Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(*GREISI* @ 2008 09 10, 15:22)
Darželyje dirba mano uošvinė,tai žinau ,kad naudoja daug daug SVIESTO SAULUTĖ...o jis ne tik ne sviestas,bet ir dar modifikuoti produktai įeina,nu bet MAXIMA tikriausiai naudingus kontraktus sudaro su darželiais  unsure.gif

Kad Saulute gamina kelios pienines, idomu kurioj yra gmo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 09 10, 07:14)
Radau silkes file - tik kiek supratau, pati zuvis nera ekologiska, tik zvaigzdutem pazymeti ingridientai.

padirbėjai įspūdingai bigsmile.gif bet įdomu, LT kuri yra neutraliausia g.gif

QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 10, 12:14)
Kažin ar gali silkė būti ekologiška, juk kiek žinau, ji gaudoma plačiuosiuose vandenyse, taip sakant gyvena laisvėje  biggrin.gif , ne kažkokiuose uždaruose tvenkiniuose.

silkės gyvena vandenynuose, o ne kaip tu pasiūlei nuosavame vandens telkinyje lotuliukas.gif Todėl ir pajuokavau, kad tvenkinio neturiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 10, 19:37)
padirbėjai įspūdingai  bigsmile.gif  bet įdomu, LT kuri yra neutraliausia  g.gif
silkės gyvena vandenynuose, o ne kaip tu pasiūlei nuosavame vandens telkinyje  lotuliukas.gif Todėl ir pajuokavau, kad tvenkinio neturiu  tongue.gif

Aš asmeniškai kiek žiūrėjau tai LT produkcijos silkė tiesiog siaubinga, visko prikišta blink.gif paskutinį kartą pirkau paprastam prekybos centre, bet rusų gamybos BEZ E. Nes buvo geriausia sudėtis.

Nors šiaip ypač po Rusijos - Gruzijos konflikto stengiuosi remti Gruzijos ekonomiką pirkdama Boržomi, ir nekenčiu pirkti rusiškų prekių, bet negi nuodysies doh.gif

Atsakyti
Del silkes (be kurios musu seimai sunku gyventi)... tai maziausiai brudo yra tose silkese, kurios parduodamos nesupakuotos ir su galva. Paskutini karta pirkau tokia Maximoje. Sudietis: silke, druska ir vienas konservantas doh.gif (kur gi be ju). Taciau sprendziant is to, kad galiojimo laikas jos yra tik pora dienu, speju, kad to konservanto ten ne per daugiausiai.

P.S. ne visose parduotuvese silkes su galva sudietis yra vienoda
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 10, 20:37)
silkės gyvena vandenynuose, o ne kaip tu pasiūlei nuosavame vandens telkinyje  lotuliukas.gif Todėl ir pajuokavau, kad tvenkinio neturiu  tongue.gif

lotuliukas.gif Tą tai aš žinau, užtai ir sakau, kad pati silkė negali būti ekologiška, nes uždaruose vandens telkiniuose negyvena, o vandenynai tai ojei ojei kokie užteršti cry.gif. Vis negaliu pamiršti tų vandenyne plūduriuojančių plastiko atliekų "salų"...
Atsakyti
Net nezinau, kurioje temoje paklausti g.gif
Kokie puodai ekologiskiausi ir ka manot apie zepter,bauer puodus ?
Atsakyti
QUOTE(sema @ 2008 09 11, 12:24)
Net nezinau, kurioje temoje paklausti  g.gif 

Man irgi tas idomu g.gif Uzsisakiau muilo akmens puoda ir keptuve. Prisiskaiciau ir nieko blogo neradau apie ta akmeni g.gif Net nezinau. Bet patiko pati mintis, kad gaminsiu "ant akmens". Ir siaip privalumu turi si medziaga. Zepter man patinka, bet nezinau sudeties is kokiu metalu lydoma g.gif
Gal kas kokiu ziniu turi? rolleyes.gif
Atsakyti

Kaip tik užsukau šiandien į šitą temą, kad užduočiau tą patį klausimą biggrin.gif . Taigi, mane irgi domina, kokie yra sveikiausi puodai ir keptuvės, kas ką žinot, labai prašau pasidalinti informacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 11 rugsėjo 2008 - 12:13

QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 11, 13:13)
Kaip tik užsukau šiandien į šitą temą, kad užduočiau tą patį klausimą  biggrin.gif . Taigi, mane irgi domina, kokie yra sveikiausi puodai ir keptuvės, kas ką žinot, labai prašau pasidalinti informacija.

gal sitam klausimui reiktu atskiros naujos temos? g.gif
Atsakyti
Tai gal tada kazkas kaip: Virtuves indai, rakandai-makandai ir kiti pribumbasai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ačiū atsakiusioms dėl silkės 4u.gif Toliau ieškosiu smile.gif

kiek žinau, metaliniai puodai nėra gerai. Aš naudoju tik emaliuotus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 11, 18:06)
kiek žinau, metaliniai puodai nėra gerai. Aš naudoju tik emaliuotus  rolleyes.gif

O kodel negerai metaliniai puodai??
Cia ziuriu telepatija su puodu/keptuviu klausimu biggrin.gif
O kaip telfonas? Gi cia buvo sukiles triuksmas del jo.
Atsakyti