Įkraunama...
Įkraunama...

Skaisti, lygi, vienodos spalvos veido oda

QUOTE(Honey @ 2008 08 22, 00:18)
Nepulkite aklai pirkti visokių priemonių su vitaminais C ir panašiai, nes jei turite paraudimų, pavyzdžiui, dėl išsiplėtusių kapiliarų, tai galite labai pasigailėti. Geriau nepatingėkite pasikonsultuoti su dermatologu ir kosmetologu, kurie parinks priemones pagal odos tipą ir būklę. Nes kas tinka vienam, gali kenkti kitam.

na as sutinku kad reikia pasikonsultuoti su kosmetologu, bet del kapiliaru...tai vit C manau tikrai nelabai gali pakent, juk net daktaru israsyti vaistai, t.y. dermatologo, yra su vit. c...juos vaistinese pardavineja... biggrin.gif bet siaip yra ir visokiu kitokiu priemoniu su vit c...serumu, kaukiu esenciju ir pan... smile.gif kurie padeda kapilairus stiprinti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenu:) @ 2008 12 10, 22:07)
tai ar kas nors pasakys kur tos esencijos nusipirkti? unsure.gif  ir kiek mazdaug ji kainuoja... o jei as neturiu jokiu spuogu ir demiu ant veido bet oda pilksva ir noriu kad butu skaistesne padetu man ta esencija ar ne? rolleyes.gif

sveikute,,,as taip pat naudoju esencija,,,ir zinau kad ju yra dabar jau Sarmose,,,nors pirmuosius savo pirkimus dariau pas kosmetologe,,, biggrin.gif ir tikrai galiu pasakyti,,,kad jei pas tave ir nera kapiliaru tai tikrai gali ja naudoti, nes tada tu juos pradesi stiprinti...ir veliau tau jie neisryskes taip smarkiai... 4u.gif o oda tai 100% tampa skaitesne svelnesne,,, biggrin.gif
p.s. gali siek tiek serpetoti po kurio laiko, bet tai reiskia, kad oda valosi.,,visi nevarumai, negyvosios odos lasteles ir pan.
SEKMES 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Florisima @ 2009 03 02, 10:42)
na as sutinku kad reikia pasikonsultuoti su kosmetologu, bet del kapiliaru...tai vit C manau tikrai nelabai gali pakent, juk net daktaru israsyti vaistai, t.y. dermatologo, yra su vit. c...juos vaistinese pardavineja... biggrin.gif bet siaip yra ir visokiu kitokiu priemoniu su vit c...serumu, kaukiu esenciju ir pan... smile.gif kurie padeda kapilairus stiprinti... 4u.gif

mhm pardavinėja ir išrašinėja...1 dalykas, tai reik konsultuotius su normaliu dermatologu arba laabai rimtu kosmetologu. tam tikrais atvejais vit C tikrai padeda paskaistinti veido odą ir pašalint kažkuruiuyos trūkumus, bet kai kuriais atvejaus, pvz. mano, su rosacea, keli spuogeliai atsiranda ir šiaip paraudę skuostai ir nosis (kapiliarai/kuperozė) jokių vitaminų C! Nes situacija gali pablogėt. Aš va prisidirbau, kaip bebūtų liūdna. Nes galvojau, kad juk vit C negali pakenkti. Ha ha ha
Atsakyti
Manau pirmiausia reikia sureguliuoti mityba ir sveikai gyventi, tada ir oda pagrazes, nes jeigu vis brida i save kimsit, ti jokie tepaliukai ir visa kt nepades.
Atsakyti
merginos, o gal kas bandet kazka is situ nuo veido paraudimu g.gif

tiesiog pastebejau, kad oda pasidare kazkokia nuseta raudonom demeliam, islenda kapiliarai. siaip pasikeite gyvenamoji vieta, klimato salygos, manau, tai turejo didziules itakos mano veido odai.
tad mastau apie Eucerin kremukus. nes kiek anksciau ka esu bandziusi sios kompanijos, nieks nenuvyle...
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 08 01, 20:23)
Na merginos tokios temos kaip ir neradau. smile.gif O ji man labai aktuali. Mano veido oda labai jautri, su paraudimais, nelygi. Neseniai is kosmetologes buvau nusipirkusi akademie firmos krema nuo paraudimu. Kaina nemaza 150 lt o norimo efekto negaunu. Kadangi jis jau i pabaiga suskubau ieskoti kazko kito. Lauksiu jusu atradimu ir patarimu kaip ta oda skaistesne, lygesne padaryti. 4u.gif

is bioline naudoju.man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 03 02, 18:47)
merginos, o gal kas bandet kazka is situ nuo veido paraudimu  g.gif

tiesiog pastebejau, kad oda pasidare kazkokia nuseta raudonom demeliam, islenda kapiliarai. siaip pasikeite gyvenamoji vieta, klimato salygos, manau, tai turejo didziules itakos mano veido odai.
tad mastau apie Eucerin kremukus. nes kiek anksciau ka esu bandziusi sios kompanijos, nieks nenuvyle...

man geriausi kremai yra AVENE:super vaistinėse didelis pasirinkimas (ypač pigiai išeina camelia vaistinėj, dar nuolaidų kortelę pasidariau, nors eurovaistinėj pasirinkimas didesnis)
jie su terminiu vandeniu
pati naudoju AVENE Tolerance extreme kremuką ir losioną, pakuotėje yra atskiros septynios mažos dozės - atidarius galioja tik tris dienas, nes be konservantų
labai padeda nuo paraudimų - daug išbandžiau ir nieko geriau neradau
mano oda labai jautri ir alergiska doh.gif
bet manau galima ir kitus iš AVENE pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 10, 23:05)
Koks produktas efektyvesnis kuperozinei odai? serumas, kremas azr dar kazkas? kas efektyviau apmazina raudoni?

as tai nenaudoju nei serumo, nes jis reikalauja papildomu priemoniu prie saves, nes priristas prie linijos, nei kremu, nes kaip dauguma tepamu priemoniu maziau geriasi ir patenka i gilesniu odos sluoksnius, taip ir kremai tikrai maziau geriasi, na nebent jie kokio zelinio pavidalo, o naudoju esencija, su vit c., kuri rekomenduoja ir kosmetologe, na bent jau mano, ax.gif man tai tikrai padeda...jis visiskai tikrai nepanaikino ju,,,neuzmaskavo, bet stiprina po biskuciuka ir nebesimato taip ryskiai...manau kuo ilgiau naudosiu tuo maziau matysis,,, rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2009 03 02, 11:19)
mhm pardavinėja ir išrašinėja...1 dalykas, tai reik konsultuotius su normaliu dermatologu arba laabai rimtu kosmetologu. tam tikrais atvejais vit C tikrai padeda paskaistinti veido odą ir pašalint kažkuruiuyos trūkumus, bet kai kuriais atvejaus, pvz. mano, su rosacea, keli spuogeliai atsiranda ir šiaip paraudę skuostai ir nosis (kapiliarai/kuperozė) jokių vitaminų C! Nes situacija gali pablogėt. Aš va prisidirbau, kaip bebūtų liūdna. Nes galvojau, kad juk vit C negali pakenkti. Ha ha ha

zinoma, sutinku kad ne kiekvienai gali tikti ta pati priemone, nes visu pirma kiekviena is musu esame individualios asmenybes su individualia oda, todel tvirtinti kad vsiems tiks kazkas - negalima blush2.gif
ir visu antra, sutinku, kad tikrai reikia pasikonsultuoti su kosmetologu, ir tikrai geru kosmetologu/dermatologu, bet vienoms geras kosmetologas yra vienoks, kitoms - vel kitoks smile.gif zodziu reikia ieskoti ir rasti tai kas tinkama (tiek is kosmetologu tarpo, tiek is priemoniu) 4u.gif tik SEKMES susirasti ax.gif
Atsakyti
O as siulyciau roziu vandeni pabandyti pavartoti vietoje toniko. Tikrai dalykas thumbup.gif Veidas tosk sviezias, skaistus, sulygina, sutraukia poras. Ant tokio veido makiazas graziau atrodo. Na zodziu man patiko:)
Atsakyti
nepykit, uz toki neisprususi klausima,taciau kokio amziaus budamos pradejot naudot visokius serumus i t.t su vitaminu c? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moonlight=): 05 kovo 2009 - 13:48
QUOTE(kolegija @ 2009 03 05, 13:05)
O as siulyciau roziu vandeni pabandyti pavartoti vietoje toniko. Tikrai dalykas  thumbup.gif  Veidas tosk sviezias, skaistus, sulygina, sutraukia poras. Ant tokio veido makiazas graziau atrodo. Na zodziu man patiko:)

kur pirkai tą vandenį? ax.gif
Atsakyti