QUOTE(oncee @ 2008 08 07, 09:36)
gal yra megstanciu zuvyte, nes zinau viena puslapi, kuriame galima uzsisakyti sviezios arba ka tik is rukymo kameros istrauktos zuvytes. www.emaistas.lt maciau ir ekologiskos mesytes idejo, o kainos panasios kaip parduotuvej, bet cia tikrai sviezia, nes nesivolioja parduotuves sandelyje ar lentynoje. karta ragavau ir man patiko net seile nutiso, begu uzsisakyti
As jau esu du kartus uzsisakius. Visai smagu, kad sviezia ir nereikia i parduotuve trenktis. O musu rajono parduotuvese isvis sviezios zuvies file nerasi
Tik va toks juokingas pasakojimas. Jie atveza prekes kartoninej dezej. Naujutej dezutej. Ja dar galima butu panaudoti laisvai, tik va man nereikia tu deziu. Antra karta kai uzsisakiau tai pasiskambinau ir paprasiau kad nedetu i deze o atveztu paprastai kaip nors. Tai nesuprato, pradzioj paklause ar cia su produkcija kas negerai? Sakau viskas gerai, man tiesiog dezes nereikia. Vel nesuprato, tai paskui emiau apie ekologija aiskint zodziu, sutarem, kad man asmeniskai (kaip kokiai issisokelei ) atvez be dezes. Atveza man prekes...dezej ir paaiskina kad pas juos taip priimta, kad pagal higienos normas ar ka ten, negali vezti kitaip Zodziu, kiekviena karta uzsisake turesit daug kartono ir dar viena ar keleta popieriaus lapu, nes dar visa ataskaita (tiksliau gal saskaita) atspausdina Aisku, viskas profesionalu, oficialu, higieniska,o produkcija bet turekit omeny kad kiekviena karta turesit makulaturos