Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai dantų šepetėliai

Prie tos vibracijos priprantama. Dabar as joso net nepastebiu. O vyras kai pirma karta pabande - tai sviede i sali ta sepeteli, o dabar sakau - kokias 7 minutes nepaleidzia is ranku kaskart.

Sepetelio nereikia prispausti, o tik liesti juo dantis - tada ir tos vibracijos nesijaucia.
Atsakyti
bet reikia valyti ne ilgiau kaip kokias 2 minutes! Mano su timeriu, tai mano dantistas patare tik 2 minutes
Atsakyti
tos, kurios turit tokius sepetukus, pasidalinkit paslaptim-kokios firmos ir ka daro? Na as truputi domejausi, taj zinau, kad yra su visokiais "navarotais" kaip pvz greicio parinkimas ar ultra garsas blink.gif
Is anksto dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Man padovanojo kle0patra philips sepeteli, man jis labai gerai valo o ji pakest negali kaip vibruoja burnoj. cia labai individualus reikalas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KEIBI @ 2005 04 16, 19:53)
Vyro pusesere turejo toki ,bet turejo po  to problemu, nes susigadino dantenas (pradejo kraujuot)pastas spec pirko ir dantimsblink.gif nepatare niekam pirkt jau po savo tokiu valymu, o pirko gera, ne is pigesniu sad.gif

tai problema ne sepetely, o vyro puseseres dantenose. as irgi turejau problemu su dantenom, ir jei tuo metu buciau valiusi su elektriniu, tai tikrai butu nekas. bet kai sveikos dantenos ir dantys- elektrinis sepetelis yra nepakeiciamas. be to, jau dauguma stomalogu rekomenduoja butent situos.
Atsakyti
as turiu braun, dar pries pora metu pirkau amerikoj. tai lietuvoj neturejau kaip jo pakraut, stovejo nenaudojamas sad.gif o dabar ir draugas nusipirko toki pati, tik lietuvoj, tai ir as su tuo paciu krovikliu pasikraunu thumbup.gif nes jis labai jau man patinka:) draugas is pradziu skundes, kad jam baisu ji i burna kist, nes dantys subyres unsure.gif bet po keliu kartu priprato ir pats dabar jau giria thumbup.gif svarbiausia nusipirkti su keiciamom galvutem, ir bent jau man geriau, kad kraunamas butu, nors ir tie su nekraunamom batarkem neblogai laiko..
Atsakyti
Aš irgi turiu jau 3 metus smile.gif Ir esu labai patenkinta biggrin.gif Gerai valo ir pats procesas patinka. Retkarčiais būna, kad atsibosta elektroninių valyt, tai tada pakeičiu paprastų ax.gif
Atsakyti
Nepamirskit 2 kartus per metus baterija visiskai isskrauti.Tada baterija tarnaus ilgai ilgai.Siaip sepetelis (galvute)tarnauja 3 menesius,tada privaloma keisti ir busite visada patenkit elektriniu sepeliu.
Atsakyti
Aš turiu Braun'ą, labai norėjau ir naudojau ilgokai, bet po to jis mane kažkaip nervint pradėjo, nuobodu juo dantis valytis pasidarė, tai numečiau, bet dabar turbūt vėl reiks išsitraukti biggrin.gif Mane tai nervina, kad gana greit išsikraudinėja, kokios trys keturios dienos ir jau sunkiai "veža", krauti reikia smile.gif O gal čia normalu? Kiek jums pakrautas veikia?
Atsakyti
Pasigirsiu, kad pagaliau prisiruošiau ir nusipirkau tą išsvajotajį šepetėlį. Įspūdžiai tik geri thumbup.gif Dar regis niekas neminėjot, kad labai gerai valo pačius "galiausius" dantukus. Nežinau kaip kito, bet man tai tikra kankynė būdavo su paprastu ten ką nuvalyt, vis jausdavau kaip ten nešvarumais apaugę cry.gif o dabar tik prikiši tą maulytę galvutę, ji ten prasisuka ir liežuviukas neberanda jokių maurų tongue.gif
O vibracijos jokios net nejaučiu kaip kažkas rašė, gal kas negerai man g.gif

Na, jei apibendrint ką norėjau paskyti-LABAI PATENKINTA SAVO PIRKINIU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

P.S. Tikiuosi jei kils klausimų galėsiu čia užsukti pasikonsultuoti su veteranėmis? mirksiukas.gif O gal ir pati ką gero atrasiu-būtinai pasidalinsiu biggrin.gif
Atsakyti
As jau naudoju kokius 3 metus Braun firmos elektrini dantu sepeteli. Super thumbup.gif Esu labai patenkinta, taip pripratau, kad kai pamirstu pakrauti ir reikia valytis su paprastu tai kazkaip nebeiseina mirksiukas.gif
Atsakyti
Man vyras si savaitgali irgi nupirko elektrini dantu sepeteli,pakraunama.Esu labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti