Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(katutis @ 2008 10 14, 16:28)
kur tokią perki?  4u.gif

Neseniai pirkau Rimi, šiaip visur jos buna, dažniausia netoli Inkos padėta būna, tik ši žalioj dėžutėj būna smile.gif
Atsakyti
O kokią Jūs silkę valgot? Būtų bent jau būtų kur nors silkės be E, jeigu jau ir ne ekologiškos. Visa silkė kiek radau be E, tai tik konservų dėžutėse ir iškaitinta, vienu žodžiu ne šilkė, o "konservai"... Gal kur nors yra silkės be E?
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2008 10 15, 11:43)
Neseniai pirkau Rimi, šiaip visur jos buna, dažniausia netoli Inkos padėta būna, tik ši žalioj dėžutėj būna smile.gif

be galo retai aš į Rimi vaikštau, o Iki tai nemačiau tavo minimos kavos niekad smile.gif Bet dar atidžiau šiandien pažiūrėsiu smile.gif

QUOTE(Karolytė @ 2008 10 15, 12:27)
O kokią Jūs silkę valgot?

įmanoma rasti parduotuvėse, kurios sudėtyje nėra E 621 smile.gif
Atsakyti
arbatai vandenį virinu smile.gif Neturiu laiko budėti prie virdulio biggrin.gif

Žirklutės, ačiū už paaiškinimą 4u.gif

O ta kava žalioj dėžutėj ar kartais ne "Mano kava" vadinasi? Ar kažkaip panašiai?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 15, 12:46)
be galo retai aš į Rimi vaikštau, o Iki tai nemačiau tavo minimos kavos niekad smile.gif Bet dar atidžiau šiandien pažiūrėsiu smile.gif

QUOTE(Žiogelis @ 2008 10 15, 13:57)
O ta kava žalioj dėžutėj ar kartais ne "Mano kava" vadinasi? Ar kažkaip panašiai?

ČIA paspaudus atsidarys nuoroda į puslapiuką kur matos ta kava, vien paveiksliuko man neišeina įkelt, taip vadinas Tirpi miežinė Mano kava, sudėtis, apskrudinti rugiai, miežiai, cikorija, cukriniai burokai, man rodos ir Iki turėtų jos būt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 15 spalio 2008 - 13:30
Gal kas žiūrėjote vakar "Gamtos patrulius"? Įdomu, kaip ten su tais nitratais lietuviškose bulvėse g.gif. Labai norėjau pažiūrėti, bet turėjom išvažiuoti į svečius. Reikės pasiieškoti archyvo, bet jei kas matėt, gal galėtumėt trumpai aprašyti ką ten tie tyrimai atskleidė. .
Atsakyti
su tirpiom kavom stebuklų neišrasta - man tip top Inkos sudėtis čia biggrin.gif Idomu, kieno ta įmonė Klingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 15, 16:47)
Gal kas žiūrėjote vakar "Gamtos patrulius"? Įdomu, kaip ten su tais nitratais lietuviškose bulvėse  g.gif. Labai norėjau pažiūrėti, bet turėjom išvažiuoti į svečius. Reikės pasiieškoti archyvo, bet jei kas matėt, gal galėtumėt trumpai aprašyti ką ten tie tyrimai atskleidė. .

geriausios pasirodė šiaip iš turgaus pirktos.
blogiausios - iš prekybcentrio.
ekologiškos - antros nuo galo, bet tas nitratų kiekis sąlyginai nedidelis.
Atsakyti
Atleiskite, kad esu neimanele, taciau kaiko nesuprantu, ir noriu paklausti blush2.gif Tai jus, perkate visiskai visa maista ekologiska? Ir kur visa tai gaunate? Man atrodo, ne tiek ir daug to maisto priekiu ekologisku yra. O ta kava, galima rasti ir IKI parduotuvese? g.gif
Atsakyti
ne visą, bet kiek įmanoma daugiau 4u.gif

Iki nėra Mano kavos schmoll.gif Vėl paėmiau Inka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2008 10 15, 17:24)
geriausios pasirodė šiaip iš turgaus pirktos.
blogiausios - iš prekybcentrio.
ekologiškos - antros nuo galo, bet tas nitratų kiekis sąlyginai nedidelis.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2008 10 15, 19:19)
Iki nėra Mano kavos  schmoll.gif  Vėl paėmiau Inka smile.gif

O kaip jos skonis, ar pakenčiamas blush2.gif ? O ją perkat dėl to, kad nemėgstat paprastos kavos, ar dėl to, kad kažkuo sveikesnė g.gif ? Juk paprastos plikomos tai ir Maximose kelios rūšys ekologiškų yra.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 10 08, 19:13)
Mano vyras turi reikalų su Vilniaus vandenimis, dar kitais žmonėm, kurie atsakingi už švarų vandenį, atlieka jo tyrimus ir pan. tai jie visi turi bendrą nuomonę, kad geriausia vandenį gerti tiesiog iš krano. Jie iš tokių pačių grežinių kaip Žalia giria ir kt. fasuoti vandenys. Tiesiog vanduo parduotuvėje jau būna pastovėjęs ir jeigu iki pirkimo jį paveikia saulės spinduliai pradeda daugintis bakterijos. Jei pirkti vandenį, tai nebent gazuotą, nes CO2 veikia kaip konservantas. Bet pastoviai gerti gazuotą tai  schmoll.gif

Visiškai patvirtinu smile.gif
Atsakyti