Na merginos tokios temos kaip ir neradau. O ji man labai aktuali. Mano veido oda labai jautri, su paraudimais, nelygi. Neseniai is kosmetologes buvau nusipirkusi akademie firmos krema nuo paraudimu. Kaina nemaza 150 lt o norimo efekto negaunu. Kadangi jis jau i pabaiga suskubau ieskoti kazko kito. Lauksiu jusu atradimu ir patarimu kaip ta oda skaistesne, lygesne padaryti.
Man taip pat butu aktualu
Negi nieks nezino? ;(
Pabandykit C vitamino esencija ant veiduko patepti . Esu bandziusi Germain de Capucini ,dar keletos firmu, dabar nemoku tiksliai uzrasyti Tai labai veidas paskaistejo, palygejo spalva, siek tiek ir rauksleles mazina, galima tepti ir paakius. Man patinka, nusiperku kas kart
Pikute22, aciu uz atsakyma, o kur galima tos ecencijos nusipirkti? kokiam nors droge, ar vaistineje?
Aha ir man idomu nes dabar esu uzsienyje ir ar kazin rasiu cia tos esencijos
Va radau apie veido spalvą lyginančią kaukę. Bandėt dar kas nors?
QUOTE(Miaška @ 2008 08 10, 23:11)
Paprastutė, iš Avon, su sake ir ryžiais, kaina apie -nioliką litukų. Užtepi, sustingsta ir nuplėši. Ant mano "pamarginto" veiduko efektas matosi, pasilygina spalva
Aš irgi naudoju jau minėtąją Germain de Capucini veido priežiuros priemone.Ji tikrai padeda. )
QUOTE(Smilgelė* @ 2008 08 12, 17:37)
Aš irgi naudoju jau minėtąją Germain de Capucini veido priežiuros priemone.Ji tikrai padeda. )
O kur buna tokiu priemoniu pirkti ir kokia ju kaina?
Vitamino C serijos galima ir body shope nusipirkti mačiau ten daug ko yra ir kremas, ir kapsulės, ir kaukė, ir šveitiklis. Tik dar pati nebandžiau, bet gundausi
As perku pas kosmetologe Siuo metu naudoju BEOTI firmos, sake ju yra ir kai kuriose vaistinese, deja nzn kokiose Bet efektas tikrai yra, nesigundykit o pabandykit Tiesa, buna kartais , kad siek tiek ''pagrauzia'' kai kurias veiduko vietas, bet nereikia bijoti, taip turi buti, ''nenugraus'' ir nenusausins odytes
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 12, 17:28)
Va radau apie veido spalvą lyginančią kaukę. Bandėt dar kas nors?
As naudoju sita kauke bet ji yra tik lygumo suteikianti kauke salinanti nesvarumus. nulupamoji, na dar kazkiek padeda pastangrint veido oda tikrai neblogas dalykas.
O siaip vakar is anytos gavau dovanu Mary Kay rinkini specialiai odos lyginimui po spuogu spaudymo, na kai lieka tie randai ir t.t. Kam idomu papasakosiu daugiau, kaina 200 Lt.