Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai dantų šepetėliai

Kažkaip susigundžiau įsigyti elektrinį dantu šepetėlį, nes kai pasiskaitai visai nieko skamba tos reklaminės kalbos-dantukai baltesni, dantenos sveikesnės ir pan... Pagalvojus tai tikrai turėtu geriau išvalytič o ir brūžinti atsibosta ax.gif
Gal kas naudojat ar girdėjot atsiliepimų? O gal šiaip kartu pasvarstykime kokie pliusai kokie minusai? g.gif
Atsakyti
Turiu Braun'a. Toki paprasta. Naudoju jau trejus metus ir nebeisivaizduoju dantų valymo paprastu šepetėliu. Labai gerai nuvalo dantis.

Tik nepirkite nekraunamo, o su elementais.
Pakrauta naudoju dvi-tris savaites.

Minusu nematau, na, nebent užmirštu pakrauti ir jis nugesta vidury valymo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 16 balandžio 2005 - 16:42
nors turiu, bet man labiau patinka dantis valytis paprastu dantų šepetėlių. tas elektrinis man per smarkiai ten brūžina, atrodo, kad visą dantų emalį nubrūžins:D na nepatinka ir tiek.
Atsakyti
Mes naudojamės jau antri metai smile.gif ...labai patenkinti, ant dantukų nelieka apnašų, tiek kiek su paprastu šepetėliu valant...
Galima ir su baterijom labai ilgai naudotis, tik jos turi būt labai geros ir pakraunamos...tai kelis mėnesius, net nereikia traukt įkroviklio ax.gif
Nekeisčiau į nieką, tokio išradimo thumbup.gif
Atsakyti
Vyro pusesere turejo toki ,bet turejo po to problemu, nes susigadino dantenas (pradejo kraujuot)pastas spec pirko ir dantimsblink.gif nepatare niekam pirkt jau po savo tokiu valymu, o pirko gera, ne is pigesniu sad.gif
Atsakyti
kazkada labai norejau tokio sepetelio. bet stomatologijos paskaitose isgirdau kad jie skirti naudoti turintiems kabes, kad gerai issivalytu ten viskas. nuo to laiko net neziuriu i juos. ir dar is tos paskaitos atminty pasiliko: jei ttiek pat laiko valytume dantis su mandriausiu ir su paprastu sovietiniu dantu sepetuku, valymo rezultatai butu tokie patys. svarbiausiai yra valymo judesiai, o visa kita tai tik musu patogumui
Atsakyti
na man parveze viena labai gera ir nepigu is airijos.. smile.gif~ naudoju dar tik 4men. bet labai gerai isvalo ir dantuka tikrai zvilga kaip reklamose smile.gif mano yra su baterijomis,o tu bateriju dar ne karto nekeiciau..!!!! taigi nemanau kad ikraunami yra kuo nors geresni=))
Atsakyti
del tu dantenu sugadinimo manyciau, kad gal persistenge moteriske, juk daznai taip buna-gero norisi daug tongue.gif Bet gal ir klystu blush2.gif
Na jau apsisprendziau-pirksiu, nes noriu biggrin.gif tokios sypseneles biggrin.gif
tik vat dabar nezinau ar rinktis su "batarejkom" ar kraunama? Berods pirmojo tipo pigesni... g.gif
Atsakyti
As tai uz pakraunama visvien - mes abu su vyru naudojam, gal todel tik 2-3 savaites laiko pakrautas, be to, vyras tai kokias 7 minutes dantis valo, nes jam labai patinka su tuo sepeteliu smile.gif
Del dantenu - tai nereikia spausti smarkiai to sepelelio, ne neisivaizduoju, kaip dantenas galima sugadinti, gal ten kokia infekcija inesi ar pan. MAno dantenos irgi kartais pakraujuoja, bet taip visa gyvenima buvo.
Be to, kai sipetelis pakraunamas- tai jame maziau nusiimaciu detaliu, naziau tarpeliu visokiu (nes juk tam, kad batarkes ideti, turi atsidarineti dangtelis).

Del to, kad elektriniai skirti tiems, kad su kabem - tai nesutinku - juk yra ir seimyniniu rinkiniu elektriniu sepeteliu, tai juk visa seima tai tikrai su kabem nevaikscioja smile.gif
Atsakyti
as turiu irgi elektrini, bet man nepatinka ta vibracija, siurpas eina, pabandziau kelis kart ir i kampa smile.gif
labai nemalonus jausmas...fee
Atsakyti
Turiu Braun sepeteli,tikrai geriau nusivalo apnasos su juo,nei su paprastu.As ir savo dukrai turiu vaikiska elektrini Braun sepeteli,kas 1 min.muzika sugroja(kiek jai dziaugsmo ir dantis valytis smagiau),vaikams uztenka 3 min.dantis valytis.Taip visa seimynele ir valomes dantis.
Atsakyti
jau 3 metus naudoju Braun el. sepeteli, ir patenkinta esu labai! Reikia zinoma ismokt pirmiausia, valyti dantis tokiu sepeteliu, labai lengvai sukti ratais, ir niekas nekraujuos smile.gif
Ech, kaip ir su kiekviena naujove, kol pripranta zmogeliai tongue.gif
Atsakyti