kokia faina puodyne
ir daiktas idomus pasirinktas
o radijataoriaus tiksliau uz radijatoriaus irgi baisiai grazu
tik man toks klausimas iskilo, o kai sildymo sezonas prasides ar nieko tam grozui nenutiks
QUOTE(ItaBita @ 2008 08 14, 09:42)
kokia faina puodyne
tik man toks klausimas iskilo, o kai sildymo sezonas prasides ar nieko tam grozui nenutiks
daug karų lakavau,gal atlaikys
QUOTE(lashelis @ 2008 08 14, 11:19)
daug karų lakavau,gal atlaikys
manau lakas tikrai turetu laikyti
Sveikos! labai grazus nauji darbai
norejau paklausti, ar dekupuojant plastmasini pavirsiu reikia kokio specialaus grunto, ar uztenka tik pasiausti pavirsiu
aciu
norejau paklausti, ar dekupuojant plastmasini pavirsiu reikia kokio specialaus grunto, ar uztenka tik pasiausti pavirsiu
aciu
QUOTE(efauto @ 2008 08 14, 11:28)
Aš ant plastiko naudoju Stamperios gruntą (kiek suprantu, jis universalus, visiems paviršiams tinka). Gruntas būna baltas arba skaidrus. Nugruntavus plastiką tikrai labai gerai dažai dengiasi
Stamperia gruntas
O mediniams paviršiams naudoju specialiai medžiui skirtą gruntą, pirktą "Senukuose".
aš nesuprantu kaip jums tos servietėlės vientisis taip gražiai klijuojasi, man raukšlėjasi, nors ir bandžiau kelis kartus ir visaip, niekaip man nesigauna, mačiau tokių nerealių servietėlių Dorado, jos brangios, bet kai man nesigauna didesnio ploto gražiai išklijuoti, kol kas ir susilaikiau su pirkiniais. Na neužilgo ir aš įkelsiu kelis savo pirmus blynus
Ant tam tikrų paviršių lygiai priklijuoti servetėlę kartais naudoju labai paprastą būdą. Tai pabandyti galite labai primityviu būdu.
Paimkite lėkštę, apverskite ją ir uždėkite eksperimentinę servetėlę (kokią visai paprastutę, kurios negaila) ir visa tai pakiškite po silpna vandens srovele iš čiaupo.
Servetėlė, kraipant lėkštę pagal reikalą, akimirksniu apglus idealiai. Kai servetėlė šiek tiek apdžius, ištepkite ją mediumu. Tai štai...Dabar galvokite, kuriais atvejais šis būdas tinka, kuriais - ne. Tarkim, ant tokios gražios citrininės lentelės, manau, galima pabandyti. Dėžučių, ko gero, nesiimsime skandinti, albumų - irgi ir t.t.
Jau nebespėju pasidžiaugti darbeliais, nors jie visi puikūs
Paimkite lėkštę, apverskite ją ir uždėkite eksperimentinę servetėlę (kokią visai paprastutę, kurios negaila) ir visa tai pakiškite po silpna vandens srovele iš čiaupo.
Servetėlė, kraipant lėkštę pagal reikalą, akimirksniu apglus idealiai. Kai servetėlė šiek tiek apdžius, ištepkite ją mediumu. Tai štai...Dabar galvokite, kuriais atvejais šis būdas tinka, kuriais - ne. Tarkim, ant tokios gražios citrininės lentelės, manau, galima pabandyti. Dėžučių, ko gero, nesiimsime skandinti, albumų - irgi ir t.t.
Jau nebespėju pasidžiaugti darbeliais, nors jie visi puikūs
As kai dariau paskutine dezute, tai "atradau" sau toki buda:
klijuojama serveteles pradzios arba per viduri dali pritvirtinau klijais,kad laikytusi, o paskui dali jos greit uztepiau klijais, truputi pakeliau ir jau teptuku ja dregna "guldziau" ant pavirsiaus.Tada tepiau klijais tolesne dali ir vel ja guldziau ir t.t. Bet cia reikia labai labai atsargiai, nes ji man plyso poroj vietu.Bet ten kur ne - tai puikiai ir lygiai lygiai prisiklijavo.
Nezinau ar as cia aiskiai bet tikiuosi nors kiek pades.
klijuojama serveteles pradzios arba per viduri dali pritvirtinau klijais,kad laikytusi, o paskui dali jos greit uztepiau klijais, truputi pakeliau ir jau teptuku ja dregna "guldziau" ant pavirsiaus.Tada tepiau klijais tolesne dali ir vel ja guldziau ir t.t. Bet cia reikia labai labai atsargiai, nes ji man plyso poroj vietu.Bet ten kur ne - tai puikiai ir lygiai lygiai prisiklijavo.
Nezinau ar as cia aiskiai bet tikiuosi nors kiek pades.
o as viena kai bandziau istisine servetel klijuoti tai laaabai riebiau mediumo uztepiau na tikrai baisiai storai ir tada taip tarsi plukdant servetel per pavirsiu tempiau atsargiaim nuo sentro vis braugdma i krastus pirstais, ar net delnu, taip ir priklijavau istisini plota ir pertekliu mediumo nubruakiua, bet tokiu budu labai daug issimeta mediumo
ItaBita...tai neverta mediuma naudot...tai cia toks pat efektas kaip ir suvandeniu...paimi ir skandinni...turiu omeny, kad nekisi jau po kranu, bet taip is sirdies tepi sepeteliu pilnu vandens...o paskui tiesiog nutepi jau mediumu, klijais, lipalu...kam kas tinka... gaila teik mediumo sunaudot...o galutinis vaizdas toks pat turetu but.be to mediumas iskart klijuos, o vanduo leis labiau pakrutiniti servetele kur reikia...