelis
kazkaip su tom pakabom isijauciau Dar uzvakar pasiemiau vyno buteli, nusipirkau mediumo, galvojau isbandysiu vientisa servetele klijuoti. Kaip isbandziau, tai pirmakart taip gyvenime susiraukslejo ir nezinau.. Na, savam kambary, savam kampe grazu, bet jau neviesinsiu savo klaidu
Is arti
Vakarykstis darbelis
Gražu, o aš kol kas nesugalvojau, kur pritaikyt šitą servetėlę
QUOTE(shrekiuke @ 2008 08 16, 16:49)
kaip tik planavau šnd babailočiką išmaišyti, pagalvojau, kad gal yra. O senas naujas step 2 nėra, na tada nebent aš nesuprantu tų parašymų
yra yra ten visokio gerio...))tik pinigine stora pasiimk, nes kai pamatai iskart viska pries akis, didele pagunda kyla:))))))
na panevežietėm turiu gerą naujiną, na gal jūs žinot bet čia neskaičiau tai aš pasakysiu, šnd buvau į babilončiką nulėkusi, tai vat jei kas nori į mini dekupažo kursiukus, prašom nueiti ten ir prisregistruoti, nes reikia bent 6 panelių, o aš šnd tik 3 buvau dar viena man tai labai liuxsiška naujiena: visai rayher firmos produkcijai (kitą paskutinę rugpjūčio sav, ar prieš paskutinę susimaišiau dabar ) bus 20% nuolaida
kursai ten tiem kurie nera ciupineje dekupazo...o nuolaida bus ne sekanti bet dar sekanti, paskutini menesio savaitgali...
na galvoju, gal vistek man verta nueiti. Nors ir čiupinejau. Mane domina kai ko tavęs paklausti. Matei ten tuo plokščius į veduoklę panašius šepetukus, ar verta juos pirkti? O gal ir galėtum mane biški pakonsultuoti skolinga nelikčiau vistiek kaip suprantu tu iš pnv kaimynės gi
parasiau i az viska...