QUOTE(katutis @ 2008 10 15, 16:58)
su tirpiom kavom stebuklų neišrasta - man tip top Inkos sudėtis čia
Idomu, kieno ta įmonė Klingai
Tai ir skonis man viens prie vieno
Kieno įmonė tai nežinau, bet jie tik importuoja, vasarą pirkdavau jų girą pakeliuose, sudėtis irgi neprifarširuota nieko, kitos produkcijos jų nebandžiau
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 15, 20:25)
O kaip jos skonis, ar pakenčiamas
? O ją perkat dėl to, kad nemėgstat paprastos kavos, ar dėl to, kad kažkuo sveikesnė
? Juk paprastos plikomos tai ir Maximose kelios rūšys ekologiškų yra.
Aš tai ryte geriu paprastą ekologišką, o popiet man dar noris ir geriu tą Mano, ji be kofeino, tai dėlto, galima ir vakarop išgert ir naktį miegot
Dabar
tai su kofeinu biški atsargiau noriu, šiaip girdėjau kad ją su pienu ir mažiems vaikams mamos duoda
QUOTE(Deimira @ 2008 10 16, 10:49)
Mačiau tą tyrimą. Kaip ir tikėjausi, prekybcentrio bulvės nuodingiausios, bobutės iš daržo pačios geriausios (nitratų ir nitritų prasme). O kad netiksliai juostelė parodė vieną rezultatą, gal ji tiesiog per silpnai buvo sudrėkinta bulvės sultimis
, nes kitus tai juk gerai parodė.
Na o ekologiškos tik per viduri
labai panašūs rezultatai ir su agurkais buvo, nu nori nenori peršasi mintis, kad gal vistik, geriau iš turgaus pirkti daržoves ir žymiai p i g i a u.
Aš esu tikrinus bulvytes ekologiškas iš turgaus, tai nitratų buvo, bet nedaug, saugiai
Vaizele bloge yra nufotkinus bulvių iš prekybcentrio rezultatus, tai buvo daugiausia kiek gali rodyt tos juosteles.