Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Dekupazo tema vel bjauriu pliurpalu pilna.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rodykite griau ka grazaus padaret, tingines. Ir kadanors baikite tas arsias diskusijas.
Atsakyti
Gera naujiena skalbiau su dreft ir skalbiniai puikiai islaike forma ir spalva bigsmile.gif bet va paveiksliukas NEA angel_sadangel.gif cry.gif

Dome o siaip tai nieks netinginiauja vat tik zinai karas Gruzijoje ir netik ... tai nera noro kazka girtis smile.gif
Atsakyti
Įsidėkite paveiksliuką į savo webą ar blogą:

MES SU TAVIMI, GRUZIJA
Atsakyti
matyt kaip naujokė esu nepastebima smile.gif dar vienas kl į kurį turbūt neatsakysit. Gal bandėt maximoj esančius akrilinius dažus, dabar mačia yra 6 spalvų nemažos tutelės ir tekainuoja 19.99lt. Ir dar gal galit pasakyti, kuo skiriasi parasta servietėlė nuo ryžinės?
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2008 08 12, 10:01)
matyt kaip naujokė esu nepastebima smile.gif dar vienas kl į kurį turbūt neatsakysit. Gal bandėt maximoj esančius akrilinius dažus, dabar mačia yra 6 spalvų nemažos tutelės ir tekainuoja 19.99lt. Ir dar gal galit pasakyti, kuo skiriasi parasta servietėlė nuo ryžinės?

As turiu tuos dazus,jie prastesni nei dailininku parduotuves.
O,gal kas perkat dazus spec.parduotuvese? ir kurie geresni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 12 rugpjūčio 2008 - 09:14
QUOTE(shrekiuke @ 2008 08 12, 10:01)

Dažų iš Maximos nesu bandžius, tai neturiu komentarų.
Ryžinė ir paprasta servetėlė skiriasi popieriumi. Man atrodo, kad kažkas tikrai atsakė į šį tavo klausimą... ryžinė tvirtesnė, ne taip raukšlėjasi, lengviau priklijuoti. Kainos taip pat skiriasi 4u.gif
Atsakyti
Na va, as savo pirmuju darbeliu net nufotkinti nespejau, teta paprase padovanoti ax.gif dabar bandau atnaujinti sena patefona (tiksliau deze patefono, nes vidurius visus isemiau, kad nesugadinciau)tik va problemele: vakar nakti daziau jau gal trecia karta, akys matyt pavarge buvo, nepamaciau kad nuo teptuko serys toks netrumpas liko prilipes, as jau uzdejau paveiksleli, nelabai norisi viska nuvalyti, kaip manot gal keleta kartu nulakavus ir pasvitrinus jis nusitrintu ?Patarkit ka daryti help.gif
Ir dar norejau paklausti, jus su kempinele kai dazot, tai tepat dazus ar tapsnojat ?
Dekui
Atsakyti
del serveteliu skirtumo tai tikrai atsakyma skaiciau i tavo klausima o del dazu galiu pasakyti tik tiek: balti dazai pirkti senukuose isdziuvus buna visiskai atsparus vandeniui o pirkti Tomas Philipse 24 tuteles ivairiausiu spalvu tai visiskai kitokia dazu struktuda, nes jie skirti piesimui o ne pavirsiu dazymui ir net isdziuvusius juos galima veliau nuplauti atmirkius vandenyje, o kokie maksinoje tiksliai nezinau bet speju kad jie irgi skirti piesimui o ne dazymui
Atsakyti
Na kaip matau karstos diskusijos.
Bet jeigu ju nebutu taip ir nezinotume ka blogai darome
kaip viska pataisyti , kokias priemones geriau panaudoti.
ten jus kalbejote apie purskiama laka. gal galite pavadinima parasyti.
Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 08 12, 10:12)
O,gal kas perkat dazus spec.parduotuvese? ir kurie geresni?

Aš esu kelias spalvas Stamperios nusipirkus - dažai skystesni truputį nei iš dailininkų prekių. Šiaip dengiasi gražiai, bet kaina tai nesvietiška blink.gif Todėl dažniausiai perku iš dailininkų parduotuvių arba gaminu pati (perku baltą akrilą kokybišką ir pigmentus) 4u.gif
Atsakyti
del kempineles tai as ir tepu ir tapsnoju kaip sugalvoju tapsnojant sluoksnis storesnis bet ir burbuliuku gali papulti o tepant sluoksnis plonesnis ir burbuliuku nebuna tai kaip nori taip bandyk ziurint ko nori
Papildyta:
teisingai justes sako pavirsiu dengimui geriusia gaminti dazus is pigmentu maisant su baltais dazais isgaunant sviesius atspalvius arba maisant su bespalvemis bazemis isgaunat ryskias, sodrias spalvas, nors kad nereiktu atskirai pirkti baziu, galima naudoti geros kokybes akrilini laka ir ji maisyti su pigmentais ir ju negali but daugiau nei 5 procentai
Atsakyti
QUOTE(IrmaAmbr @ 2008 08 12, 10:19)
ten jus kalbejote apie purskiama laka. gal galite pavadinima parasyti.
Busiu dekinga 4u.gif

purškiamas si ntetinis lakas

Čia šiaip galima pasidairyti į naudojamas priemones ir pasiskaityt komentarus apie jas: Dekupažo priemonės
Atsakyti