Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

QUOTE(Marzde @ 2008 08 12, 16:34)
Na laukiu dar pasisakymų, man tik įdomus pavadinimas ir kur jų rast.

Aš irgi naudoju tuos pigmentus, kur bite nuorodą įdėjo. Man jie visai geri - pakankamai ryškios spalvos gaunasi. Tik, aišku, spalvytes jau reik pačiai maišytis.

QUOTE(Domė @ 2008 08 12, 17:10)
O kiek uz ji noretum?
ir ka ten dar turi ir kiek nori? biggrin.gif  mirksiukas.gif

Maniakinis dekupažinimas vyksta? lotuliukas.gif Jau turbūt ta stadija, kai nebegali pro daiktus ramiai praeit, jei tik juos įmanoma dekupažint lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 12 rugpjūčio 2008 - 17:31
Labai ačiū visoms už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
gal kas gales padeti...
gal kuri zino kam naudojama si priemone:transparent medium...???? g.gif
http://picasaweb.goo...681132277231906
ji publikuojama kataloge su tokias kaip:mediumas tekstilei, nakti svieciantis mediumas ir prailginanti dziuvima priemones...
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 08 12, 19:28)
Aš irgi naudoju tuos pigmentus, kur bite nuorodą įdėjo. Man jie visai geri - pakankamai ryškios spalvos gaunasi. Tik, aišku, spalvytes jau reik pačiai maišytis.
Maniakinis dekupažinimas vyksta? lotuliukas.gif Jau turbūt ta stadija, kai nebegali pro daiktus ramiai praeit, jei tik juos įmanoma dekupažint lotuliukas.gif

Nu jau zinok panasiai.
Pamatau ka nors ir galvoju pirma ar man to daigto reikia isvis, o paskui, ka is jo galeciau padaryti... g.gif
Kosmaras jau kazkoks.... blink.gif
Atsakyti
Domė, jei dar galvoji, ar Tau to daikto reikia, tai dar viskas OK mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 12 rugpjūčio 2008 - 21:50
Na, o as jums pasirodysiu savo pakabeles: pirmaja, pries kelias savaites padariau user posted image

o stai sita siandien pasidariau biggrin.gif
user posted image

Man taip patiko jas daryti, kad beveik baigiu dar viena pakabele thumbup.gif
Atsakyti
Domėjausi ir aš pigmentais, tik čia (UK) mačiau tokius birius, miltelius. Ar kuri esate naudojusi birius? Ar jie tolygiai išsimaišo?
Atsakyti
Mergaites, o kur jus perkat filca? Vakar senukuose ieskojau, tai likau nesuprasta ax.gif
Ir dar, jeigu as noriu kad daiktas butu suskilinejes, bet nenudazytas, tai pirma turiu nulakuot, tada tepti dvikomponenti ir paskui vel lakuot?
Atsakyti
siaip tai daug kur yra...bet vakar buvau medziagu parduotuvej...man ten labai patiko...tos plonas... ax.gif konkreciai Vilniuje nzn, bet manau daugumoj audiniu parduotuviu tikrai turetu but. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2008 08 13, 04:13)
Domėjausi ir aš pigmentais, tik čia (UK) mačiau tokius birius, miltelius. Ar kuri esate naudojusi birius? Ar jie tolygiai išsimaišo?

Birių ieškojau Senukuose, bet nieko neradau. Turėtų gerai išsimaišyti, bet manau irgi priklauso nuo firmos, pigmento kokybės ir etc.

QUOTE(deimushka @ 2008 08 13, 08:57)
Ir dar, jeigu as noriu kad daiktas butu suskilinejes, bet nenudazytas, tai pirma turiu nulakuot, tada tepti dvikomponenti ir paskui vel lakuot?

Jei nori, kad daiktas būtų suskilęs paviršiuje, tai lakuojame, kad apsaugot paveiksliuką, jei jo nėra, nebūtina lakuot. Tada step 1, kai padžiūna - step 2 ir išdžiūvus išryškiname įtrūkimus. Vėl džioviname ir lakuojame n kartų.
Atsakyti
Filca rankdarbiu parduotuveje perku, daug spalvu lapas A4 kaina 2lt cia kaune butu dauksos ir valanciaus parduotuvese smile.gif
Atsakyti
Mergaites, noriu jusu patarimo ax.gif , suradau spintelej sena medine cukrine, paprastas medis, nei dazytas, nei lakuotas. Ir dabar nezinau kaip elgtis su vidumi g.gif , jeigu gautusi graziai tai cukrine butu naudojama buityje, bet ar vidu irgi dazyti ir uzlakuoti, ar palikti naturau medi ir dirbti tik pavirsiuje? Plaunama irgi nebutu, nebent su dregnu skudureliu pavalyciau, sedziu va nusveitus ir nugruntavus pavirsiu, ziuriu i ta vidu ir neapsisprendziu smile.gif
Atsakyti