Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Na, man teko susidurti su panasia problema, bet be sendinimo efekto ir iskilimas buvo nedidelis. Taciau as padengiau pavirsiu labai storu sluoksniu akrilinio lako ir problema buvo isspresta smile.gif
Atsakyti
nu bandysiu... smile.gif jei ateiti issoks, pataisysiu...savam zmogui darau, tai jei ka, neapsmerks... biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,ga turit ideju kaip lygiai ispjauti apskritima is faneros?
Atsakyti
va va...man irgi idomu buvo:)))kazkada , visaip sukau galva ir nieko gero nesigavo...visai mielai grisciau prie senos idejos, jei tik kas patars... ax.gif
Atsakyti
stakliukėm laugh.gif
o šiaip tai nubrėžk tą apskritimą ir su lobziku pjauk, geriau rankiniu...ilgai užtrūks bet lygiau gausis, nes su elektriniu nespėsi lygiai pjaut biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas kaip tik galetumete patarti del fanieros : mano durys fanierines, bet tokios slidzios, na, kaip ir laminuotos, ir dazai nesilaiko. Bandziau pasveisti, bet nieko.. na, gal ir per mazai sveiciau. g.gif Gal kas tureti kokiu ideju, kiap apdoroti tokia faniera, jeigu isvis yra imanoma ?
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 08 08, 21:54)
stakliukėm laugh.gif
o šiaip tai nubrėžk tą apskritimą ir su lobziku pjauk, geriau rankiniu...ilgai užtrūks bet lygiau gausis, nes su elektriniu nespėsi lygiai pjaut biggrin.gif

O gal yra kokia istaiga kur galetu ispjauti? g.gif Man lygiai reiketu... ax.gif
Papildyta:
o gal kur stiklus pjausto? Ar cia kitokie instrumentai reikalingi...
Atsakyti
atvaziuok i panevezy nuvesiu:))))bet gi visai tuscia galva mano...kai pasakei, dl istaigos tai ir toptelejo i galva...o kai paciai reikejo, nedasuto... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 08 08, 08:26)
Labai gražios tavo kėdės  4u.gif Tik man visada atrodo (greičiausia taip nėra biggrin.gif ) kad su baltom kelnėm atsisėsi ir liks ta servetėlė ant užpakalio  lotuliukas.gif  blush2.gif

ačiū, ir vykit tolyn tokias mintis, jei baldas skirtas sedėjimui, vadinasi reikia sėdėti. Aš savo dupcytę rytais dėsiu su malonumu mirksiukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(IrmaAmbr @ 2008 08 08, 09:04)
labai grazios kedutes.
Namuose turiu tokias pat senovines gal penkias.
Tikrai reiketu pabandyti.
Saunuole thumbup.gif

ačiū. tai bandyk, man tai žiauriai patiko daryti, o ir dabar namuose nebe du laužai stovi, o dvi gražiausios kėdės džiūgina akis smile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Domile @ 2008 08 08, 12:18)
relija o ta faniera tokia slidi, net nemoku paaiskinti.. bet sveiciant vistiek tas slidumas islieka  blink.gif nezinau, gal kokio dedes dailides reikes pasiklausti patarimo, kaip ten ja ,,apdoroti''  biggrin.gif

Gal pabandyk gruntuoti g.gif ? MB, sakė reikia šlyfuoti su aparatu spec, bo rankom tai schmoll.gif gali jos ir nukristi kol nušlifinsi lotuliukas.gif

QUOTE(kornelija.k @ 2008 08 08, 18:06)
relijos kedes - SUPERINES, ypac ta zalia thumbup.gif

ačiū, ji antroji buvo daryta, šiek tiek jau geriau ax.gif

QUOTE(Lahja @ 2008 08 08, 22:06)
O gal yra kokia istaiga kur galetu ispjauti? g.gif Man lygiai reiketu... ax.gif
Papildyta:
o gal kur stiklus pjausto? Ar cia kitokie instrumentai reikalingi...

Žiūrint kur tu gyveni, bet visokie senukai turi tokią paslaugą ir šiaip būna dirbtuvėlių tokių visokių... Pasiieškok internete.
Atsakyti
Gabii__, man taip yra nutikę...gal praėjus mėnesiui po dėželės baigimo, atsirado dvi pūslytės...Jos atsirado mano atveju tikrai dėl to, kad mažai brinkintas paveikslėlis buvo, o ir mediumas per mažai skiestas...Dar tai gali įtakoti ir negruntuotas pirminis paviršius.
Išsprendžiau taip: atskiedžiau mediumą, įtraukiau į švirkštą ir atsargiai ties skeldėjimu pradūriau ir įšvirkščiau į pūslelę...Tuomet tuos klijus pūslelėje pastumdžiau, kad pasiskirstytų visam plotelyje ir, išspaudusi jų likutį pro dūrio skylutę, gerai prispaudžiau pūsliukę. Viskas kuo puikiausiai susitvarkė, tik pūslelės plote atsirado papildomas smulkus skeldėjimas (buvo naudotas dvikomponentis).
Dabar visad turiu keletą atsarginių švirkštų storom adatom, tačiau darysiu viską, kad jų nereiktų panaudoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
nu reikes pabandyti...tik jauciu kad rankos drebes... biggrin.gif nu ryt reiks pabandyti...ziuresim kas gausis...aciu bitut mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, kas yra mediumas ir patina ir kam jie naudojami?
Atsakyti