Įkraunama...
Įkraunama...

Skaisti, lygi, vienodos spalvos veido oda

as savo ta garnier nesenai pabaigiau, man jis nepadejo smile.gif tai reiks rinktis tada kita ir toliau sveist 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 23 kovo 2009 - 13:39
Aš irgi turiu tokių norų, deja, kosmetologė sakė, kad galima padaryti odą gražesnę, bet visų nelygumų, įdubimų ištaisyti kosmetologo pagalba ištaisyti neįmanoma. O visai mielai "neturėčiau porų" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 03 23, 13:01)
Sveikos 4u.gif mano veido oda yra mišri, nosis ir smakras inkštiruoti. Veido odos spalva kažkokia nelygi, dėmelių yra. Nesu spoguota, tik tie inkštirai doh.gif

Tai va, noriu patarimo 4u.gif  kaip sulyginti veido odos spalva? Noriu porcelianinės odytės biggrin.gif  na kad būtų lygi spalva, išnyktų dėmeles..  unsure.gif
Soliariumą jau bandžiau smile.gif tas dėmeles jis tik paryškina..
Tai laukiu pasiūlymų, kokias priemones ar procedūras išbandyti 4u.gif

tiesiog reikalingas profesionalus veido valymas, o tada - tinkama prieziura. Va ir visa paslaptis 4u.gif Stebuklu nebuna, bet pagrazinti, atgaivinti, paskaisinti oda tikrai galima 4u.gif
Atsakyti
O kaip daznai ta veido valyma darytis? Nes visgi kainuoja tokios proceduros, o ilgalaikio efekto kazkaip man bent ne itin jauciasi sad.gif
Atsakyti
Norinčioms darytis veido valymą patariu paskubėti, nes jei jį darysit vasarą - pakenksit odai, tik dar daugiau dėmelių atsiras. Veido valymą rekomenduojama daryti pavasarį ar rudenį.
Atsakyti
Aukso vanduo, kuri pardavineja BEZA sako daro stebuklus. Ar kas ka girdejote?
Atsakyti
stebuklu nebuna mirksiukas.gif Oda reikia myleti ir puoseleti kasdien, kaip ir valytis dantis, o viena ryta atsibudus ir nusiprausus "stebuklingu aukso vandeniu" grazuolemis netapsime 4u.gif
Atsakyti
Labai domintu atsiliepimai apie sia priemone, t.y. ar tikrai daro "stebuklus" su veido oda, nuo kokio amziaus galima pradeti naudoti ir ar apskritai verta tokiu pinigu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2009 11 18, 01:32)
Labai domintu atsiliepimai apie sia priemone, t.y. ar tikrai daro "stebuklus" su veido oda, nuo kokio amziaus galima pradeti naudoti ir ar apskritai verta tokiu pinigu ax.gif
user posted image

ar cia kartais ne odai balinti,ir odos demems salinti,priemone?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kvieciu visas i nemokamas grozio konsultacijas. Jusu patogumui galiu atvaziuoti i namus. Jei pasikvietsumet ir draugiu, gautumet dovanele smile.gif

Konsultaciju metu pagal jusu odos tipa bus isrinktos tinkamos priemones odai priziureti ir pamokinta kaip naudotis.

Deja siuo metu kosmetikos turiu tik normaliai, misriai ir spuoguotai odai, taciau sausos odos turetojos galite atsiusti savo kontaktus ir susitikima bus galima suorganizuoti veliau, kai jau turesiu priemones. Konsultaciju metu tikrai nebusite ipareigotos kazka pirkti, taciau butu miela, jei mano idetas darbas atsipirktu smile.gif

Del konsultaciju galite rasyti i az. Gyvenu Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(_saule @ 2009 04 13, 00:28)
Aš irgi turiu tokių norų, deja, kosmetologė sakė, kad galima padaryti odą gražesnę, bet visų nelygumų, įdubimų ištaisyti kosmetologo pagalba ištaisyti neįmanoma. O visai mielai "neturėčiau porų" smile.gif

Nieko sau norai smile.gif , bet as taip pat turiu tokius pat lotuliukas.gif . Idomu kiek kainuotu lazeriu istaisyti tokius nelygumus g.gif
Atsakyti
mano oda yra sausa ir gan jautri. man dar 20 metu, todel vengiu brangiu ir nenaturaliu priemoniu, o mociute pripratino mane prie naturaliu kaukiu ir kremuku. pvz pilinga veidui, kartais kunui, darausi is paprastos maltos kavos sumaisytos su grietine, veidas po to labai glotnus ir pamaitintas buna, tik truputi riebus nuo grietines gali buti ir kvepeti kava (man asmeniskai tas kvapas lb patinka). ta riebuma nuimu paprastom dregnom servetelem vaikams. taip pat darausi ivairias kaukes is naturaliu priemoniu, tik kartais tingiu daryti tai reguliariai blush2.gif

aisku pagrindinis dalykas norint tureti grazia oda yra GENAI bei teisingas MAITINIMASIS, be ju net pacios brangiausios ir geriausios priemones nepades.

ir dar....zinokit, galit tiketi galit ne, bet pati isitikinau, jog priziurint oda ar plaukus gan didele itaka daro menulio fazes... net rauginant kopustus ar agurkus per pilnati jie iseina skanesni thumbup.gif
Atsakyti