Čia Agentės darbai , manau ir vienur ir kitur yra Sotille lakas, gal ji pati patvirtins
Dekui už atsakymą .
QUOTE(Marzde @ 2008 08 12, 14:40)
Dabar man patarkit. Prireikė man pigmentų, buvau Senukuose Ukmergės g., nieko gero. Kur perkat pigmentus, normalesnius? Ir būtų neblogai, kad būtų sodresnės spalvos.Nes yra pigmentų tokių, kaip čia pavadinus, neryškių spalvų. Tarkim ruda, tai ne ruda, o tamsiai kakavinė kažkokia.
Marzde, pigmentus esu pirkusi Senukuose, ir man jie visai puikiai pasitarnauja.
Dėl spalvų tai patarčiau pačiai maišytis, išgausi kokių tik širdis užsigeis.
Tam reikalingos trys pagrindinės spalvos: mėlyna, geltona ir raudona.
Viskas priklauso nuo jų grynumo.
Tarkim, jei reikia rudos, tai maišai žalią su raudona ir, keisdama jų santykį ar dar įmaišydama šiek tiek kitų spalvų (jei truputį mėlynos, ruda jau "šaltesne" taps, neturės tokio šokoladinio šiltumo, įgaus pilkumo), gauni norimą rudą. O nusipirkusi jau paruoštą rudą, ir teturėsi vieną atspalvį.
Esu dar įsigijusi ir kitokių pagal savo mėgiamą spalvinę gamą. Tai - ochra, smėlio, biriuza, alyvuogių...
Pirkau šios rūšies: http://www.senukai.l...ist_tab=actions
Nesakau nei kad jie geri, nei kad kažkuo blogi, paprasčiausiai naudoju juos ir neturiu su kuo palyginti, o spalvas pasidarau, kokių tik reikia.
bite dėkui už tokį išsamų atsakymą. Šitų nesu bandžius, sakai tau visai patiko su jais dirbt...
Na laukiu dar pasisakymų, man tik įdomus pavadinimas ir kur jų rast. Tiesiog pastebėjau, kad anksčiau pigmentų pasirinkimas buvo didesnis, gal nelabai kas juos perka, tai ir neužveža. Dabar visi vietoj litrais susimaišo ir turi reikiamą spalvą.
Na laukiu dar pasisakymų, man tik įdomus pavadinimas ir kur jų rast. Tiesiog pastebėjau, kad anksčiau pigmentų pasirinkimas buvo didesnis, gal nelabai kas juos perka, tai ir neužveža. Dabar visi vietoj litrais susimaišo ir turi reikiamą spalvą.
Sveikutes.Likau suzaveta jusu darbais.Bandysiu ir as ka nors padaryt.
O uzlipusi i palepe kitokiom akim paziurejau i daiktus ir manau vienas staliukas galetu virst meno kuriniu jusiskese rankose...
Jeigu kam tiktu-parduociau
O uzlipusi i palepe kitokiom akim paziurejau i daiktus ir manau vienas staliukas galetu virst meno kuriniu jusiskese rankose...
Labai neblogą daikčiuką radai. Kiek matau ir neblogai išsilaikęs.
Tai nepardavinėk, o pati pabandyk pagrąžint
QUOTE(d-oncek @ 2008 08 12, 17:43)
Sveikutes.Likau suzaveta jusu darbais.Bandysiu ir as ka nors padaryt.
Oi zinok tik viena foto rodo...
tik staliuko....
O kiek uz ji noretum?
ir ka ten dar turi ir kiek nori?
QUOTE(Marzde @ 2008 08 12, 17:04)
bite dėkui už tokį išsamų atsakymą. Šitų nesu bandžius, sakai tau visai patiko su jais dirbt...
As naudoju lietuviskus dazai-pigmentai"AKRILEN",jie tokiuose mazuose permatomuose plastmasiniuose kibiriukuose po 120 g (kaip buna silkes ar saslykai tik maziukai) .Man jie visai patinka ,kai reikia tamsaus pagrindo ,tai vien jais ir dazau , o kai reik atspalvio tai tada jau maisau kaip pigmenta.Jei teisingai suprantu , esi vilniete, tai ju galybe spalvu yra PASIDARYK PATS Virsuliskese ,ir kaina gera, nepilni 4 lt.
Šitus esu bandžius, man visai patiko. Pavadinimo nepamenu, bet turbūt tie patys, ne įpakavimas toks pat. Bet Senukai nebeprekiauja tokiais. Dėkui, kad parašei kur rast, eisim prekintis
QUOTE(Marzde @ 2008 08 12, 16:08)
Labai neblogą daikčiuką radai. Kiek matau ir neblogai išsilaikęs.
Jei pagrazinsiu-vistiek nebus kur pastatyt.O be to as dar ne nebandziau ir man laaaabai toli iki jusu
Papildyta:
QUOTE(Domė @ 2008 08 12, 16:10)
Oi zinok tik viena foto rodo...
tik staliuko....
O kiek uz ji noretum?
tik staliuko....
O kiek uz ji noretum?
Man rodo visas Ten tas pats staliukas tik kita poza Yra stalciukas.
50lt
QUOTE(Marzde @ 2008 08 12, 15:40)
shrekiuke norėjau parodyt tau foto ryžinės servetėlės ir paprastos. Bet iš foto (kai ryžinė su paveiksliuku) nelabai matos skirtumai. Juos Justess aprašė. Pasirinkimas paveiksliukų netoks gausus ir kaina didesnė už paprastas, o šiaip dirbt su ryžinėm labai smagu.
Papildyta:
Dabar man patarkit. Prireikė man pigmentų, buvau Senukuose Ukmergės g., nieko gero. Kur perkat pigmentus, normalesnius? Ir būtų neblogai, kad būtų sodresnės spalvos.Nes yra pigmentų tokių, kaip čia pavadinus, neryškių spalvų. Tarkim ruda, tai ne ruda, o tamsiai kakavinė kažkokia.
Tūtelės maximinės ir pan. po 5ml netinka
Papildyta:
Tūtelės maximinės ir pan. po 5ml netinka
Nu ten senuku pigesni kur pigmentai tai ant bonkytes tikrai spalvos paplautos kazkokios pavaizduotos, bet kai pats pigmentas pilas tai pakankamai sodrios spalvos, jauciu bandyk ir pamatysi kad bus intensyvios spalvos tik pavyzdys neatitinka tikroves
Aš pigmentus perku Ermitaže