Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

del ekologisku darzoviu isvaizdos as pretenziju kaip tik neturiu. Bet mane stebina, kad gana daznai po "ekologijos" etikete parduodama akivaizdziai nekokybiska preke. Taip, svogunai gali (ir turi) buti nevienodo dydzio, taciau ar gali buti supuve viduje? na, jeigu turesim omeny, kad as vis del to moku 3 lt. uz kilograma g.gif

Bulves su akutem? jokiu problemu, bet kodel parduodamos susalusios?!? Mano manymui tai ne ekologijos, o elementaraus netinkamo saugojimo pasekme.
Atsakyti
mano tevai augina darzoves ir vaisius wub.gif po vasaros, net nenoriu pirktu pvz pomidoru schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2009 01 08, 22:55)
del ekologisku darzoviu isvaizdos as pretenziju kaip tik neturiu. Bet mane stebina, kad gana daznai po "ekologijos" etikete parduodama akivaizdziai nekokybiska preke. Taip, svogunai gali (ir turi) buti nevienodo dydzio, taciau ar gali buti supuve viduje? na, jeigu turesim omeny, kad as vis del to moku 3 lt. uz kilograma  g.gif

Bulves su akutem? jokiu problemu, bet kodel parduodamos susalusios?!? Mano manymui tai ne ekologijos, o elementaraus netinkamo saugojimo pasekme.

As pati perku is ekologiskas darzoves auginancio ukininko svogunus ir siuo metu pasitaiko viduje supuvusiu svogunu. Nepatikrins gi jis ju vidaus. Mes tiesiog sutare kiek bus supuve, tiek jis kita karta man juos apkeicia.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 01 07, 18:27)
paskaičiau aš jūsų įdomias diskusijas. mano uošviai turi ekologinį ūkį ir pridavinėja ekologinį pieną. bet tas pienas pilamas į tas pačias talpas, kaip ir kitų ūkininkų, turinčių visai neekologiškus ūkius unsure.gif atrodo tiek vargo įdėta, o viskas nueina velniop šiuo atveju sad.gif

O tai gal jie kur nors apie Vilnių? Gal parduotų ir paprastiems "naminiams" vartotojams?
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2008 12 03, 15:23)
Merginos, gal zinot koki ukininka( i Vilniu veza), kuris ekologine mesa( jautiena  ar kiauliena) parduoda?
Arba vistiena...

turiu nemaza sarasa Vilniaus rajono ekologisku ukininku su Ekoagros sertifikatu, bet nemoku cia iterpti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterele35: 09 sausio 2009 - 18:44
laba, o gal ka sprekiauja ekologiska kalakutiena ( salia Vilniaus
Atsakyti
jau kazkas rase www.emaistas.lt. Jie prekiauja ir mėsa, ir zuvimi. ne paukstiena, deja. as vista IKI didesneje randu. Su 'Gurmanams'zenklu. ji manau yra pakankamai ekolog5iska (bent jau pag5al tai, kas rasoma ant ipakavimo.
Papildyta:
o ekolog5iskus svog5unus su ispuvusiu vidumi kazkada pirkau Maximoje. Visa maisa teko lauk. g5aila. supratau, kad butinai reikia juos pamaig5yti pries perkant. Dabar taip ir darau. jei sug5edes, tai is karto ir minkstas buna.
Atsakyti
QUOTE(Kendal @ 2009 01 09, 21:51)
jau kazkas rase www.emaistas.lt. Jie prekiauja ir mėsa, ir zuvimi.

pas juos tik ekologiska Biovelos jautiena. visa kita tikrai neekologiska, deja sad.gif
siap jau emaistas priklauso Biovela grupe, tai ju zuvys - Makvelos (Porto) produkcija.
Papildyta:
QUOTE(panterele35 @ 2009 01 09, 18:42)
turiu nemaza sarasa Vilniaus rajono ekologisku ukininku su Ekoagros sertifikatu, bet nemoku cia iterpti

gal gali man i AZ atsiusti? as pabandysiu ideti
Atsakyti
QUOTE(lunar @ 2009 01 08, 15:32)

O nepastebėjot eko grietinė tokia yra, nelabai net brangi (na bent jau iki naujų metų buvo), aš vis nusiperku ir mane pritrenkė tai, kad ji labai ilgai nesugenda  g.gif paprastą kai nusiperki, greičiau genda....

Mane irgi stebina toks ilgas galiojimas. Jogurtai taip pat ilgai galioja, turiu viena uzsilikusi BIOS 12.24 pasibaigusiu galiojimu, praplesiau ir jis kaip naujas ax.gif
O va Dobilo jogurta vasara ir drozofilos ivertino lotuliukas.gif prie neeko jogurto indelio net nepriskrisdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 08, 20:21)
drinks_cheers.gif butent,kad ekologisku be jokiu nupurskimu darzoves ir vaisiai,tikrai gera isvaizda nepasizymi ax.gif as turiu obuoliu is drauges sodybos,...isvaizda baisi biggrin.gif pasirauksleje tokie,bet.......uztat zinau,kad ekologiski.Praeita vasara buvau Kretoje,valgeme ka tik skintu apelsinu...palaikius tuos skintus apelsinus pora dienu,jie...paprasciausiai susitrauke,susiraukslejo biggrin.gif konepasakysi,apie Maximinius apelsinus ir kitus citrusinius vaisius doh.gif

Ką galiu pasakyti apie daržoves,kad jas galima išlaikyti labai geras,tik reikia nuimti laiku,paskui prižiūrėti ar kas negenda.O kai didesnį kiekį,tai tikriausiai jau daugiau darbo reikia.Su obuoliais tas pats...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 01 10, 08:26)
Ką galiu pasakyti apie daržoves,kad jas galima išlaikyti labai geras,tik reikia nuimti laiku,paskui prižiūrėti ar kas negenda.O kai didesnį kiekį,tai tikriausiai jau daugiau darbo reikia.Su obuoliais tas pats...

obuolius nuskyniau rankomis,sudejau i dezes,dezeje po viena eilute,obuoliai "kvepuoja"..tarkim zieminiai obuoliai issilaike tikrai gerai,bet vat kitos rusies(raudoni,nepamenu pavadinimo) susiraukslejo kaip reikiant..matyt ir nuo rusies priklauso,kaip issilaikys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 10, 14:20)
obuolius nuskyniau rankomis,sudejau i dezes,dezeje  po viena eilute,obuoliai "kvepuoja"..tarkim zieminiai obuoliai issilaike tikrai gerai,bet vat kitos rusies(raudoni,nepamenu pavadinimo) susiraukslejo kaip reikiant..matyt ir nuo rusies priklauso,kaip issilaikys ax.gif

Taip taip ax.gif
Atsakyti