Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

QUOTE(driftas @ 2008 08 15, 13:55)
O gal kas galėtumėt kokią nuorodą apie spalvų maišymą įmest?  smile.gif

Na, pvz.,
http://www.google.co.....ng_lt|lang_ru
Pagrindinis dalykas, ką, manau, reiktų žinoti, tai žinia, kad pagrindinės spalvos yra trys:
raudona, geltona ir mėlyna, visos kitos - išvestinės iš jų.
Tačiau mokantis spalvų maišymo, šios pagrindinės turi būti "teisingos", o ne kažkokie jų atspalviai, tik tokiu atveju maišydami gausime "teisingas" ir išvestines spalvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 15 rugpjūčio 2008 - 14:17
Tai, kad bite beveik i viskas cia jau ir atsake.
Nereikia zinoti visu koloristikos gudrybiu, tiesiog ekspermentuok ir tiek.
Man paciai spalvos sunkiai gaunasi, ypac jei nuotaika bloga. bigsmile.gif ar MB sunervuoja.... bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu jūsų paklaust, po kiek laiko įtrinate įtrūkimus, užtepus Cracle Sottile? Aš bandžiau įtrint aliejiniais dažais po paros , bet labai išsitepa pagrindas. Bandžiau akių šešėliais, irgi išsitepa. Gal reikia dar ilgiau džiovint ar pirkt porporiną? g.gif
Atsakyti
merginos smile.gif na jei galima paklausti labai neiškojus wink.gif kokį jūs laką naudojat u-tvirtinimui ir kokius šepetukus, nes belma nusipirkau laką ir kelis šepetukus ir man taip prastai lakuoja, kad eina sau, praskiedžiau laką, tai išvis rėmelį sugadinau, kurį buvau padariusi draugei, tai net apsiverkiau sad.gif pirkau senukuose, skirtą medžio darbams viduje http://www.senukai.l...st_tab=articles ir kakas man gaunasi sad.gif
Atsakyti
shrekiuke, čia tiek daug diskutuota apie lakus, kad net nežinau, ką Tau patart...
Nitro lakai netinka vienareikšmiškai. O Tavasis toks ir yra.
Mano pasirinkimas sustojo ties šiais lakais:
http://www2.senukai....id=000050018251
ir
http://www.beckers.l...m...0&Itemid=21
Tačiau tokie patarimai ar dalijimasis patirtim dar ne viskas.
Reikia, kad tarpusavy derėtų kitos dekupažui naudojamos priemonės.
Vienareikšmiško atsakymo būti negali.
Paskaityk šią temą, manrods, joje buvo diskusija apie lakus, o gal praeitoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 15 rugpjūčio 2008 - 16:00
as nenusimanau lakuose visai, bet gal griau reikejo vandens pagrindu laka koki nusipirkti unsure.gif yra pradzioj temos nuorodos i priemones kurias naudoja temos dalyves, ten ir uztvirtinami lakai ir kitoki...
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 08 15, 15:13)
Tai, kad bite beveik i viskas cia jau ir atsake.
Nereikia zinoti visu koloristikos gudrybiu, tiesiog ekspermentuok ir tiek.
Man paciai spalvos sunkiai gaunasi, ypac jei nuotaika bloga. bigsmile.gif  ar MB sunervuoja.... bigsmile.gif  bigsmile.gif

Man splavos visai nepasiduoda doh.gif net jei nuotaika gera, paeksperimentavus ji tampa bloga biggrin.gif
Shrekiuke, aš naudoju va šitą purškiamą iš pradžių,
user posted image
o paskui sekančius sluoksnius naudoju paprastą tepamą akrilinį (negaliu nufotkint dabar) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2008 08 15, 18:14)
Man splavos visai nepasiduoda  doh.gif net jei nuotaika gera, paeksperimentavus ji tampa bloga  biggrin.gif 
Shrekiuke, aš naudoju va šitą purškiamą iš pradžių,
user posted image
o paskui sekančius sluoksnius naudoju paprastą tepamą akrilinį (negaliu nufotkint dabar)  smile.gif

Pa smane tai gal kokie 4 daiktliai guli ir laukia seseliavimo...
Niekaip neprisedu prie ju. verysad.gif Nes viena kaip nuseseliavau, tai ryte pasiziurejus siaubas apeme. Nu nei per kur nesigauna man grazios spalvos, kazkokie klickai ir viskas... g.gif
Viena vakara galvojau verksiu, tai vyras net juokesi... Nu , nu, sako, dar del dekupazo pradek asaras lieti. lotuliukas.gif bet cia turbut kaltas nestuke.gif
Atsakyti
Mane tuoj pagaus azartas... mirksiukas.gif
Galima, driftas, kokį "Man splavos visai nepasiduoda" pavyzdį?
Juk šitas reikalas saldus kaip medus bigsmile.gif

Domė, tai nestuke.gif čia jau aišku kaip dieną...jautrumas didesnis... mirksiukas.gif
Beje, sakai, ryte aptinki netenkinantį rezultatą...
Laikausi vienos taisyklės dėl spalvų...jokio darbo dirbtinėj šviesoj, kas bebūtų, skubėčiau ar nelabai, žiema ar vasara...darbas su spalvom - tik dienos šviesoj...
Bet gal Tu ne tai turėjai galvoje...
Net su augalais dirbdama, stengiuos bent susidėlioti, sukomponuoti viską dieną, o jau paskui tai, kas sudėliota šviesiom akim, baigiu vakare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 15 rugpjūčio 2008 - 16:45
QUOTE(bite @ 2008 08 15, 17:40)
Laikausi vienos taisyklės dėl spalvų...jokio darbo dirbtinėj šviesoj, kas bebūtų, skubėčiau ar nelabai, žiema ar vasara...darbas su spalvom - tik dienos šviesoj...

Gryna teisybė - idealu, jei galima su splava dirbti prie dienos šviesos.
Blogiausia, tai kai vakare dirbi su mėlyna.
Nes mėlyna + lempos skleidžiama geltona spalva = žalia
Tai vakare dar normaliai atrodo, bet atsikėlus ryte blink.gif galvoji:
"neisiu į darbą, pasimsiu biuletenį ir perdarysiu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 08 15, 18:40)
Mane tuoj pagaus azartas... mirksiukas.gif
Galima, driftas, kokį "Man splavos visai nepasiduoda" pavyzdį?
Juk šitas reikalas saldus kaip medus bigsmile.gif

Domė, tai nestuke.gif čia jau aišku kaip dieną...jautrumas didesnis... mirksiukas.gif
Beje, sakai, ryte aptinki netenkinantį rezultatą...
Bet gal Tu ne tai turėjai galvoje...
Net su augalais dirbdama, stengiuos bent susidėlioti, sukomponuoti viską dieną, o jau paskui tai, kas sudėliota šviesiom akim, baigiu vakare.

As pagrinde tik vakarais ir dirbu, kai savo seima suguldau. biggrin.gif
Diena laiko beveik nera, nebent kelias valandziukes, arba stengiuosi anksciau uz visus bent pora val atsikelti rytais. tada jau turiu garbes prie dienos sviesos dirbti... biggrin.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės, na esu nerealiai išsiblaškiusi, skaitau i nedaskaitau, na kai lelius laksto aplinkui zyzdamas, kažkaip man jau taip gaunasi.. Na pati kalta sad.gif
Atsakyti