Svetaineje taip pat maneme irengt kambariuka, bet vel ta pati problema-lango nebuvimas. Vienu zodziu, liekam prie idejos sunelius sukist i viena kambari ir kaip nors bandyt juos atskirt Aciu uz patarima, bandysiu kreiptis i ta 'stiklita'.
mes taipogi gyvename neerdveme 2k bute, is viso 51kv m.viena atidavem vaikui , o kita pasilikom sau(musu kambarys labiau primena svetaine), jis yra 16kv m, telpa sekcijyte, kampas-lova(lb graziai susiskleidzia),kampinis kompiuterio stalas . siame bute nieko negriovem, tik viska kosmetiskai suremontavom. tiesa, isgriovem tokias ukines spintas(tarakonu inkubatorius), tai virtuvei padaugejo vietos 3kv m. nesinori i toki buta kisti daug pinigu. vis pasvajoju apie erdvesni, kuri galima butu isirengti graziai, nestandartiskai.
Cia nuoroda apie namu biura ir lova po podestu. Spauskit "raumdetails"- rodys kambari kitu kampu, "grundriss" - kambario planas
http://www.livingath...ssansicht28.jsp
http://www.livingath...ssansicht28.jsp
As noriu stalo, kuris uzimtu mazai vietos, bet kai yra sveciu, tai ir butu nemazas. Radau kelias idejes, gal pravers. Jei jus turit kokiu, tai patarkit. O siaip cia is Otto ir Neckermanno katalogu, tai galima uzsisakyti.
O man tai ir pikta, ir juokinga kai kuriuos postus skaityt...
Atsidarysiu, sakau, pažiūrėsiu temą, ką įdomaus, patogaus ir praktiško mamos savo mažuose būstuose sugalvojo.
O pasirodo, čia netgi galima užtikti dėl savo 100 ar 80 kv.m. verkšlenančių...
Tai ką tada toms daryt, kurios 40 kv.m. ar šiek tiek daugiau teturi ir keturiese bando sutilpti?.. Gal temą apie gyvenimą inkile užves?...
Be žodžių...
p.s. nepykit, išradingosios, ne visoms taikau.
Atsidarysiu, sakau, pažiūrėsiu temą, ką įdomaus, patogaus ir praktiško mamos savo mažuose būstuose sugalvojo.
Tai ką tada toms daryt, kurios 40 kv.m. ar šiek tiek daugiau teturi ir keturiese bando sutilpti?.. Gal temą apie gyvenimą inkile užves?...
Be žodžių...
QUOTE(gri36 @ 2005 07 14, 16:16)
Be žodžių...
Be žodžių...
man tai visai uztektu ir to 80-100kv. m. busto, visai butu neblogai(cia jau mano svajone). TIKRAI TADA NEVERKSLENCIAU DEL VIETOS STOKOS
Merginos, neverta sudirgti dėl to, kad skirtingiem žmonėm skirtingi poreikiai.Tiesa, dejavimas dėl 80m² neerdvumo 4 asmenim-jau ir man kelia šypseną, tokiu momentu norisi patarti apsikuopti kampus ir išmesti tai, ką nenaudoja metų metus.Juk ištikrųjų žmogui reikia tiek nedaug , o mes kaip kokie žiurkėnai vis tempiam ir tempiam
O gal turit idėjų kaip sutalpinti berniuką ir mergytę į vieną kambarį???
QUOTE(N-e-s-t-a @ 2005 08 09, 15:19)
O gal turit idėjų kaip sutalpinti berniuką ir mergytę į vieną kambarį???
Zonuoti kambarį galima stumdomomis širmomis, užuolaidomis, baldais. Pati augau vienam kambary su broliu, nieko blogo tame nematau.
Sveikos.
Mano virtuvė ne tokia jau ir maža (apie 8 kv m), bet visa bėda, kad spintelėse niekas nebetelpa (ir šlamšto nekaupiu). Naujų lentynų daryti nenorim, nes nebeliktų nei vienos laisvos sienos.
Pas pažįstamus mačiau tokią nišą sienoje- išimta fanera, kuri uždengia vamzdžius, padaryta lentynėlių. Gylis ten apie 30 cm, aišku, lentynėlės ne vientisos, visgi vamzdžiai eina, bet puodam ir keptuvėm sudėti tinka. Durelių nedarė, lentynas uždengia tokios užuolaidėlės iš karoliukų.
Ir žiemą sako šilčiau, visgi atsidengia karšto H2O vamzdis .
Gal matėt ką nors panašaus, kokie to + ir -?
Dėkinga už pastabas.
Mano virtuvė ne tokia jau ir maža (apie 8 kv m), bet visa bėda, kad spintelėse niekas nebetelpa (ir šlamšto nekaupiu). Naujų lentynų daryti nenorim, nes nebeliktų nei vienos laisvos sienos.
Pas pažįstamus mačiau tokią nišą sienoje- išimta fanera, kuri uždengia vamzdžius, padaryta lentynėlių. Gylis ten apie 30 cm, aišku, lentynėlės ne vientisos, visgi vamzdžiai eina, bet puodam ir keptuvėm sudėti tinka. Durelių nedarė, lentynas uždengia tokios užuolaidėlės iš karoliukų.
Ir žiemą sako šilčiau, visgi atsidengia karšto H2O vamzdis .
Gal matėt ką nors panašaus, kokie to + ir -?
Dėkinga už pastabas.
Nu tais vamzdžiais tarakonai mėgsta keliauti Nenorėčiau jau aš jų atidengti..
Tie žmonės sakė, kad gerai užglaistė prie grindų ir viršuje. Tai jei ir išeitų pasivaikščioti ant vamzdžių, tai tik savi .