Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(oncee @ 2008 08 07, 09:36)
gal yra megstanciu zuvyte, nes zinau viena puslapi, kuriame galima uzsisakyti sviezios arba ka tik is rukymo kameros istrauktos zuvytes. www.emaistas.lt  maciau ir ekologiskos mesytes idejo, o kainos panasios kaip parduotuvej, bet cia tikrai sviezia, nes nesivolioja parduotuves sandelyje ar lentynoje. karta ragavau ir man patiko  biggrin.gif  thumbup.gif  net seile nutiso, begu uzsisakyti  biggrin.gif

As jau esu du kartus uzsisakius. Visai smagu, kad sviezia ir nereikia i parduotuve trenktis. O musu rajono parduotuvese isvis sviezios zuvies file nerasi doh.gif
Tik va toks juokingas pasakojimas. Jie atveza prekes kartoninej dezej. Naujutej dezutej. Ja dar galima butu panaudoti laisvai, tik va man nereikia tu deziu. Antra karta kai uzsisakiau tai pasiskambinau ir paprasiau kad nedetu i deze o atveztu paprastai kaip nors. Tai nesuprato, pradzioj paklause ar cia su produkcija kas negerai? Sakau viskas gerai, man tiesiog dezes nereikia. Vel nesuprato, tai paskui emiau apie ekologija aiskint lotuliukas.gif zodziu, sutarem, kad man asmeniskai (kaip kokiai issisokelei biggrin.gif ) atvez be dezes. Atveza man prekes...dezej ir paaiskina kad pas juos taip priimta, kad pagal higienos normas ar ka ten, negali vezti kitaip doh.gif Zodziu, kiekviena karta uzsisake turesit daug kartono ir dar viena ar keleta popieriaus lapu, nes dar visa ataskaita (tiksliau gal saskaita) atspausdina doh.gif Aisku, viskas profesionalu, oficialu, higieniska,o produkcija thumbup.gif bet turekit omeny kad kiekviena karta turesit makulaturos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 07 rugpjūčio 2008 - 08:49
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 07, 09:48)
Jie atveza prekes kartoninej dezej.

Bet tai gal geriau nei plastikiniuos maišuos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2008 08 07, 20:38)
Bet tai gal geriau nei plastikiniuos maišuos bigsmile.gif

Geriau, bet tu deziu daug prisirenka tada ir kiekviena karta i nauja deze doh.gif Juolab ir taip pati zuvis ar mesa ir taip supakuotos, vakuumuotos. Be to nebutinos tos prekiu ataskaitos paprastam zmogeliui rolleyes.gif
gaila, kad nepavyko susitarti kad be dezes butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 07 rugpjūčio 2008 - 19:43
Na, merginos, jūs man šiandien neįtikėtiną atradimą į rankas pamėtėjot - juk emailas.lt ekologiška jautiena ~2 kartus pigiau nei maximoj!

Negaliu savo akim patikėt!!!

Būtinai užsisakinėsiu!!! 1000 oro_buckis.gif jums!!!
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 07, 21:16)
Na, merginos, jūs man šiandien neįtikėtiną atradimą į rankas pamėtėjot - juk emailas.lt ekologiška jautiena ~2 kartus pigiau nei maximoj!

Na jau, ar nepainioji kažko, ar gerai svorį pažiūrėjai?... Dabar kaip tik turiu šaldytuve Biovelos maltos eko jautienos iš Maximos - 1 kg kaina 13,99 Lt, dėžutėje maždaug pusė kg, kaina apie 7 Lt... Emaiste 1 kg maltos jautienos beveik 16 Lt išeina. Bet turint omeny kad į namus pristato, tai tikrai smagu. Kažin kiek vėliau pristatymas kainuos g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 07 rugpjūčio 2008 - 22:09
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 08 07, 23:08)
Na jau, ar nepainioji kažko, ar gerai svorį pažiūrėjai?... Dabar kaip tik turiu šaldytuve Biovelos maltos eko jautienos iš Maximos - 1 kg kaina 13,99 Lt, dėžutėje maždaug pusė kg, kaina apie 7 Lt... Emaiste 1 kg maltos jautienos beveik 16 Lt išeina. Bet turint omeny kad į namus pristato, tai tikrai smagu. Kažin kiek vėliau pristatymas kainuos  g.gif .

Man sake, kad pristatymas nelabai daug kainuos, kokis 5 Lt ar panasiai, bet cia dar nezinia, tai gali ir daugiau but.
Galesim nauja tema sukurti: "kaip as panaudoju dezes ir popieriu is emaistas.lt" lotuliukas.gif
Bet rimtai. As renku Hipp tyreliu indelius ir paskui atiduodu vienai moteriskei kuriai ju reikia. Tai gal kam kartono deziu reikes kai pas mane prisikaups? biggrin.gif

Stai, cia mesytes pakuotes nuotrauka, pirkta is emaistas.lt. matosi kaina:

MESYTE

Tai gal tada dvigubai brangiau nei Maximoj? g.gif

Tfu, as juk pirkau kumpi! doh.gif Skiriasi kaina nuo farso rolleyes.gif

Taip, fainiausia, kad nereikia kazkur belstis ir ieskot tos mesos ar zuvies thumbup.gif

Hm, klausimas ekspertems. Kas ta BRANDINTA MESA? man kyla asociacijos apie marinuota mesa, kuri turi ilgiau pagulet biggrin.gif Rimtai, kaip ja brandina? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 08 rugpjūčio 2008 - 06:57
QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 08, 07:43)
Man sake, kad pristatymas nelabai daug kainuos, kokis 5 Lt ar panasiai, bet cia dar nezinia, tai gali ir daugiau but.
Galesim nauja tema sukurti: "kaip as panaudoju dezes ir popieriu is emaistas.lt"  lotuliukas.gif
Bet rimtai. As renku Hipp tyreliu indelius ir paskui atiduodu vienai moteriskei kuriai ju reikia. Tai gal kam kartono deziu reikes kai pas mane prisikaups?  biggrin.gif

MESYTE
Tai gal tada dvigubai brangiau nei Maximoj?  g.gif

Tfu, as juk pirkau kumpi!  doh.gif Skiriasi kaina nuo farso  rolleyes.gif
Taip, fainiausia, kad nereikia kazkur belstis ir ieskot tos mesos ar zuvies  thumbup.gif
Hm, klausimas ekspertems. Kas ta BRANDINTA MESA? man kyla asociacijos apie marinuota mesa, kuri turi ilgiau pagulet  biggrin.gif Rimtai, kaip ja brandina?  blink.gif

jei neklystu barndinta, tai sav (apie 10 d) laikoma be salycio su oru 0-5 C temperaturoje. mesa tampa minkstesne, sultingesne, svelnesne, lengviau pasisavinama Labai skani biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(oncee @ 2008 08 08, 10:12)
jei neklystu barndinta, tai sav (apie 10 d) laikoma be salycio su oru 0-5 C temperaturoje. mesa tampa minkstesne, sultingesne, svelnesne, lengviau pasisavinama Labai skani  biggrin.gif

jo su tom dezutem tai durnai, nes dazniausiai as tiek neuzsisakau produkcijos ir guli pora zuvyciu didziausioj dezej tongue.gif
bet as jau zinau kur panaudosiu dezes biggrin.gif labai tiks kraustymosi metu (gal kiek mazokos, bet indams ir kt. smulkiems daiktams bus super thumbup.gif
Atsakyti
Bet rimtai. As renku Hipp tyreliu indelius ir paskui atiduodu vienai moteriskei kuriai ju reikia. Tai gal kam kartono deziu reikes kai pas mane prisikaups?  biggrin.gif

Įdomu pasidarė, kam jai reikalingi tie stiklainiukai bigsmile.gif aš tai prisirinkau prieskoniam susipilt, kokį maistelį įsidėt, mamai irgi parinkau biški smile.gif o daugiau galva neišneša kur panaudot, tai metu jau lauk.

O dėžės tikrai reikalingos žmonėms kurie persikrausto, bet man jau lyg ir gana tų dėžių smile.gif

QUOTE(oncee @ 2008 08 08, 10:17)
jo su tom dezutem tai durnai, nes dazniausiai as tiek neuzsisakau produkcijos ir guli pora zuvyciu didziausioj dezej  tongue.gif
bet as jau zinau kur panaudosiu dezes  biggrin.gif  labai tiks kraustymosi metu (gal kiek mazokos, bet indams ir kt. smulkiems daiktams bus super  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tik kad kraustymaisi baigsis, aš dar panaudosiu šiukšles susidėt katros nelabai didelės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2008 08 08, 11:35)
Įdomu pasidarė, kam jai reikalingi tie stiklainiukai bigsmile.gif aš tai prisirinkau prieskoniam susipilt, kokį maistelį įsidėt, mamai irgi parinkau biški smile.gif o daugiau galva neišneša kur panaudot, tai metu jau lauk.

O dėžės tikrai reikalingos žmonėms kurie persikrausto, bet man jau lyg ir gana tų dėžių smile.gif
drinks_cheers.gif tik kad kraustymaisi baigsis, aš dar panaudosiu šiukšles susidėt katros nelabai didelės rolleyes.gif

o manes dar laukia didysis kraustymasis doh.gif
baisu net darosi, bet isgyvensiu manau.
vaikinukas, kuris pristato emaista kazka minejo, kad turetu atsirasti daugiau ekologisku produktu: vistienos, vaisiu, darzoviu. tai va, tik reikia sekti naujienas, nes nezino kada
Atsakyti

MESYTE
Tai gal tada dvigubai brangiau nei Maximoj?  g.gif

Tfu, as juk pirkau kumpi!  doh.gif Skiriasi kaina nuo farso  rolleyes.gif
Taip, fainiausia, kad nereikia kazkur belstis ir ieskot tos mesos ar zuvies  thumbup.gif

Šiaip ar taip, čia yra ta pati Biovelos mėsa, tik emaiste ji truputį brangesnė. Bet užtai pati į namus atkeliauja bigsmile.gif . Kadangi prie mano namų yra Maxima, kurioje tos eko mėsytės būna, tai man didelio strioko užsisakinėti iš jų lyg ir nėra, gal tik žuvytę reikės išbandyti, nes parduotuvėje šviežia žuvis man visai nekelia pasitikėjimo schmoll.gif .

QUOTE(oncee @ 2008 08 08, 12:14)
vaikinukas, kuris pristato emaista kazka minejo, kad turetu atsirasti daugiau ekologisku produktu: vistienos, vaisiu, darzoviu. tai va, tik reikia sekti naujienas, nes nezino kada

clap.gif: Būtų laaabai šaunu.
Atsakyti
Na, kai aš vieną kartą nuėjau pirkti jautienos grynos ir žiūrėjau Maximoj Biovelos ekologiškos kg kaina buvo virš 75 Lt blink.gif o man pagal receptą reikėjo gal kg, o gal 1,5 kg, tai aš ir įsiminiau, kad kaina kosminė g.gif

Na, bet matyt buvo likusi ta brangiausia mėsytė, kuri žiūriu ir emaistas.lt tiek pat kainuoja.

O jei dabar užsisakyčiau, tai rytoj pristatytų? Iš ryto, ar kada? Čia kad būtų lengviau planuotis, kas pietums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 08, 13:34)
Na, kai aš vieną kartą nuėjau pirkti jautienos grynos ir žiūrėjau Maximoj Biovelos ekologiškos kg kaina buvo virš 75 Lt  blink.gif o man pagal receptą reikėjo gal kg, o gal 1,5 kg, tai aš ir įsiminiau, kad kaina kosminė  g.gif

Na, bet matyt buvo likusi ta brangiausia mėsytė, kuri žiūriu ir emaistas.lt tiek pat kainuoja.

O jei dabar užsisakyčiau, tai rytoj pristatytų? Iš ryto, ar kada? Čia kad būtų lengviau planuotis, kas pietums  smile.gif

Pristato kita diena, isskyrus sestadieni-sekmadieni. Pristato nuo 14 val berods g.gif Uzsisakant internetu issirenki laika. Bet man niekad taip laiku ir neatveze, tiksliau visad anksciau. Pasiskambina pries atvezdami thumbup.gif
Atsakyti