QUOTE(Savannaa @ 2008 11 04, 02:12)
varske visad pati gaminu-i ekologiska piena idedu tiek ekologiskos grietines, kad rugstu butu, uzverdu, jis, aisku susoka i varske, per marle nuvarvinu, atspaudziu, nes sausesne megstu
gal gali išsamiau aprašyti procesą, kiekius?
Man patiktų - greitas, rauginti nereikia
QUOTE(Akutee @ 2008 11 04, 12:29)
O tai dar apsunkina, kad parduotuvej sunku kazka gero rasti, visur tik reklamos, o ir visokiu E produktuose milionai...
mesos dar kolkas nesugebesiu atsisakyti, bet stengiuso valgyt dazniau vistiena, dabar nusipirkau sojos paragauti... (beje ji sveika)?
taigi tam ir duotos šiuolaikiniam žmogui akys, kad visokių E ieškotų
Ir protas, kad reklamai atsispirtum
visų pirma - nesureikšmink maisto. Kai mąstysi, ką valgyti, o ne kuo naujesniu šiandien pasilepinti, tapsi atsparesnė reklamai
Gamink daržovių troškinius, sriubas. Esu tikra, kad viską įmanoma padaryti skaniai, kad ir vyras valgytu
dėl mėsos, tai bent aš stengiuosi kuo mažiau. Ir be jos gyventi gera, gaunu mažiau hormonų ir antibiotikų, jei gyvulys jais šertas buvo. Dėl sojos tai pasakysiu tiek - perdaug nesižavėk ir nepiktnaudžiauk, nes be galo daug žmonių visame pasaulyje jai yra labai alergiški.
tai, kas tinka aizijiečiams, ką jie genetiškai įpratę valgyti, nereiškia, kad idealiai tinka ir mums. Kažkaip apsikeitėm vietomis - jie mums bruka soją, o mes jiems - pieną