Beje, gal yra temelė apie dekupažo kursus? aš neradau
del printerio, tai jei jau pirksi, tai pirk normalu, nepagalek keliu litu daugiau...rasalini dekupazui ne taip gerai tarnaus kaip lazerinis, be to...rasalui isleidus tiek pinigu...iseis brangiau veliau, nei lazerinis...turiu normalu, lzerini...bet ant sumustiniu popieriaus vis del to nespausdinu... kiek snekejau su zmonem kurie dirba su jais...labai jau gadina printeri...tikrai geriau atsispausdinti ant balto ir ji paploninti is kitos puses... aisku, jei printeris ne naujas, jau atitarnaves, tai galima ir ant sviestinio, bet naujo tikrai tam reikalui nenaudociau...
Štai ir man reikia pagalbos ar patarimo.
Taigi dekoravau nedelę medinę dėžutę. Šitaip ji atrodė prieš lakavimą. Dažyta akriliniais dažais, sendinta vaškinėm kreidelėm, servetėlės motyvas klijuotas skiestu pva.
Viskas gal ir būtų buvę gerai, jei nebūčiau pradėjus lakuoti. Tagi lakavau 'Winsor & Newton' firmos Galeria Acrylic Mediums 'Matt Varnish'. Nugi ir kaip tyčia pradėjo lįsti lauk tas apatinis dažų sluoksnis Žodžiu pamėlynavo tiek, kad sugadino visą dėžutę ir dabar mėginu perdaryti.
Gal kuri buvote su kažkuo panašiu susidūrusios? Gal aš kažką ne taip padariau?
Taigi dekoravau nedelę medinę dėžutę. Šitaip ji atrodė prieš lakavimą. Dažyta akriliniais dažais, sendinta vaškinėm kreidelėm, servetėlės motyvas klijuotas skiestu pva.
Viskas gal ir būtų buvę gerai, jei nebūčiau pradėjus lakuoti. Tagi lakavau 'Winsor & Newton' firmos Galeria Acrylic Mediums 'Matt Varnish'. Nugi ir kaip tyčia pradėjo lįsti lauk tas apatinis dažų sluoksnis Žodžiu pamėlynavo tiek, kad sugadino visą dėžutę ir dabar mėginu perdaryti.
Gal kuri buvote su kažkuo panašiu susidūrusios? Gal aš kažką ne taip padariau?
atrodo kepiau pagal instrukciją nuo buteliuko, su ventiliatoriumi, elektrinėje orkaitėje. Matai,aš tikrinau,kas darosi su dažais, ,tai jie pageltonavo, bet kaip pats paveiksliukasgali pageltonuoti? gal per mažai klijų buvo, tiesiog jis nebeapsaugojo paveiksliuko ?
WildCat, o mėlyni dažai irgi akriliniai buvo gal gali pavadinimą dažų parašyti,ar nuotrauką įmesti?
nes toks jausmas, kad mėlyni buvo vandeniniai, kitaip kaip jie galėjo paskysti?...
WildCat, o mėlyni dažai irgi akriliniai buvo gal gali pavadinimą dažų parašyti,ar nuotrauką įmesti?
nes toks jausmas, kad mėlyni buvo vandeniniai, kitaip kaip jie galėjo paskysti?...
Tsile, nu modelis mano lazerinio spausdintuvo gal CLP-300, o firma-SAMSUNG. Tikrai geras, jau daug kartų išbandyta.
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 04, 13:48)
Akriliniai, bet matyt dažuose ir esmė. Nes dariau dar dvi dėžutes. Ir vienoje panaudojau tuos pačius dažus, kaip ir pirmojoj dėžutėj. Tai sendinau su vienkomponenčiu ir jau klijuojant servetėlę dažai truputį persisunkė. Kol kas atrodo gerai, man net tas lengvas dažų persisunkimas patinka. Bėda tik dėl lakavimo. Na mėginsiu užfiksuoti viską purškiamu laku. Gal pavyks.
na su pur6kiamu tikrai pavyks užfiksuoti, tik žiūrėk po to ,kad kita priemononė ar dažas į balutes nesubėgtų, galima papurkšti kelis kartus ir pašvirtinti labai švelniu popieriuku. Kažkas rašė,kad ant lako į balas subėga dvikomponentis.
Tai gali parašyti tikslų tų dažų pavadinimą, kad kitos nesuklystų pirkdamos tokius dažus. AČIŪ
Tai gali parašyti tikslų tų dažų pavadinimą, kad kitos nesuklystų pirkdamos tokius dažus. AČIŪ
BabyGrite , bet nesuprantu kas ant antro vazono pavaizduota
PAbandžiau ir aš kas tas dekupažas. sunku, servetėlė susiraukšlėjo, bet vistiek įdomu
QUOTE(Babaužienė @ 2008 08 04, 20:45)
BabyGrite , bet nesuprantu kas ant antro vazono pavaizduota
As istikruju ir niekaip nesuprantu ar cia kastonas ar riesutas ,mano sese uzmate sitas serveteles ir nupirko