Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 10 10, 21:11)

Tas staliukas tai patiko thumbup.gif Tik patarkite kur tada kedes padeti,kai staliukas susistumia.Sulankstomos tai nekaip atrodo.
Atsakyti
aš manau kėdės po stalu prisistumia thumbup.gif
Atsakyti
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 10 11, 18:18)
aš manau kėdės po stalu prisistumia  thumbup.gif

Siuo atveju taip,bet po tokiu stalu noreciau dar spinteliu.Neatmenu kokiam puslapi maciau panasu modeli,tik su spintelem apacioje,bet kur kedes tai neparodyta. ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Man toks sprendimas virtuvėje patinka. Ir vietos yra, ir pavalgyti kur yra.... thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
O man patiko virtuvew kompletukas "noja" is sba
www.idejosnamams.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 19 spalio 2005 - 09:26
QUOTE(vidule @ 2005 10 11, 18:28)

Siuo atveju taip,bet po tokiu stalu noreciau dar spinteliu.Neatmenu kokiam puslapi maciau panasu modeli,tik su spintelem apacioje,bet kur kedes tai neparodyta. ax.gif

Kiek ižiūriu, ten yra radiatoriai, tad spintelės padaryti neišeina. Puikus sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Focus,2005 10 22, 20:14]
Kiek ižiūriu, ten yra radiatoriai, tad spintelės padaryti neišeina. Puikus sprendimas thumbup.gif
Bet pas mane ten radiatoriu nebus blush2.gif tai kur gi tas kedes padeti ax.gif
Atsakyti
Va toks staliukas manau labai tiktų mažai svetainei. Kai mažai žmonių namie- sustumi, kai daugiau- ištrauki kavos puodeliams pasistatyt tongue.gif user posted image
Atsakyti
sveikos, na as irgi prisijungsiu prie jusu... kadangi nesenai isigijom nedideli sena buta ir pradejom remonta tai tikiuosi pasidalinti su jumis patirtimi ir is jusu pasisemti ideju nors jomis nesiskundziu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2005 11 02, 15:48)
sveikos, na as irgi prisijungsiu prie jusu... kadangi nesenai isigijom nedideli sena buta ir pradejom remonta tai tikiuosi pasidalinti su jumis patirtimi ir is jusu pasisemti ideju nors jomis nesiskundziu  rolleyes.gif

Labai idomu butu pamatyti rezultata, ypac virtuve, nes maniske maza tai dabar ideju ieskau ja "padidinti"
Atsakyti
QUOTE(Ping @ 2005 11 02, 17:55)
Labai idomu butu pamatyti rezultata, ypac virtuve, nes maniske maza tai dabar ideju ieskau ja "padidinti"

na aisku rezultatas dar bus negreitai, kadangi ir buto remontas ir vestuves neuzilgo tai daug pinigelio reikia... g.gif
Atsakyti