Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

QUOTE(Merė Popins @ 2008 08 13, 10:44)
Mergaites, noriu jusu patarimo  ax.gif , suradau spintelej sena medine cukrine, paprastas medis, nei dazytas, nei lakuotas. Ir dabar nezinau kaip elgtis su vidumi  g.gif , jeigu gautusi graziai tai cukrine butu naudojama buityje, bet ar vidu irgi dazyti ir uzlakuoti, ar palikti naturau medi ir dirbti tik pavirsiuje? Plaunama irgi nebutu, nebent su dregnu skudureliu pavalyciau, sedziu va nusveitus ir nugruntavus pavirsiu, ziuriu i ta vidu ir neapsisprendziu  smile.gif

Nušveisčiau tą cukrinę ir prigirdyčiau sėmenų aliejum, kaip kad visus medinius buities daiktus, kurie skirti sąlyčiui su maistu, dengia...
Tokiu cukrinės renesansu ir baigtųs dekupažas mirksiukas.gif
Cukrus - ypatingas produktas, ypač sugeriantis informaciją iš aplinkos (gal ne be reikalo raganos ir šiaip visokios meškiaregės pataria atsinešti cukraus gabalėlį ? mirksiukas.gif ), tad tai - dar viena priežastis, dėl kurios jį patikėčiau natūralaus medžio glėbiui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 13 rugpjūčio 2008 - 10:51
tikrai labai sutinku su Bite, apskritai daugelis daiktų būtų labai gražūs ir be dekupažo smile.gif o ypač visokie senoviniai mediniai baldžiukai.
Atsakyti
Sveikos, merginos,
kaip visad visi darbeliai ir idejos džiugina akis ir dūšią !

O čia mano paskutiniai "šedevrai" biggrin.gif
Dežutė kavai.Tęsiant G.Klimto kolekciją
Labai patiko tie puodeliai, tai nusprendžiau jiems į kompanija taip ir dėžutę kavai papuošti smile.gif

Dežutė kavai iš arčiau

O čia jau seniai brandinta ir pagaliau įgyvendinta idėja:

Dežutė stalo įrankiams (iš viršaus)

Kad atrodytų gražiau, dar sidabriniu papaišiau:
Pagražinimai

Dežutė stalo įrankiams (pilna)
Atsakyti
Gal kuri turite to pasteles fiksatoriaus "Fixative" is Maximos nuotrauka? Sian buvau Vilniaus Akropoly, bet ten neradau, o mano spausdintuvas rasalinis ir spalvos isbega, labai jo reikia, tad jei kas turite foto labai pagelbetumete smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jura jums smile.gif
nu visaks labai grazu smile.gif
ale man dezute irankiams tai laaabai grazi smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir man dėžutė thumbup.gif
A kur tokią serveyėlę gavai blush2.gif
Atsakyti
na labai dezute grazi... 4u.gif
daiva_z...neieskok...as turiu biggrin.gif pasidalinsiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
jurajums labai grazus darbai wink.gif ypac dezute irankiams mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms!!
Visada malonu kai darbas patinka ir kitiems smile.gif
Atsakyti
sveikos, mergytes 4u.gif as cia visai naujoke ir zalioke ax.gif pabandysiu parodysti savo pirmaji blyna, aisku bisk prisviles kiek, bet visgi blynas rolleyes.gif

http://picasaweb.goo...234128945171826

http://picasaweb.goo...233627296734434
Atsakyti
jurajum,
tikrai gražu thumbup.gif

O ir Slywukas kad pasidarbavo mirksiukas.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Ir aš prie tų naujokių,čia mano dekupažas iš "bėdos",nes keičiant langus labai nedailiai nuplėšė tapetus,o remonto tai nenusimato greitu laiku ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti