Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Savannaa @ 2009 02 18, 16:31)
radau kad  nuo 11.00 kiekv trec. buna..
O ko ten gero apart isgirta ragaisi galima nusipirkt ?  g.gif

kiek zinau siame mini turgelyje turejo startuoti iki 10 ukininku. O galima gauti ekologisku darzoviu, obuoliu, medaus, duonos, mesos gamyniu bei si treciadieni turejo buti ekologisku karpiu.
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2009 02 18, 17:45)
kiek zinau siame mini turgelyje turejo startuoti iki 10 ukininku. O galima gauti ekologisku darzoviu, obuoliu, medaus, duonos, mesos gamyniu bei si treciadieni turejo buti ekologisku karpiu.

kaip saunu, o tai maluos po skirtingas pardas, ten morkas, cia bulves perku, svogunu pora sav savo rajone rast negalejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2009 02 18, 17:31)
O ko ten gero apart isgirta ragaisi galima nusipirkt ?  g.gif

QUOTE(Kenzo26 @ 2009 02 18, 17:45)

Taip, taip, mačiau, kad buvo karpių. Šiaip nebuvo daug ūkininkų palapinių, bet iš esmės norint nemažai buvo galima pasirankioti - vienur tamsi duona, kitur - šviesi duona, ragaišiai ir pan, kitoje palapinėje - medus, žvakės ir kiti bičių produktai, kitur daržovės, lygtais buvo siūlančių obuolius (bet nesu tikra). Vat tik dėl mėsos tai nesu tikra ar buvo, lygtais nea... g.gif
Atsakyti
Šiandien pirmą kart išbandžiau lietuvišką eko šokoladą. "Rūtos" gamybos. Nusipirkau pienišką ir juodą. Paragavau pieniškąjį - skanus smile.gif na nei blogesnis nei geresnis už paprastą gerą pienišką lietuvišką šokoladą smile.gif Beja jis sertifikuotas
štai tokiu ženklu user posted image
o pasak info iš mano paraše pažymėto blogo, šis ženklas šveicariškas... tai tas džiugina (kažkaip man daugiau pasitikėjimo suteikia nei, tarkim, lietuviškas "EKOagros" ženkliukas... g.gif )
Minusas - gan aukšta kaina. 100gr - 4.99Lt ('Maximoje' pirkau).
P.S. man gražūs popierėliai, M.K.Čiurlionio paveikslų motyvais papuošti. Estetiškai atrodo smile.gif Tik nesu tikra ar šis popierius perdirbamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaskyte: 19 vasario 2009 - 20:52
kuo toliau, tuo labiau man atrodo, kad su tai tik žmonių mulkinimas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 02 19, 21:34)
kuo toliau, tuo labiau man atrodo, kad su tai tik žmonių mulkinimas...  rolleyes.gif

blink.gif
per mazai info turit, kad taip manot mirksiukas.gif
Atsakyti
ar rytoj bus Tatulos muge Mindaugo mokyklos (Vilniuj)?
kažkaip neberadau jų puslapy skelbimo su konkrečiom datom...

bet radau skyrelį "receptai". o pačiam pirmam recepte reikia "vegetos" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 02 20, 19:39)
ar rytoj bus Tatulos muge Mindaugo mokyklos (Vilniuj)?
kažkaip neberadau jų puslapy skelbimo su konkrečiom datom...

bet radau skyrelį "receptai". o pačiam pirmam recepte reikia "vegetos" doh.gif

bus 4u.gif štai jų plakatas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaskyte: 20 vasario 2009 - 20:16
Kiek žiūrėjau temą tai ekologiškus produktus pagrinde medžiojate didžiosiose parduotuvėse arba turgeliuose. Ar kas nors užsisakote ekologiškų produktų iš Ekologiškų produkų Antakalnyje. Aš reguliariai vis po truputį užsakau tai daržoviu tai rukytos mėsytės, bet įtariu kad palyginus su turgeliais tai kainos ten daug aukštesnės. Beje kaip tik atvejžė labai gardžios šoninės ir jogurto, tik atviras klausimas ar tikra pas juos visi produktai ekologiški.
Atsakyti
QUOTE(Grazinatorius @ 2009 02 20, 21:19)
Kiek žiūrėjau temą tai ekologiškus produktus pagrinde medžiojate didžiosiose parduotuvėse arba turgeliuose.  Ar kas nors užsisakote ekologiškų produktų iš Ekologiškų produkų Antakalnyje.

Kartais apsilankau ir si bei ta nusiperku sioje parduotuveje. Jei butu arciau namu, gal ir dazniau uzsukciau. Vieni produktai joje yra ekologiski kiti naturalus (kuo skiriasi, detaliai aprasyta ju puslapyje). Darzoves ir duona tikrai pigiau pirkti turgeliuose. Bet jie turi labai skanius Petroniu kaimo jogurtus ir pieno surius thumbup.gif (sie produktai yra ne ekolgiski, bet naturalus). Iki naujuju metu pirkdavau pas juos ir ekologiskus kiausinius, kitur niekur Vilniuje nemaciau. Deja, po nauju metu ju nebeturi. Trumpai tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 20 vasario 2009 - 21:48
QUOTE(Žiogelis @ 2008 08 06, 16:12)
Nusipirkau vakar "Biovelos" dešrelių "be E". Nu bet sudėtis...  doh.gif Ypač patiko paskutinis įrašas: "kvapioji medžiaga"  doh.gif Dar: vanduo  doh.gif , lašiniai, salieras  doh.gif , vaisių ekstarktai  doh.gif , dekstrozė  doh.gif , prieskoninių augalų ir prieskonių ekstraktai... Žodžiu, mano vaikai valgyti griežtai atsisakė, nors dešrelės yra jų skanėstas, nes labai retai gauna. O pasidžiaugiau, kad įvairesnių produktų be E atsiranda. Žodžiu, esu žioplė kokių reta sad.gif

koks kosmaras!!!!
mano viena pazistama savo 10 men., kudikiui desreles duoda...atrodo, kad ant sio svieto nera daugiau ka valgyti ka??? vos neatsisedau isgirdusi...bet kiausinio neduoda, sako:O GAL ISBERS!!!! blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Grazinatorius @ 2009 02 20, 22:19)
Kiek žiūrėjau temą tai ekologiškus produk
tus pagrinde medžiojate didžiosiose parduotuvėse arba turgeliuose.  Ar kas nors užsisakote ekologiškų produktų iš Ekologiškų produkų Antakalnyje.  Aš reguliariai vis po truputį užsakau tai daržoviu tai rukytos mėsytės, bet įtariu kad palyginus su turgeliais tai kainos ten daug aukštesnės.  Beje kaip tik atvejžė labai gardžios šoninės ir jogurto, tik atviras klausimas ar tikra pas juos visi produktai ekologiški.

labukas,

mes tai turim soda vasara augiame ten daug ka, taip pat yra kaimas is ten vezames...daznai tevai nuvaziuoja aplankyti prosenele i kaima tai buna Rokiskyje turguosem tai daug ko atveza is ten...kai ka perkam ypac vaikui is ekologisku prekiu parduotuviu...is darzoviu mazai ka perkam maximoj, mesa taip pat perkam kaime... papjauna avi atsivezam susidedam i kamera ir ramu smile.gif nes parduotuvese tai kosmaras tiek kainos tiek mesa kartais pasitaiko.
Antakalnyje nesu pirkusi.
Papildyta:
QUOTE(Kenzo26 @ 2009 02 20, 22:43)
Kartais apsilankau ir si bei ta nusiperku sioje parduotuveje.  Jei butu arciau namu, gal ir dazniau uzsukciau. Vieni produktai joje yra ekologiski kiti naturalus (kuo skiriasi, detaliai aprasyta ju puslapyje). Darzoves ir duona tikrai pigiau pirkti turgeliuose. Bet jie turi labai skanius Petroniu kaimo jogurtus ir pieno surius  thumbup.gif (sie produktai yra ne ekolgiski, bet naturalus). Iki naujuju metu pirkdavau pas juos ir ekologiskus kiausinius, kitur niekur Vilniuje nemaciau. Deja, po nauju metu ju nebeturi. Trumpai tiek smile.gif

o kur antakalnyje yra...hm...man labai toli vaziuoti, as geriau i tymo turgeli nulekiu...
Papildyta:
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 02 20, 20:44)
bus  4u.gif štai jų plakatas
user posted image

ACIUUU
Atsakyti
QUOTE(mėtutė @ 2009 02 21, 10:55)
koks kosmaras!!!!
mano viena pazistama savo 10 men., kudikiui desreles duoda...atrodo, kad ant sio svieto nera daugiau ka valgyti ka??? vos neatsisedau isgirdusi...bet kiausinio neduoda, sako:O GAL ISBERS!!!! blink.gif
vajetau blink.gif taigi vaiko jautriam, svariam organizmui gai visokiu alerginiu reakciju pamazu atsirasti, o kad nuo desreliu su visais brudais, tai turbut ir nesusiprotes... blink.gif doh.gif jau geriau tegu mesytes gabaliuka isverda, sumala, sutaiso su kosyte... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikuotuke: 21 vasario 2009 - 10:19