Ir tikrai pastebejau, kad oda maziau sauseja (ypac ziema), tapo lygesne, raudonu demiu ant veido nebera. Ir pati jauciuosi gerai. Net jei kazko uzvalgius, pradeda kilti rugstys skrandi griauzti, pagrindinis vaisas man - paprastas vanduo. Jokie vaistai geriau neveikia.
Pabandykit merginos is jus paeksperimentuoti pradzioje vandeniui suteikiant koki skoni, kad skaniau gertusi, o poto pamatysite kaip taps iprociu ir vienas vanduo taps savaime skanus.
P.S. Net keista, kad sis iprotis uzkreciamas, kai namie visur pilna vandens ir namiskiai praeidami vis isipila, atsigeria, kad ir po stiklinele. Bet iprotis uzkreciamas:DDD Net smagu ziureti:)
http://www.iherb.com...-oz-227-g/41285
Aisku sportas, vanduo, maistas -viskas aisku ir zinoma butina, bet ne visada juk tai pavyksta kai darbe sedi nuo 8 iki 17 val prie kompiuterio, neturedama laiko valgai kas papuola ir po darbo nebeturi jegu nuvilkt koju i sporta
lunaluka, 05 Gru 2013 - 01:55, parašė:
lunaluka, 05 Gru 2013 - 01:55, parašė: Mano oda ziema visada budavo su raudonom demelem, paserpetojusi. Kiek kremu isbandyta, niekas negelbejo, tiek nesudrekino. Isgelbejo pries tris metus atrastas paparastas, naturalus taukmedzio sviestas. Ant dregno veido patepu vakarais, tai pagaliau turiu lygia, vienos spalvos veido oda.
tiesiog sviestas ir daugiau nieko nenaudojate?
O šiaip odą prižiūriu keliais etapais: valiklis vakare, prausiklis (geltonasis molis) ir hidrolatas. Rytais hidrolatas plius kremas dabar, kadangi žiema jau atėjo, naudoju ir BB ant viršaus (apsaugai nuo šalčio). Turiu labai lygią, skaisčią veido odą. Anksčiau ji buvo labai nelygi, ypač skruostai, nors spuogų nesu turėjusi, bet pats odos paviršius grublėtas buvo
Taigi turiu klausimą dėl vitaminu C praturtintų priemonių. Niekaip nesuprantu ar jos man netinka ir turiu kuo skubiau mesti ar nekreipti dėmesio į tam tikrus simptomus. Pagal visas rekomendacijas man kaip tik turėtų tikti tokios priemonės, bet kažkodėl susidūriu su keista reakcija. Mano oda linkusi į raudonį, balkšvoka. Esu bandžiusi vit. C serumą ir išmėtydavo plėmais, kurie po to praeidavo, taip pat išmušdavo toks kaip karščiukas. Dabar turiu pylingą su vit. C, kuris man labai patinka, bet vėl ta pati reakcija. Galiu naudoti jį tik vakarais. Oda po jo tampa glotni, padrėkinta, viskas gerai, tik tas toks keitimas ir tie plėmai neramina. Bet iš ryto jau būna viskas puiku. Taip ir nesuprantu ar mesti man tą pylingą, nes sau tik kenkiu ar galiu pratinti odą, valyti ją (gal tai toks valymas)?
Zabyte, 19 Gru 2013 - 11:31, parašė:
Zabyte, 19 Gru 2013 - 11:31, parašė: Dabar turiu pylingą su vit. C, kuris man labai patinka, bet vėl ta pati reakcija. Galiu naudoti jį tik vakarais. Oda po jo tampa glotni, padrėkinta, viskas gerai, tik tas toks keitimas ir tie plėmai neramina. Bet iš ryto jau būna viskas puiku. Taip ir nesuprantu ar mesti man tą pylingą, nes sau tik kenkiu ar galiu pratinti odą, valyti ją (gal tai toks valymas)?
Taip neturi buti, max eritema ( odos paraudimas ) po kokio intensyvesnio pylingo gali buti iki 10 min, o jei reikia visos nakties kad praeitu - tai 100% vit C netoleravimas, alergija, meskit sonan tas priemones
Stichija, 19 Gru 2013 - 22:59, parašė:
Stichija, 19 Gru 2013 - 22:59, parašė: Taip neturi buti, max eritema ( odos paraudimas ) po kokio intensyvesnio pylingo gali buti iki 10 min, o jei reikia visos nakties kad praeitu - tai 100% vit C netoleravimas, alergija, meskit sonan tas priemones
O man taip buvo : uzsidejau naturalaus jogurto kauke, internete daug atsiliepimu geru. Viskas kaip ir gerai, tokia vesuma jautesi, nuplovus vos vos rausvumas matesi, labai nezymiai, o uz kokios minutes pradejo vis stipriau ir stipriau rausti, siek tiek kaisti, ir tik tose vietose kur tepta. Po kokiu 20 min praejo.Taip ir nesupratau kas cia ivyko nei grauze, nei perstejo, nei dar kazkas, tik tas raudonis. Netiko?