QUOTE(Žiogelis @ 2008 08 06, 16:12)
Nusipirkau vakar "Biovelos" dešrelių "be E". Nu bet sudėtis...
Ypač patiko paskutinis įrašas: "kvapioji medžiaga"
Dar: vanduo
, lašiniai, salieras
, vaisių ekstarktai
, dekstrozė
, prieskoninių augalų ir prieskonių ekstraktai... Žodžiu, mano vaikai valgyti griežtai atsisakė, nors dešrelės yra jų skanėstas, nes labai retai gauna. O pasidžiaugiau, kad įvairesnių produktų be E atsiranda. Žodžiu, esu žioplė kokių reta
koks kosmaras!!!!
mano viena pazistama savo 10 men., kudikiui desreles duoda...atrodo, kad ant sio svieto nera daugiau ka valgyti ka??? vos neatsisedau isgirdusi...bet kiausinio neduoda, sako:O GAL ISBERS!!!!
Papildyta:
QUOTE(Grazinatorius @ 2009 02 20, 22:19)
Kiek žiūrėjau temą tai ekologiškus produk
tus pagrinde medžiojate didžiosiose parduotuvėse arba turgeliuose. Ar kas nors užsisakote ekologiškų produktų iš Ekologiškų produkų Antakalnyje. Aš reguliariai vis po truputį užsakau tai daržoviu tai rukytos mėsytės, bet įtariu kad palyginus su turgeliais tai kainos ten daug aukštesnės. Beje kaip tik atvejžė labai gardžios šoninės ir jogurto, tik atviras klausimas ar tikra pas juos visi produktai ekologiški.
labukas,
mes tai turim soda vasara augiame ten daug ka, taip pat yra kaimas is ten vezames...daznai tevai nuvaziuoja aplankyti prosenele i kaima tai buna Rokiskyje turguosem tai daug ko atveza is ten...kai ka perkam ypac vaikui is ekologisku prekiu parduotuviu...is darzoviu mazai ka perkam maximoj, mesa taip pat perkam kaime... papjauna avi atsivezam susidedam i kamera ir ramu
nes parduotuvese tai kosmaras tiek kainos tiek mesa kartais pasitaiko.
Antakalnyje nesu pirkusi.
Papildyta:
QUOTE(Kenzo26 @ 2009 02 20, 22:43)
Kartais apsilankau ir si bei ta nusiperku sioje parduotuveje. Jei butu arciau namu, gal ir dazniau uzsukciau. Vieni produktai joje yra ekologiski kiti naturalus (kuo skiriasi, detaliai aprasyta ju puslapyje). Darzoves ir duona tikrai pigiau pirkti turgeliuose. Bet jie turi labai skanius Petroniu kaimo jogurtus ir pieno surius
(sie produktai yra ne ekolgiski, bet naturalus). Iki naujuju metu pirkdavau pas juos ir ekologiskus kiausinius, kitur niekur Vilniuje nemaciau. Deja, po nauju metu ju nebeturi. Trumpai tiek
o kur antakalnyje yra...hm...man labai toli vaziuoti, as geriau i tymo turgeli nulekiu...
Papildyta:
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 02 20, 20:44)
bus
štai jų plakatas
ACIUUU