Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai dantų šepetėliai

Mažiui turim nupirkę elektrinį, tai tikrai esam patenkinti thumbup.gif Jis mėgsta su juo dantukus valyti, o man ramaiu, kad tikrai švariau išsivalys negu paprastu, nes pypliui gi dar sunku visus reikiamus judesius teisingai atlikti ax.gif
Atsakyti
Na va, gavau dovanų elektrinį dantų šepetėlį ir mąstau: geras čia daiktas ar daugiau reklaminis triukas...
Kaip jį prižiūrėt, kiek laiko valyt dantis, kiek ir kokios dantų pastos dėt ir t.t.
Ar kenkia dantims arba dantenoms?

Atsakyti
Tikrai jokio kenksmingo poveikio nėra, tik svarbu tokio šepetėlio nepausti. Kadangi jis už jus jau atlieka sukamuosius judesius- belieka jį vedžioti dantų eile. Aš tokį šepetėlį rekomenduoju po estetinio plombavimo priekinių dantų srityse- kadangi jis dar turi ir savybę poliruoti plombas.
Atsakyti
Man elektroninis sepetelis tapo geriausiu draugu pries pora metu. Nezinau kodel (gal seniau ne taip valydavausi?) rezultatas super - net dantys balstesni pasidare. Dabar kai tenka paimti paprasta sepetuka i dantis, suprantu kad elektroninis - nepakeiciamas. thumbup.gif

Na aisku cia kiekvienam savo...

Atsakyti
Elektrinis šepetėlis kenkia dantu emalei, tačiau ir paprastas šepetėlis turi tokį poveikį, todėl per ilgai nevartojant elektrinio šepetėlio viskas turėtų būti gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 13 birželio 2005 - 19:42
QUOTE(Sorceress @ 2005 06 13, 17:40)
Elektrinis šepetėlis kenkia dantu emalei, tačiau ir paprastas šepetėlis turi tokį poveikį, todėl per ilgai nevartojant elektrinio šepetėlio viskas turėtų būti gerai.

Netaisyklingas dantų valymas ir per didelis spaudimas dantų emaliui kenkia- tikrai ne pats šepetėlis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Odontologė @ 2005 06 14, 19:36)
Netaisyklingas dantų valymas ir per didelis spaudimas dantų emaliui kenkia- tikrai ne pats šepetėlis  schmoll.gif

Na, pats šepetėlis tikrai nesikandžioja wink.gif
Atsakyti
Aš savo voveraitei valau dantukus su elektriniu šepetėliu beveik du metus ir tikrai nepastebėjau jokio blogo poveikio. Stomatologė taip pat smile.gif
Atsakyti
O jei nesioji breketus, galima su juo dantis valyt?
Atsakyti
Man labai patinka elektrinis,valau ir džiaugiuosi,nes su paprastu taip gerai neišvalyčiau.Komplekte yra galvutė su guminiu paviršiumi-poliravimui,tai kartais panaudoju,taip pat galvutė liežuvio valymui-tos tai nenaudoju,nes nežinai kaip g.gif .Mano šepetėlis brAun firmos
Atsakyti
o gal atsimeni kiek mazdaug mokejai? Jauciu jie apie pora simtu kainuoja...
Atsakyti
Apie 300lt,gal dabar jau papigo,juk metai praėjo,bet nė kiek thumbup.gif nesigailiu
Atsakyti