Įkraunama...
Įkraunama...

Skaisti, lygi, vienodos spalvos veido oda

QUOTE(Lara22 @ 2008 12 11, 15:25)
Gal kasnors bandet krema nuo paraudimo is avene Dinoseal?

Aš turiu ax.gif Jis yra skaidrus, žalio atspalvio.
Nu, kad stebuklas būtų - tai ne. Bet aš jį nesąžiningai naudoju blush2.gif Ten parašyta tepti kiekv dieną vakare, mažiausiai 3 mėnesius, o aš vis užmirštu smile.gif

Atsakyti
raset, kad reikia vengti visokiu pirciu nes tai plecia kraujagysles... o jei as visada maudaus po labai karstu vandeniu ir visa vonia buna pilna garu ar tai irgi labai negrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenu:) @ 2008 12 11, 18:38)
o jei as visada maudaus po labai karstu vandeniu ir visa vonia buna pilna garu ar tai irgi labai negrai? g.gif

Nu gal ne negrai, bet nelabai gerai lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 11, 18:39)
Nu gal ne negrai, bet nelabai gerai  lotuliukas.gif  4u.gif

Daug kas yra negerai ir kenkia biggrin.gif

Bet tai žinodama sėkmingai nusidedu biggrin.gif
Atsakyti
eina sau kaip prisijuokiau is tu negru lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenu:) @ 2008 12 11, 19:54)
eina sau kaip prisijuokiau is tu negru lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vargsai negrai..visur jie maisos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2008 12 11, 18:36)
Aš turiu  ax.gif Jis yra skaidrus, žalio atspalvio.
Nu, kad stebuklas būtų - tai ne. Bet aš jį nesąžiningai naudoju blush2.gif Ten parašyta tepti kiekv dieną vakare, mažiausiai 3 mėnesius, o aš vis užmirštu smile.gif

Kas jo sudetyje yra?
O Redness relief soothing cream irgi turi? kuris veiksmingesnis? As ivostin naudoju jautriai odai su vitaminu C ir vynuogiu kauliuku aliejum, neblogas bet noreciau veiksmingesnio kazin ar tas avene veiksmingesnis?
Papildyta:
Gal kasnors bandet Biotherm white detox cure sviesinamaja zele?
Neostrata koncentruota sviesinamaji tamsiu demiu seruma?
Shiseido white Lucency?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 12, 11:36)
Kas jo sudetyje yra?
O Redness relief soothing cream irgi turi? kuris veiksmingesnis? As ivostin naudoju jautriai odai su vitaminu C ir vynuogiu kauliuku aliejum, neblogas bet noreciau veiksmingesnio kazin ar tas avene veiksmingesnis?
Papildyta:
Gal kasnors bandet Biotherm white detox cure sviesinamaja zele?
Neostrata koncentruota sviesinamaji tamsiu demiu seruma?
Shiseido white Lucency?

To Antiredness relief neturiu... Šiaip iš idėjos, tas Diroseal turėtų būti stipresnio poveikio, nes juo reikia tepti ne visą veidą, o tik raudonus plotus.

Jei nori, kad šviesintų ir valytų veido odą, siųlau pabandyti Darphin Purifying aromatic clay kaukę. Neseniai ją įsigijau - užtepiau tik ant T zonos ir nuplovus tie plotai akivaizdžiai pabalo thumbup.gif palyginus su tais plotais, kur netepiau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2008 12 12, 11:56)
To Antiredness relief neturiu... Šiaip iš idėjos, tas Diroseal turėtų būti stipresnio poveikio, nes juo reikia tepti ne visą veidą, o tik raudonus plotus.

Jei nori, kad šviesintų ir valytų veido odą, siųlau pabandyti Darphin Purifying aromatic clay kaukę. Neseniai ją įsigijau - užtepiau tik ant T zonos ir nuplovus tie plotai akivaizdžiai pabalo  thumbup.gif palyginus su tais plotais, kur netepiau  4u.gif

Kur tokia galima nusipirkt? kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 12, 13:15)
Kur tokia galima nusipirkt? kokios kainos?

Anksčiau būdavo pirkti Sarmoj, pabandyk ten paieškoti, jeigu nebus, tada reiktų internete paieškoti platintojų arba kosmetologijos kabinetų, kurie parduoda šią kosmetiką. Aš perku iš savo kosmetologės.
Kaukė nepigi - ~120 Lt

Iš balinančių esu bandžius italų gamintojų Gerards valančią, balinančią kaukę. Tas pats poveikis, bet pigesnė. Jų irgi galima nusipirkti pas kosmetologes kurios su šia kompanija dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 12 gruodžio 2008 - 12:56
Kas bandet Germain de capucini priemones? Lierac apaisanse krema?
Atsakyti
seip labai gerai yra ramuneliu arbatos kompresiukas po jo is karto butinai kremukas jums tinkantis.bet reikia ji be perstojo ji naudoti kol efektas gausis.ryte ir vakare. 4u.gif
Atsakyti