Įkraunama...
Įkraunama...

Skaisti, lygi, vienodos spalvos veido oda

QUOTE(Baltija @ 2009 03 05, 15:27)
kur pirkai tą vandenį?  ax.gif

man irgi idomu, kur gauti kokybisko roziu vandens? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 03 05, 15:27)
kur pirkai tą vandenį?  ax.gif

Siaip yra visa tema apie tai, kur ji galima gauti smile.gif Kokybiska ir tikra roziu vandeni (jo sudetiyje neturi buti vandens, vanduo gaunamas is paciu ziedlapiu) galima rasti ten, kur pardavineja visokius kvapus, kuno aliejus.
Atsakyti
o kur tu pati pirkai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 03 05, 16:25)
o kur tu pati pirkai? 4u.gif

Akropolyje, mazoje parduotuveleje netoli Make up Store. Kai grysi, parodysiu tongue.gif
Atsakyti
Ir man,ir man parodyk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 16:40)
Ir man,ir man parodyk blush2.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mano veido oda yra mišri, nosis ir smakras inkštiruoti. Veido odos spalva kažkokia nelygi, dėmelių yra. Nesu spoguota, tik tie inkštirai doh.gif

Tai va, noriu patarimo 4u.gif kaip sulyginti veido odos spalva? Noriu porcelianinės odytės biggrin.gif na kad būtų lygi spalva, išnyktų dėmeles.. unsure.gif
Soliariumą jau bandžiau smile.gif tas dėmeles jis tik paryškina..
Tai laukiu pasiūlymų, kokias priemones ar procedūras išbandyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 23 kovo 2009 - 13:02
QUOTE(Dolphin @ 2009 03 23, 14:01)
Sveikos 4u.gif mano veido oda yra mišri, nosis ir smakras inkštiruoti. Veido odos spalva kažkokia nelygi, dėmelių yra. Nesu spoguota, tik tie inkštirai doh.gif

Tai va, noriu patarimo 4u.gif  kaip sulyginti veido odos spalva? Noriu porcelianinės odytės biggrin.gif  na kad būtų lygi spalva, išnyktų dėmeles..  unsure.gif
Soliariumą jau bandžiau smile.gif tas dėmeles jis tik paryškina..
Tai laukiu pasiūlymų, kokias priemones ar procedūras išbandyti 4u.gif

nusipirk veido pylinga - as naudojau neutrogenos 3 in 1. ji gali naudoti kaip sveitikli, kauke arba prausikli.siek tiek sausina oda, tacaiu pokyciai pasimato netrukus, tai galesi visa laika nenaudot smile.gif
Atsakyti
as naudojau garnier 3in1 smile.gif bet man laaabai oda sausino g.gif
dekuj uz patarima 4u.gif
Atsakyti
na taip, visi jie saqusina oda, todel nereiketu labai daznai naudot - as pradzioj, kol gavau rezultata dzniau prausdavausi juo, o db, tik kai prisimenu.

siek tiek paaiskinimo, is kur atsiranda inkstirai:

inkstirai - tai negyvos lasteles "susimaise" su veido nesvarumais". jei daznai pylinguosi veiduka, negyvu lasteliu nebus, nesvarumu taip pat - isnyks ir spuogeliai, inkstirai 4u.gif
Atsakyti
tai as inkstirams pilinga naudoju smile.gif bet man vat butent tas odos spalvos nelygumas yra problema smile.gif
Atsakyti
nelygumas ir susidaro, nuo visiskai neisvalytos veido odos. gal pabandyk koki svelnu veido sveitikli....
Atsakyti